MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała nie przejmuj się bo miałam tak samo, a męża na każdym kroku myślałam że rozniose, ale teraz staram się już uspokoić chyba hormony tak na mnie działają że tak strasznie mnie wszystko denerwuję :)ale przejdzie ci pewnie jak poczujesz się już trochę pewniej i ciąża będzie bardziej zaawansowana. Na początku też było mi ciężko nie myśleć o tych wszystkich poronieniach jeszcze mam to ze jak idę do toalety to strach czy aby tam nic nie zobaczę złego a już u mnie 12 tydzień za pasem
MalaHD lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g. -
MalaHD wrote:Dzięki We. Myślałam, że odsapne po serduszku ale figa tam teraz myślę, że się uspokoje trochę jak prenatalne wyjdą ok ale to pewnie ten strach będzie już ze mną do końca. I nadal się boję cieszyć i komukolwiek powiedzieć, chociaż sporo osób już wie.
MałaHD zasłużyłaś na to by cieszyć się w spokoju swoją ciążą
A to patrzenie w gacie co wizyta w WC to chyba taki tik Staraczek, ja już zakłądam wyłącznie czarne gacie po transferze żeby nie wnikać co tam jest/ a czego nie ma ... -
MalaHD z perspektywy matki 5 miesięczniaka (dziś dokładnie ) powiem Ci-odsapniesz po prenatalnych, na chwilę a potem będziesz czekać na połówkowe, a potem na usg 3 trymestru, potem na poród...i ten piękny lęk będzie Ci towarzyszył już zawsze. Później będzie strach bo głośniej westchnie, zapłacze, będzie miało pierwszy kaszel czy gorączkę przyzwyczajaj się kochana bo lekko to już było
MalaHD lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... Mega bladzioch w 6dpt, to możliwe czy mam przywidzenia? Wiem, że beta jutro, ale tyle razy tu pisałyście, że test z Rossmanna jest taki czuły, a ja akurat byłam w Rossmannie i z czystej ciekawości chciałam to sprawdzić - czułość testu, bo do bety bym wytrzymała Pewnie nakrzyczycie, ale co tam Nie zamierzam się jeszcze cieszyć, dystans przede wszystkim, bo już to 3 razy przeszłam. Wyjątkowo dobre mam podejście tym razem (nie mam w sobie tego charakterystycznego spięcia) i czekam do jutra. No a kreskę nawet na zdjęciu widzę, tylko ja to zawsze w takich sytuacjach podejrzewam jeszcze wady urządzeń / przedmiotów
antonna, MalaHD, aura, AnnaNata. lubią tę wiadomość
-
Gabi, ale super niespodzianka, niech to bedzie dobry poczatek, ktory ukoronujesz pozytywna beta.
Mala, dr zmienila lutinusa na kombinacje duphastonu I prolutexu I nic nie wyciekaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 08:48
gabrysia111 lubi tę wiadomość
-
Gabi mój test wyszedł z bardzo delikatna kreseczka że ledwo ledwo było ja widać a beta była już 926 także 3mam kciuki! Myśl pozytywnie!
gabrysia111 lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g. -
Gabi myślę że to dobry znak zresztą że brzuszek jak obicywala już zwolniłam;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 16:01
Ainaa, antonna, gabrysia111 lubią tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
30.04.2017 o godzinie 8:30 urodził się nam śliczny synus o wadze 3460 i 58 cm długość.
Szczerze wierzę że każdej z was spotka to wielkie szczęście co mnie i już niedługo każda z was będzie się cieszyć tym małym skarbem.MedA, a88, Ainaa, Mysza1986, Nika8686, antonna, dżdżownica, aura, anakonda, We, AnaC, MalaHD, gabrysia111, ladybirth, Campari lubią tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm