MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam kilka razy podejście z antybiotykiem (po 2 tygodnie kuracji Amoksiklavem, potem Duomoxem) + globulki (raz gotowe, raz robione w aptece). Przy drugiej kuracji pierwsza tabletka antybiotyku wywołała silną reakcję alergiczną, ale kolejne już nie, więc brałam. Kolejne kuracje znów z reakcją alergiczną. Tym razem też pani dr chciała dać antybiotyk, ale powiedziałam, że nie chcę, bo ta reakcja al. jest nieprzyjemna bardzo. Miałam więc zamiast tego ten przeciezapalny Piroxicam 3 dni pod rząd i cały czas od wielu miesięcy jem Sanprobi Super Formula 2x1.
Nie martw się, beta becie nierówna. Powtarzasz dzisiaj? -
Dziękuję, ale oczywiście wszyscy musimy czekać i zachować spokój
Moja beta w 7 dpt.
Mi się wydaje, ze jej wysokość nie jest istotna. Ostatnio miałam jeszcze wyższą i nic mi z tego nie przyszło.
Mi dr Medarginu nie zlecał, ale skoro do bety to już nieistotne. -
Jeju dziewczyny, jak tu się pięknie zrobiło ostatnio zła passa przełamana. Cieszę się ogromnie Waszym szcześciem kochane.
Żabka, na tym forum polecimy Medart, bo to dzięki tej klinice wiekszość ma dzieci czy jest teraz w ciążyMysza1986 lubi tę wiadomość
-
Mysza1986 wrote:Otoz to Campari dobrze rzecze. Antonka streptociccus agalactiae, tez 1 posiew ialam czysty a w miedzy czasie sie przyplatalo,
O to ja mam coś innego. Mam przy tej mojej bakterii napisane, że wchodzi w skład naturalnej flory bakteryjnej skóry, więc może przeniosłam ją sobie na paluchach podczas wkładania Lutinusa A że leki, które brałam wybiły mi wszystkie dobre bakterie (nie wyhodowano żadnych bakterii Lactobacillus spp), to może przez to tamte się tak rozrosły. Póki co nic z tym nie robię. Za 2 tyg na wizycie poruszę ten temat.
Żabka ja odradzam Ci Invimed, z jednej prostej przyczyny - nie jest czynny w weekendy i w święta. Przy stymulacji jednak ważne jest, żeby konkretnego dnia przyjść, czy to na IUI, czy na punkcje. No i z racji tego, że Invimed to sieciówka, lekarze nie poświęcają się tak pacjentom jak w klinikach prywatnych (np. MedArt, czy Ivita). Nie wiem jak jest Ivicie, ale MedArt Ci mogę polecić. Chociaż MedArt czasem mnie denerwuje, tymi listami rezerwowych do mojej Pani dr :>👧 2017 ❤ 👶 2021