MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ainaa wrote:Lena, piękna beta, gratuluje. Ale tu ostatnio owocnie co bardzo mnie cieszy
Dziewczyny, a gdzie zniknęła Anakonda? Wiecie co u Niej?
Gabi , Mysza Lena gratuluję i trzymam kciuki za serduszka
Witam nowe koleżanki , chociaż nie zostałam sama na polu bitwy
Co do posiewu hmm to ja za każdym razem miałam co innego i zawsze mi jakiś kwiatek wyrósł
gabrysia111, Mysza1986 lubią tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
A88 jaa nic takiego nie podpisywałam. Czytalam dokladnie i nie bylo wzmianki o nadliczbowych komórkach było tylko napisane że zaplodnia max 6 wg ustawy.
Lena gratulacje teraz dluuugie oczekiwanie na serducho
Mysza trzymam kciuki za powtórkę bety!Mysza1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
We wrote:Antonna umawialas się już na polowkowe? Będziesz robić?
Jeszcze się nie umówiłam, ale mam zamiar. Póki co się wściekam, bo wciąż czekam, aż przygotuje mi te prawdopodobieństwa z USG+Pappa. Noszzz tyle się płaci i tyle to trwa
Mnie się Pani dr pytała, czy chcę mrozić.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Jeszcze się nie umówiłam, ale mam zamiar. Póki co się wściekam, bo wciąż czekam, aż przygotuje mi te prawdopodobieństwa z USG+Pappa. Noszzz tyle się płaci i tyle to trwa
Mnie się Pani dr pytała, czy chcę mrozić.
A dr Sz. mówił żebyś robiła pappa czy sama chciałaś? Nam mówił że jak chcemy to możemy zrobić ale on po usg nie widzi wskazań. -
dżdżownica wrote:A dr Sz. mówił żebyś robiła pappa czy sama chciałaś? Nam mówił że jak chcemy to możemy zrobić ale on po usg nie widzi wskazań.
Mówił, że nie widzi potrzeby, ale ja chciałam Przedwczoraj do mnie dzwonili, bo się kazał zapytać ile ważę. No ale od tego czasu nie dostałam info, że jest gotowe. Moim zdaniem to nie powinno tyle trwać, szczególnie, że ona ma do tego program, który mu to liczy - a przynajmniej tak mi się wydaje, może się mylę i robi to ręcznie.👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Mówił, że nie widzi potrzeby, ale ja chciałam Przedwczoraj do mnie dzwonili, bo się kazał zapytać ile ważę. No ale od tego czasu nie dostałam info, że jest gotowe. Moim zdaniem to nie powinno tyle trwać, szczególnie, że ona ma do tego program, który mu to liczy - a przynajmniej tak mi się wydaje, może się mylę i robi to ręcznie.
Napewno ma program, bo ma certyfikat. My się w końcu nie zdecydowaliśmy bo się bałam że z racji wieku wyjdzie mi podwyższone ryzyko. A z usg 1:9120 chyba na zd.
A teraz w dzień matki mamy połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2017, 11:58
-
MalaHD wrote:Jezuuu dżdżownica ja pamiętam Twoją betę a tu już połówkowe...
Powiedzcie mi il kosztują prenatalne u Sz? pewnie pytałam ale nie pamiętam. I pappa ile? To się później zbiera do kupy i wylicza? jestem w tym zielona
Czas leci
U dr Sz. 300 zł a pappa chyba 180. -
No to ja byłam trochę lepiej potraktowana przed doktorka weszliśmy raz doktor zrobił USG ale chciał jeszcze dokładnie sprawdzić kark o ile się nie mylę i kazał mi coś zjeść i znowu robił mi USG żeby było wszystko dokładnie wiadomo, z USG wszystko wyszło super, mówił że nie ma potrzeby robienia badania z krwi ale jak chce mogę. Opisy z USG dostałam od razu, doktor zbadał mnie bardzo dokładnie i długo, dał mi skierowanie na krew i od razu bez mojego proszenia dał nam płytkę i zaprosił na badania polowkowe. Krew oddałam i będę czekać na opis, ale nie obawiam się bo doktor badał dokładnie i mówił że wszystko jest w porządku jak najlepiej a dzidzia moja jest większa, jakby termin wskazywał o tydzien
antonna lubi tę wiadomość
Starania od 2013r.
w MedArcie od 08.2016 - problemy z nasieniem
Ciąża naturalna 10.03 - 926 mlU/ml - termin Listopad 2017
Córka październik 3260g.