MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a czy ktoras z Was chce moze Puregon? Mam w lodowce 3 opakowania z data waznosci jakos do wrzesnia/pazdziernika (musiałbym sprawdzic). Oddam najchetniej komus kto nie ma refundacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 19:03
👧 2017 ❤ 👶 2021
-
antonna wrote:Dziewczyny, a czy ktoras z Was chce moze Puregon? Mam w lodowce 3 opakowania z data waznosci jakos do wrzesnia/pazdziernika (musiałbym sprawdzic). Oddam najchetniej komus kto nie ma refundacji.
Hej, jeśli to aktualne to jestem zainteresowana. Proszę o kontakt -
Od punkcji "owulacji" 14 dni. Na sztucznym od transferu - wiek zarodka czyli 5 dni - 14 dni.
Mi dr kazał liczyć om od pierwszego gonapeptylu mimo, że okres miałam 2 dni wcześniej. To się potem zrowna jak usg pokaże wielkość maluszka3 dni w tą czy w ta nie robi różnicy
-
nick nieaktualny
-
MalaHD wrote:Od punkcji "owulacji" 14 dni. Na sztucznym od transferu - wiek zarodka czyli 5 dni - 14 dni.
Mi dr kazał liczyć om od pierwszego gonapeptylu mimo, że okres miałam 2 dni wcześniej. To się potem zrowna jak usg pokaże wielkość maluszka3 dni w tą czy w ta nie robi różnicy
nam zabrakło dosłownie kilku dni do końca 37tyg i mamy wcześniaka w teorii
-
nick nieaktualnyMamy 7 odpowiednio duzych pecherzykow, plus wiele malych.
Szalu nie ma, ale z drugiej strony, jesli Elonva mialaby rzeczywiscie pomagac isc w jakosc, a nie ilosc, to 7 ladnych komorek to calkiem fajny wynik.
W srode ponowna wizyta, punkcja pewnie w weekend. -
Gabrysia mi na cyklu sztucznym "owulacja" wypadła w 15 dc, więc ja tam liczę od 1 dc ciążę i lekarka też mi tak policzyła. Ciekawe jak policzy u Ciebie
Kiedy wizyta?
A88 a ostatnio ile miałaś pęcherzyków? Niech ładnie rosną, a potem się ładnie zapładniają👧 2017 ❤ 👶 2021
-
nick nieaktualny