MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
kiciakocia wrote:Campari a mi kosmetyczka mówiła, że nie powinno się ze względu na zawarte kwasy
-
Witajcie dziewczyny! gratuluję wszystkim , którym się udało..dołączam się do kondolencji dla Ciebie Antonna...
i mam pytanie:
jak długie są teraz terminy do dr Kubiaczyk? orientuje się może ktoś?starania od września 2013.....
4 IUI
Czerwiec 2017- naturalny CUD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 wrote:Dra Z nie ma 10-11 czerwca, więc jeśli któraś będzie miała wtedy transfer, to ciąża u Młodego B zagwarantowana.
Dr kazał mi powtórzyć betę w sobotę, po 3 dniach.Normalne to?
Gratulacje A88. Mi tez dr Zak kazal powtorzyc zeby zobaczyc czy przyrasta. Ale zapytal mi sie czy chce robic ja powiedzialam tak.ale wiecej nie kazal robic.super wiadomosc.teraz byle do pierwszego USG.powodzonkaa88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co juz urodziliscie, szliscie na kontrolną poporodowa wizyte do doktorka czy raczej juz każda u swojego gina. Pytam bo nie wiem czy doktorek jest chętny na takie wizytu, bo juz wczesnej mowil ze może nie będzie prowadził juz ciąż ze względy ma duze zainteresowanie invitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 17:01
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm