MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
elcia_aa wrote:Miałam i na sztucznym i na naturalny,ale udało się na sztucznym, choć szybko skończyło, ale na tym sztucznym zaskoczyło.a Ty się szykujesz? kiedy?
jutro decycujaca wizyta na 9.30 to sie dowiem co dalejBliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
hej narazie daje sobie odpoczac.
nie wiem ile czekac na okres (chociaz u mnie sam z siebie nigdy nie przychodzil)
czy wgl na niego czekac
po ciazy biochemicznej moge obojetnie kiedy zaczac starania czy trzeba czekac na miesiaczke?
i kiedy zaczac starania:(
na naturalnym cyklu nie rosly pecherzyki
weiiec bedziemy startowac na cyku sztucznymBliźniaki
Ainaa wrote:Julajko - nic sie nie martw, co ma byc i tak będzie, masz moje kciuki, postaraj się myslec pozytywnie
Natu - czy Ty jeszcze @ nie dostałas? wiem, ze nie miewałas naturalnie, ale kurcze po IVF, kiedy miałaś cykl sztucznie regulowany, @ powinna nadejsc. Okres musisz dostac, bo endometrium musi sie złuszczyc, a po pierwszym IVF miałam mego @ - myslałam, ze sie wykrwawie w 2 pierwszych dniach
Tak wiec teraz @ i albo od razu estrofem i cykl sztuczny, albo odpocznijcie jeden cykl.
Nadal brak miesiaczki w sumie wyszedl pelen cykl
Wiec bede musiala brac tabletkiBliźniaki
Kurcze sama bym meza wyslala na to badanie ale juz za późno. W srode do noedzieli go nie bedzie. A posiew ktory mi robili nie wystarczy? Wyszla nam jedna bakteria i bralismy oboje antybiotyk. Kurcze ...ale jak teraz sie wyleczy to na pepewno wyjdzie i doczekacie sie skarbka malego. Tylko czas teraz a to najgorsze bo by sie chcialo juz i zaraz po tylu latach. A u kogo teraz jestescie? W innej klinice?
-
w srode mam wizyty bez M bo go nie bedzie mam nadzieje sie podpytac co i jak jeszcze i mam nadzieje ze dojade do poznania bo troche przerazona jestem jezdzic. kurcze to teraz kiedy zaczynacie? czy robicie jakas przerwe?
my zrobilismy sobie od czerwca do styczna tego roku i raczej juz desperat jestem i nie chce czekac dluzej i probowac naturalnie ( kazdy miesiac to jak pol roku dla mnie )