MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agi@ wrote:Witajcie dziewczyny Wszystkiego najlepszego z okazji NASZEGO ŚWIĘTA Prosze powiedzcie mi czy jeśli 3-4 dc wypadnie mi w sobotę to bez problemu przyjmą mnie w Medartcie?I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy
-
nick nieaktualny
-
Ainaa wrote:Natu musicie próbować, w medarcie embrioglue i nacięcie otoczki sa w standardzie, nikt jednak nie daje gwarancji a mój przypadek tez nie jest najlepszy (3 nieudane IVF u Zaka)!
Działajcie, moze dajcie sobie czas, np. 3 miesiące, to i kasę odłożycie. A powiedz mi, czy Ty miałaś podawany zastrzyk decapeptyl depot przed rozpoczęciem stymulacji, jeszcze przed @?
Tak mialam decapeptyl no wyciszenie do pierwszego podejscia
Na ten raz jeszcze bym miala kase;)
tylko czy jest szansa od razu po ciazy biochemicznej?
A ty z jakich powodow in vitro?;/Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualnyelcia_aa wrote:tak, oni nawet w niedzielę pracują.
Elcia_aa widzę,że tak jak ja masz endometriozę - powiedz który stopień? I czy w tym przypadku miałaś krótki czy długi protokół? Wcześniej pisałaś też o sterydach, Ż nie chce ich przepisać, dlaczego? I czy brałaś acard? -
Ainaa wrote:Natu to dobrze, że gonapeptyl. Ja przy pierwszym IVF miałam decapeptyl depot i po @ (po nieudanym IVF) nastał cykl który trwał około 80 dni. Nie mogłam wtedy miec CRIO, byłam zła, a to był efekt depota... menopauza. Teraz miałam gonapeptyl daily, nie zgodziłam sie na decapeptyl depot. Rozumiem, że Ty miałas też codzienne zastrzyki, a nie jeden?
Jeśli miałas daily, to mysle, ze CRIO bedzie mozliwy juz w nowy cyklu, najpóxniej w kolejnym.
Zyczę powodzenia!
tak tak mialam daily codziennie.
jade w piatek na 11.00 na wizyte dowiem sie co i jak
dr Ż chcial wykonac crio na naturalnym cyklu ale ja nie mam wogole owulacji:/ wiec nnie wiem czy decyzja jest sluszna z jego strony
tak bardzo bym chciala zeby wkoncu sie udalo.Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
Julajko - a który to Twój dzien cyklu, ile antyków juz zjadłas?
Jesli to długi protokół, to koło 20 dc bedzie zastrzyk albo z decaaptyu depot, albo ruszysz z dziennymi zastrzykami z gonapeptylu daily. Potem @ racej w terminie i około 5 dc pierwsz usg, jesli wszystko w jajnikach bedzie ok, to 5 dc ruszysz ze stymulacja. Stymulacja około 10 dni, potem zastrzyk na pękniecie i punkcja
Powodzenia zycze!Aina -
Natu93 wrote:na jakim cyklu mialas crio?
trzymam kciuki ze tym razem sie uda:)I i II IVF Medart Poznań
III IVF NOVUM 5.01 transfer 2 groszków, 8dpt-30 11dpt-120, 35dpt mamy