MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ohh no tak! Myślałam że to już potwierdzone info miałaś skoro 3 odpadły to reszta dala się zapłodnic. Boje się aż jutro tam dzwonić ale z drugiej strony juz chce żeby było jutro i wreszcie się czegoś dowiem.
Chyba faktycznie minęłysmy się w recepcji ☺ teraz kojarzę bo jak odeszliscie to p Iza powiedziała ze "Ci Państwo tez po zabiegu", tyle ze dziś było więcej par, ale kto wie a jak się czujesz? Ja leżę i pije wodę wg zalecen Ainaa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha!Mi trzeba lopatologicznie bo dla mnie to wciąż nowy temat. W kazdym razie zrozumiałam co chciałaś mi przekazać w poprzedniej wiadomości, tyle że odpisalam faktycznie jakbym nadal nie kumala
Ja się czuje coraz lepiej, siedzę i rozmyślam ile tych moich komorek w ogóle się nada. To czekanie jest najgorsze!
Tak, noszę okulary!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to niezły ze mnie gamon! a ja w aptece hahah! Ale moja wina bo mogłam dopytac tyle ze byłam nieprzytomna po tej narkozie. A zastrzyki mam na myśli te do stymulacji typu ovitrelle, tam chyba później dr wypisuje recepty, ja dostaje tylko ma karcie co wziąć z recepcji
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem po pierwszej wizycie u dr Żaka. Została ona opóźniona, bo kwietniowa IUI okazała się ciążą pozamaciczną. Na szczęście w nieszczęściu sama się wchłonęła i w zeszłym tygodniu mogliśmy spotkać się z Doktorem. Dostałam listę badań do wykonania a miedzy innymi zlecenie na badanie genetyczne w kierunku celiaklii. To zupełna nowość dla mnie, ale jak sobie poczytałam o nietolerancji glutenu to wiele objawów mogę sobie przypisać. Czekam na wyniki, niestety to aż 2 tygodnie...
Za wszystkie oczekujące trzymam kciuki. Bardzo mocno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też robiłam na celiakie zapłaciłam 140 zł (HLA dq2 dq8 ) po rabacie z Medartu oczywiście . Robiłam 12 lipca więc jeszcze trochę czasu zostało . Koleżance wyszedł wynik dodatni .
Majek witaj .
Katarinko piękny wynik masz 4 potencjalne zarodkiStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie 6! Doktorek powiedział ze dobry wynik ale kazal dzwonić jutro. Czyli to jeszcze nie koniec nerwowki ale nie powiem bo humor mam lepszy. Katarinka super wynik! Teraz tylko kciuki zaciśnięte aby nasze maluchy przetrwały! Brzuch mam jak bania, dr kazał mierzyć obwód. Wy też tak mialyscie?