MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Campari wrote:Fajnie Anakonda, że już po. Przypomniało mi się, jak leżałam po histero, tak samo głodna jak Ty i dostałam wtedy jakoś koło
15tej kubeczek zupy. To była najpyszniejsza brokułowa jaką jadłam w życiu, he he;-)Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Hmm, Natu, ja chyba dopiero miałam na genetycznym w 12tyg, na pierwszej wizycie raczej nie, a druga to była taka na wariata, awaryjna u Żaka, że wystarczyło że powiedział, że wszystko w porządku. Zapytaj na kolejnej wizycie, na pewno lekarz Ci poda jak biją serduszka:-)
-
Z tym zusem to ja sama nie wiem, różne cuda na forach czytałam, jeszcze zależy czy jesteś na działalności czy na etacie, a jak na etacie to od wielkości przedsiębiorstwa (ilości zatrudnionych). Ja generalnie jestem dopiero od 16czerwca na l4, wiec kase dostałam normalnie od pracodawcy na konto, a co będzie potem to nie mam pojęcia.
-
Campari wrote:To szybko się nad Tobą zlitowali z tym jedzeniem:-) a miałaś okazję porozmawiać z lekarką, dopytać o tę reszte rzeczy co chciałaś?
Mam na wypisie napisane że mam prawdopodobnie zrośnięte ujście lewego jajowodu i polipowatość błony śluzowej macicy . Także wyłyżeczkowali macice i kanał szyjki .
Campari a powiedz ty osobiście odbierałaś wynik ze szpitala czy pani dr ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Campari wrote:Zamawiam w aptece internetowej Gemini, zobacz ceny, bo nie pamiętam, taka średnia półka, najtańsze nie są, ale też są droższe. Aha, no i są zapachowe, ale mnie zapachy nie drażnią.
Jakie opakowanie zawsze kupujesz bo jest rozowe i czerwone.Bliźniaki
Najprawdpodobniej Parka -
nick nieaktualny
-
Natu, mam takie białe z ciemnoróżowym opakowanie kremu. Maternite (nie 9miesięcy) ale wg mnie to tylko zmiana szaty.Tołpa, którą poleca liloe to też doskonała firma, doskonałe są też kosmetyki z Palmersa, ja nie toleruję jednak zapachu masła kakaowego.
Anakonda, wynik hist-pat odbierałam sama na oddziale jakoś po dwóch tygodniach, on jest po łacinie, od razu poprosiłam pielęgniarke o przetłumaczenie;-)
Może z racji tego, że masz kawałek to pani dr Ci ten wynik odbierze przy okazji. Mi niby jak już go miałam mówiła, że pytała na oddziale, ale nie było jeszcze podobno.
To już jesteś krok dalej z tym wynikiem, zmartwiło mnie, że nie jest do końca prawidłowy:-( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katarinka, widać potrzebowałaś dobrego, znającego temat specjalisty, bardzo się cieszę, że pomaga. Zobaczysz jak wiele zmieni Twoje lepsze nastawienie:-) a żeby nie było, samej sobie to powtarzam, bo teoria teorią, wszystkie jesteśmy w niej ekspertkami;-) a sama z tyłkiem przyklejonym do łóżka miewam chwile kryzysu i totalnego zwątpienia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny