MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po histeroskopi. Głodna jak wilk i w sumie to nic nie wiem . Czekam na wypis i do domku .
Natu gratuluję 2 bąbli.
Natu93 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
Natu, mi doktorek założył kartę ciąży po usg serduszkowy, ale tez pytał, czy chce, bo mówił, ze niektóre panie nie chcą, wiec chyba nie jest obowiązkowa. Mi tam sie przydaje, bo mam tam wymiary, dawki leków no i zdjęcia
Na kolejnej wizycie poproś o kartę ciąży, na pewno dostaniesz
To powodzenia u nowego gina. A nie mówił, jak zmniejszać dawkę? No i koniecznie pisz nam tu, co u Was
Ale jesli będziecie robic usg genetyczne, to sugerowałbym Medart i dr Szymańskiego, jest najlepszy chyba w Wielkopolsce i tylko on w medarcie takie usg wykonuje, my do niego tez idziemy.Aina -
anakonda wrote:Jestem po histeroskopi. Głodna jak wilk i w sumie to nic nie wiem . Czekam na wypis i do domku .
Natu gratuluję 2 bąbli.
15tej kubeczek zupy. To była najpyszniejsza brokułowa jaką jadłam w życiu, he he;-) -
Natu, co do rozstępów, to wszystko zależy od kondycji skóry. Dobrze, jeśli dbałaś o odpowiednie nawilżanie systematycznie przed ciążą. W prewencji rozstępów ważne jest nie tyle sam preparat, co systematyczność stosowania i masaż. Drogerie i apteki są pełne specyfików. Ja wybrałam komplet z musteli, krem do ciała, oliwke i żel do biustu. Ale używam od przypadku do przypadku, może się zmobilizuję jak zauważę, że rosnę.