MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję dziewczyny choć ostatnio rzadko bywam . Żyje życiem i staram się nie myśleć co dalej . Myślałam ze zabieg będzie w sierpniu no ale trudno robimy teraz sierpień przerwa i od września podejmiemy działania.Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
julajka wrote:Hej dziewczyny pozdrawiam serdecznie. My sie urlopujemy. Odpuscilismy z braku kasy niestety. Samopoczucie moje i meza do d.... bylo ale juz wracamy do formy.
Trzymam kciuki za was -
nick nieaktualny
-
Katarinko, nie martw sie na zapas, nie liczy sie ilośc, a jakość. Zobacz ostatnio było tyle pęcherzyków a tylko 2 zarodki przetrwały, teraz bedzie lepszy wynik. Sama jestem przykładem tego: pierwsza procedura 7 pęcherzyków 3 zarodki, druga procedura 10 pobranych komórek zero zarodkow, a przy IVF na naturalnych 100% skuteczności: raz jeden pęcherzyk i jeden zarodek, a za ostatnim razem dwa pecherzyki i dwa śliczne zarodki. Bądź dobrej myśli.
Julajko, fajnie ze sie odezwałeś, odpoczywajcie, regenerujcie siły, odkładajcie kasę :*Aina -
nick nieaktualny
-
katariiinkaa wrote:Wiem, tylko że pani dr mowi ze jakosc moich komorek pozostawia wiele do życzenia i dlatego miala nadzieje ze na większej dawce Puregonu będzie wiecej komorek zeby bylo z czego wybrac a tu lipa...
Wczoraj pojawil sie nawet temat dawczyni wiec na prawdę nie jest kolorowo
Żyć sie odechciewa...
Człowiek robi wszystko co moze, rzucilam prace zeby moc w spokoju przejsc ten caly cyrk, kluje sie jak szalona wszystkimi lekami, zrosty juz mam od tego a tu co? Takie g....
Przerasta mnie to chyba najpierw pozamaciczna i zero mrozakow... teraz kiepska stymulacja...
Co z tego ze kasa sie zgadza skoro psychika nie daje rady, poszlam nawet do psychologa ale to nie pomaga nie wiem jak sobie z tym juz radzic, tak bardzo chcialabym miec choc jedno maleństwo... -
Kata, nie poddawaj sie i nie załamuj, my tu wszystkie nie jedno IVF mamy za sobą, ja po 3 i braku zarodkow tez byłam załamana, u Ciebie cp wg mnie to dobry znak, był zarodek gotowy do ciąży...teraz nie ma juz zagrożenia cp, bedxie dobrze, zobaczysz!Aina
-
nick nieaktualny