MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:Mi Ż w ciąży też nie zrobił usg jajników, samej macicy tylko które trwało minute i do widzenia. Ale ja u niego byłam już potem tylko 2 razy, komu powiedział, że w ciąży wszystko boli i ma się przyzwyczaić? Ja uważam, że on jest świetny od leczenia nieplodnosci ale na prowadzenie ciąży to on się średnio nadaje. A może to ja oczekiwałam czegoś wiecej po prostu bo mój doktorek jest cudowny
-
nick nieaktualny
-
semi123 wrote:Dziewczyny czy mogę jeszcze raz Was prosić o pomoc ? Nie mam innego forum gdzie mogłabym zadać to pytanie a Wy zawsze służycie rada
Mam okropne zaparcia od 4 dni, najgorsze że to bardzo boli.. Jem śliwki suszone, owsianki itp i nigdy nie miałam z tym problemu. Najgorszy są te skurcze jelit i boję się że może to zaszkodzić
Lactulosa nie pomogła a nawet było gorzej .. sięgnęłam też po czopki glicerynowe które dały marny efekt natomiast w nocy oka nie zmrużyłam przez bóle jelit i wzdęcia.. dopiero Espumisan i nospa pomogła
boję się że to może zaszkodzić ciąży i niewiem co robić, czy to wymaga jakiejś interwencji szybkiej..macie jakieś sposoby ? Przepraszam za takie pytanie ale nic co ludzkie nie jest nam obce
dodam że mam tyłozgięcie macicy i boję się że to może przez to
Czopki EvaQ. Polecam też do szpitala po porodzie. Szybkie, skuteczne, absolutnie bezpieczne.semi123 lubi tę wiadomość
-
Dobra z tajemniczosci nici: jutro 7dpt, gdzie zrobic najszybciej bete w niedziele? Chce zrobic szybko, jest to jest noe ma to nie ma I juz
jak bede miala czekac do popoludnia to cala niedziela skopana na oczekiwaniu...a alab zawsze on line dopiero po 15 dawal info
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 20:00
-
nick nieaktualnyMalaHD wrote:A dr mówił, że ile ma mm? to takie maleństwo na tym etapie, że na słabszym sprzęcie ma prawo nie być nic widać więc się nie przejmuj
Dzisiaj obskoczyłam jeszcze lutycka i zarodek ma 2,4 mm i już bije serduszko.
W związku z przyspieszona owulacja wychodzi ze to jednak 5t+6
Nie wiem co to za sprzęt do d.. na izbie przyjęć na Polnej
A Torbiel już się zmniejszyła trochę wiec powinna się wchłonąć
Ale zacznę poszukiwać jakiegoś tańszego lekarza bo torbiel trzeba co 2-3 tygodnie sprawdzać.
Macie jakieś propozycje oprócz dr Jachowskiego ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 20:34
a88, Mada29, Mysza1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a88 a weź się do niej umów
Najbliższy termin jak sprawdzałam miesiąc temu był na koniec października, więc czekania na 2 miesiące a w tym luxmedzie osranym nie możesz umówić sobie kilku wizyt więc jako lekarz prowadzący to słabo to widzę. Ty u niej prowadzisz ciążę? w luxmedzie?
Mysza na polnej albo 28 czerwca nie wiwm czy gdzies jeszcze zrobisz w niedziele. Trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2017, 21:39
-
Mysza kciuki. Na Polnej tylko 19zł i szansa, że szybciej niż 3 godziny czekania. Zapytaj panią co pobiera krew. Ból jajnika dobrze rokuje. Ten co Cię obudził.Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
Dominique1995 nie martw się, jest przecież w przedziale dla 6 tygodnia w którym jesteś
Ja w 5t3d w szpitalu miałam też 18000 a 6t0d jak wychodziłam 50 000 i też pytałam lekarza czy to nie za dużo,mówił że nie i że przecież jest w danym przedziale
Czy martwisz się że to mało ? Jest serduszko to powinno być dobrze,u mnie było dopiero 6t0d.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 00:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominique, a te wczesniejsze bety tez robilas na Polnej?
Mala, owszem, z terminami do DP są cyrki, ale z drugiej strony jak już się umowisz raz, to potem na wizycie dostajesz karteczkę kiedy mniej więcej masz się pojawić na kolejnej i Panie w rejestracji dziwnyn trafem znajdują termin. Nie wiem dokladnie jak to dziala, ale wyglada tak, jakby mieli pulę terminów widocznych tylko dla rejestratorek, zeby zapewnic babeczkom w ciąży odpowiednie terminy.
A co do standardowego umawiania się, to zamiast z wyprzedzeniem, to ja często czekam do ostatniej chwili z rezerwacją online u specjalistow. Chwilę po tym jak luxmed wysle smsy (ok 13 dzien wczesniej), pojawia sie kilka-kilkanascie terminow na kolejny dzien, bo ludzie sie niestety umawiaja z wyprzedzeniem, a potem na potęgę rezygnują... -
nick nieaktualny