MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
&&
-
nick nieaktualnya88 wrote:Dominique, a te wczesniejsze bety tez robilas na Polnej?
Mala, owszem, z terminami do DP są cyrki, ale z drugiej strony jak już się umowisz raz, to potem na wizycie dostajesz karteczkę kiedy mniej więcej masz się pojawić na kolejnej i Panie w rejestracji dziwnyn trafem znajdują termin. Nie wiem dokladnie jak to dziala, ale wyglada tak, jakby mieli pulę terminów widocznych tylko dla rejestratorek, zeby zapewnic babeczkom w ciąży odpowiednie terminy.
A co do standardowego umawiania się, to zamiast z wyprzedzeniem, to ja często czekam do ostatniej chwili z rezerwacją online u specjalistow. Chwilę po tym jak luxmed wysle smsy (ok 13 dzien wczesniej), pojawia sie kilka-kilkanascie terminow na kolejny dzien, bo ludzie sie niestety umawiaja z wyprzedzeniem, a potem na potęgę rezygnują...
Tylko ta co była 206,3 była robiona w alabie a reszta Polna -
nick nieaktualnysemi123 wrote:Dominique1995 nie martw się, jest przecież w przedziale dla 6 tygodnia w którym jesteś
Ja w 5t3d w szpitalu miałam też 18000 a 6t0d jak wychodziłam 50 000 i też pytałam lekarza czy to nie za dużo,mówił że nie i że przecież jest w danym przedziale
Czy martwisz się że to mało ? Jest serduszko to powinno być dobrze,u mnie było dopiero 6t0d.
5t + 3 to już 6 tydzien a 6t+ 1 to 7 tydzien ciazy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurczę byłaś tak dobrze nastawiona, że myślałam że na pewno się udało
przykro mi, sama przez to przechodziłam 3 razy więc wiem co czujesz! Dobrze że program rusza, może inne miejsce okaże się dla ciebie szczęśliwe!
Mysza1986 lubi tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
Mysza przykro mi ☹ Kciuki za dalszą walke ❤
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyNie ma słów, które mogłyby Wam teraz pomóc. Pozostaje wierzyć, że zmiana kliniki wyjdzie na lepsze - wiele się słyszy historii o skutecznych transferach tuż po przeniesieniu gdzieś indziej, mam nadzieję, że Wasza będzie kolejną z nich
A jak będziesz chciała sobie ulżyć i ponarzekać, że beta to cipa, to zawsze jesteśmy tu dla Ciebie :*