MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czuje się całkiem nieźle ale brzuch nadal pobolewa tzn czuje lekki dyskomfort. Ja biorę lutinus 3x1 i acard. O przeciwbólowych nic nie mówił ale betę kazal zrobić za 10 dni czyli w nast pon! Ja tak długo nie wytrzymam! Myślisz ze w czwartek juz Ci coś wyjdzie? Może też sprawdzę wcześniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie pamiętam ze miałaś cp ale z drugiej strony to tez powinno dać Ci nadzieje bo ostatnio zarodek jednak się zagniezdzil. Dlaczego teraz miałoby być inaczej? Trzymam za Ciebie mocno kciuki!
U nas to pierwszy raz. Nie wiem sama czego tak naprawdę się spodziewać. Tymbardziej teraz jak robimy in vitro i okazuje się ze wszystkie komórki się zapladniaja! Zaczynam mieć paranoję ze to ze mną jest coś nie tak ze przez cały ten czas się nie udawało..Ale narazie nie chce o tym myśleć tylko odliczam dni do bety. Żałuję tylko ze nie dostałam relanium tak jak Ty bo ja straszny nerwus jestem i to wszystko mnie mocno stresuje. Pewnie pomogłoby to maluszkowi jakbym była bardziej wyluzowana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To prawda, Doktorek niechętnie to przepisuje. Juz go wcześniej pytałam to stwierdził że nie ma potrzeby i ze jak się denerwuje to żebym jakieś ziolka sobie pila czy brała tabletki ziołowe. No i tak robie..
W czwartek zrobię test a w piątek beta! Taki plan na przyszły tydz
Kata dzięki za rade- właśnie pije lampkę winka! Wasze zdrowie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-