MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Kata, ja wiem ze sie udało! Bo u Ciebie z zagniezdzeniem nie było problemu. Po prostu betka czwartkowa byłaby pewniejsza, tak myśle! Przepraszam, jesli Cie zaniepokoilam, broń Boże nie miałam takiego zamiaru, bo o Twoja ciąże jestem spokojna
Czekam na wynik bety z zaciśniętymi kciukami!!!!!!Aina -
nick nieaktualny
-
To ja Tobie zycze, aby dzis beta była pozytywna, a w czwartek pieknie przyrosła choc, jak napisałam... jestem o to spokojna.
Ja tez jestem niecierpliwa, nie dziwi mnie to, gdy ktos tak bardzo pragnie dziecka, stara sie, niemalże walczy o ciąże. Dlatego trzymam mocno kciuki i naprawde nie miałam zamiaru namieszac Ci w głowie, to tylko zwykła ostrożność, choc tez wiem, ze to niby tylko dwa dni róznicy, ale, gdy czeka sie po transferze na wynik, to każdy dzien trawa tyle, co miesiąc
Tak wiec Kata, mega kciuki za Twoja dzisiejszą bete! O której wynik?
Lilou - również kciuki za Wasza bete!
Czekam na wiesciAina -
nick nieaktualnyAinaa a możesz mi powiedzieć, tak z ciekawości ile płaciłaś za in vitro na cyklu naturalnym? Bo ja teraz mam eksperyment w cenie poprzedniego podejścia, bo Pani dr powiedziała, że i tak będzie 1-2 komórki to im się zbilansuje i dlatego zastanawiam się ile płaciłaś, jeśli pobierali ci tylko 2 komórki?
-
Płaciłam tyle samo, ile za standardowa procedure. Czy był 1 pecherzyk, czy 10, ta sama kasa w moi przypadku. Przy braku zapłodnień miałam zwrot kosztów transferu, tj, kolejny transfer był w tamtej cenie.
Bardzo miło z ich strony, jesli za punkcje i łączenie komórek Was nie skasuja, bo to mimo wszystko chyba taki sam koszt dla nich bez róznicy, ile komórek sie pobiera.Aina -
nick nieaktualnyOna mi właśnie mówiła, że czy się zdecydujemy teraz, czy po crio to i tak nam to zrobią w cenie 2 in vitro, bo są ciekawi czy w moim przypadku to zadziała, a poza tym i tak im się zbilansuje. Musimy tylko zapłacić za znieczulenie, no i wiadomo, leki, ale to mam, bo brałam na zapas, żeby wykorzystać do końca refundację
Tylko właśnie mnie zastanawiało ile będą nas kasować, jeśli okaże się, że rzeczywiście u mnie te małe dawki się sprawdzają i będziemy stymulować, żeby tylko 2 komórki były, skoro teraz to robi w cenie tamtego Dzięki za info! -
Dzięki dziewczyny.Punkcje będe miała w czwartek.AMH mam już poniżej normy 0.66 ale chce spróbować choć wydaje mi sie ze z jedną komórką szanse są bardzo małe.Na szczęscie mam juz jedno dziecko 8 letnie.Poczete naturalnie bez problemów.Problemy zaczeły sie przy staraniu o drugie 5 lat temu.Stwierdzono LUF.Chodzę do dr.Zaka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa też widzę kreskę !
Justa do czwartku może ci jeszcze wyskoczyć jakiś dodatkowy pęcherzyk, bo jak miałam inseminację, to na przedostatnim usg przed IUI były 2 pęcherzyki odpowiednio duże, a w dniu inseminacji były 3, więc może jeszcze ci się coś wykluje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kata nie jest źle! Test coś wykazał, beta leciutko tez. Maluchy nadrobią do czwartku Ja zrobię dop w czwartek/ piątek. Raz ze strach mi nie pozwala wcześniej a dwa ze chce mieć w miarę wiarygodne wyniki. Bardzo liczę na powodzenie i ze moje maleństwo nadal jest i ma się dobrze..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny