MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie dziewczyny☺
Podczytuje Was od jakiegoś czasu i postanowiłam dołączyć.
Jestem pacjentka dr Zaka. Pierwsze IVF nieudane 11 komórek 0 zarodków, drugie IVF tylko 2 komórki 1 zarodek przetranswerowany już w 2 dobie i został z nami to już 14 tydzienMedA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ainaa wrote:Witaj AnaC, gratuluje ja tez u dr Z i obecnie 12 tc. Dosłownie, jak piszesz, doktorek powtarza, ze wystarczy ta 1 komórka!
Cały czas jade na silnych mdlosciach, ale przynajmniej czuje Maleństwo do tego śpimy całymi dniami, a jak nie śpimy to...ziewamyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2016, 15:04
-
U nas a właściwie u mnie obustronna niedroznosc jajowodow (przed IVF dwie laparoskopie 1-próba udroznienia jajowodow nieskuteczna, 2-usunięcie jednego z powodu wodniaka)
Ja do 10tc miałam wizyty co 2 tygodnie potem 12tc usg genetyczne u dr Szymanskiego, po 3 tygodniach wizyta u dr Zaka tak dr wyznaczał wizyty może przez to ze juz jestem starsza.
A co do objawów to ich za bardzo nie mam oprócz uczucia sennosci i częstego siusiania oraz tkliwosci piersi i ich powiększenia, żadnych mdłości i wymiotow... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny