MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kata, te dwie morule pięknie rokują, a 9+ to chyba maluszek, który je goni.
Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. Zabieracie dwa?
Myśle, ze te tajemnicze drzwi to wlasnie łazienka, przy pierwszej wizycie dr mi pokazał, a teraz sama sie częstuje co wizyta i tam ciuszki zostawiamAina -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA widzicie, a ona mi nawet czasu nie daje za bardzo na ogarnięcie się, bo tak jak mówię ledwo wejdę to już siedzi przy usg Ale czego to się można na tym forum dowiedzieć Wykorzystam tę wiedzę przy najbliższej okazji i odwiedzę tę tajemniczą łazienkę
-
Ainaa wrote:Nie ma usg bo ono wydłuża transfer co jest niekorzystne dla zarodka.
Ale jak to, w gabinecie dr Zaka jest łazienka, zawsze przed usg tam sie udaje, można sie tam przebrać, doprowadzić do ładu, sa jednorazowe kapciuszki...
U pani dr tego nie ma?
Katarinka trzymam kciuki za was Nie liczy się jakiej klasy ważne by był to ten zarodek .
A to pani Dr jest juz dostępna ? Bo z tego co koleżanka mi pisała to nie moze sie, z nia od 2 dni skontaktować . Jak dzwoniła do rejestracji to mówiono jej że jest niedostępna .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To tak jak myślałam że Panowie wskazuja a Pani byle szybko wyskoczyć z ubrań . Ale to co mam zapytać gdzie moge sie przygotować do badań czy od razu uderzać w tajemnicze drzwi ? Wiecie ja byłam tylko na 1 wizycie to nie wypadało mi sie panoszyć po gabinecie.
Liloe trzymam kciuki A Alicja jest też z ivf w Medart czy z naturalnego poczęcia ?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer -
nick nieaktualny
-
No i wszystko jasne.
Lilu, kciuki juz trzymam!
Anakonda, jak pani dr powie, za zaprasza na usg to powiedz, ze jeszcze tylko na sekundę do toalety musisz wstąpić i tyle, u dr włącznik światła jest przed drzwiami (nie w łazience), tak gdybys szukałaAina -
nick nieaktualny
-
Powiem Ci Anakonda, że w starej siedzibie też mnie strasznie wkurzało to rozbieranie ,,na krzesełko" bo też po poprzednim ginie w zwykłym gabinecie byłam przyzwyczajona do oddzielnego pomieszczenia w tym celu. Na pierwszej wizycie w nowej klinice u pani dr też miałam takie odczucia, ze no ale o co chodzi, taki wypas a ja dalej striptiz robie?? Aż właśnie trafiłam do Żaka i się okazało, że jednak wszystko jest jak powinno. Mi się wydaje, że możesz zwyczajnie spytać, zanim dojdzie do badania, czy możesz skorzystać z tego pomieszczenia, tak pro forma, bo przecież Ci nie zabroni nie?? Z resztą Ona nie jest ani nadęta ani pozbawiona poczucia humoru wiec nie krępuj się
-
nick nieaktualny