MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Hi hi hi, powiem Tobie, ze normalnie nie zwracam uwagi, lekarz to lekarz, ale na wizycie u dr B czulam jak twarz mi płonie
moze to tylko byl szok bo na co dzien nie mam do czynienia z przystojnymi mezczyznami( nie licze meza i syna, ale opatrzyli mi sie:-p)
kornelkornel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy spoko gorzej po ktoryms razie jak pelno siniakow i opuchnie.
Ja wczoraj bylam u dr. B juz drugi raz odkad jestem w klinice no ma swoj urok. Do meza sie smialam ze dzis idziemy do tego przystojnego lekarza. To sie usmiechnoł, ale nie skomentował. Do mnie troche za stary ale popatrzec na ciacho czemu nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 12:43
Wiwi92 -
nick nieaktualnydostałam wyniki ze wczorajszego dnia i przy każdym badaniu jest "Brak materiału lub niejednoznaczna identyfikacja".
Już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać. Mam nadzieje ze przynajmniej z dzisiejszego dnia będą wyniki.
MAm tylko nadzeje ze te nerwy nie wpłyneły negatywanie na mojego bąbla
Bo przed każdymi wynikami chcąc nie chcąc się denerwuje.
-
nick nieaktualnyOj Suselek ale się porobiło
musisz jeszcze chwilę poczekać! Pewnie unieważnili wczorajsze badania bo nie wiadomo co się działo z tymi probkami krwi... a oni dzwonili do Ciebie rano?
Karincia o dr Kru dziewczyny dobrze mówią, Gabrysia jest jego pacjentka. Mnie dr Z przekierowal do niego ale ze miałam małą awarię to wcześniej znalazłam sie u dr B i do niego się przepisalam -
nick nieaktualny
-
Moly wrote:JaMama84, kornelkornel ależ by się dr B ucieszył czytając Wasze słowa
susełek to czekamy na wynikii raczej nie sądzę, żeby to na nim robiło wrażenie
mi się też jego głos podoba, ja zwracam uwagę na głos (nie pytajcie dlaczego, bo nie wiem, chyba fetysz
)
Jak tam susełek? Wiadomo coś?Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
nick nieaktualny
-
Susełek, przywołuję Cię do porządku. Proszę bez czarnych scenariuszy. Zbadaj pojutrze i nie martw się na zapas. Ja tam wierzę, że jest OK!
A mi tsh też mocno skoczyło na początku ciąży, musiałam mieć zwiększoną dawkę Letroxu (to normalne w ciąży) -
nick nieaktualnyMoly wrote:Mada to już zostajecie u dr B? Też bym z dużą chęcią prowadziła u niego ciążę gdybym mieszkała w Poznaniu
Na kolejną wizytę jestem znów umówiona do dr B. Myślę, że zostaniemy. Podoba mi się jego podejście, jak pokazuje na usg tak spokojnie i widoczne dla mnie
.
Na pewno zostaniemy w MedArt
Susełek beta jest i przyrasta, więc Maluch się zagnieżdża. Spokojnie.
Ty masz pewność, że to zdrowy zarodek nie? Będzie dobrze!
a na tsh nie bierzesz nic, np. letrox?
Lizzinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySusełek tak jak napisały dziewczyny, nie panikuj jeszcze i zbadaj betę za dwa dni.
Mi TSH przy pierwszej becie skoczyło do 3, zbiłam je w 2-3 tygodnie zwiększając dawkę Letroxu więc to nie tragedia, tylko trzeba kontrolować.
Mada my mamy jeszcze 2 mrozaki i jak teraz wszystko się uda z Bąbelką to na pewno wrócimy do niego po rodzeństwo
-
nick nieaktualnyTSH tak się nie przejmuje. Mada29 nic nie brałam na tarczycę. Tylko tym małym przyrostem się tak przejmuje. Dr B powiedział, żeby zbadać jeszcze za dwa dni i wtedy się ostatecznie wszystko wyjaśni. Trochę przykro jest bo znowu ta niepewność.
Jedyne wyjaśnienie, że po tatusiu nigdzie się nie spieszy i jeszcze wyskoczy do góry z opóźnieniem.
Dziękuje za wsparcie dziewczyny.
-
nick nieaktualny