MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Super! Jeszcze 2 miesiące temu pisałaś, że zazdrościsz mi, że jestem na tym etapie (byłam chyba po potwierdzeniu pęcherzyka) i zobacz jak zleciało, bijące serducho i mały kosmonauta u Ciebie
Oj Moly pamiętam, ale tak Tobie zazdroszczę, że już tyle wiesz. Zaczęłaś drugi trymestr, będzie Bąbelka i zdrowaczego chcieć więcej
Cieszę się,żę jesteście dziewczyny ze mną, tu jest moc i siła!
Susełek jak beta? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mada - super informacje
Moly - mi się wydaję że Ty chwilę temu 1 bete robiłaś a tu już początek 2 trymestru ! Ale ten czas leci
Susełek - spokojnie, może mają dużo pracy i tak Ci się trafiło. Tylko się nie śmiej- może zamknij stronę alabu i wejdż jeszcze raz. Ja kiedyś tak miałam że jak odświeżałam to nie było wyniku a jak weszłam jeszcze raz to był ( bardzo możliwe, że po prostu wtedy wrzucili wynik, ale spróbować nie zaszkodzi
Tak jak pisze Moly - czasem wrzucają wyniki przed północą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 23:22
Moly lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzytając ulotkę jak zrobić zastrzyk znalazłam informacje ze prolutex bardzo często powoduje skurcze macicy. A właśnie ja na skurcze to dostałam... kurde nie wiem już co myśleć na ten temat i jeszcze tylko w pierwszych trzech miesiącach ciazy a ja w 6 zaraz wejdę.
Byłam dzisiaj u dr Kru i mi to zapisałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 23:53
-
juhaska wrote:Witam wszystkie staraczki
Jestem w trakcie przygotowań do 1 ivf w Medarcie u dr Żaka.
Wcześniej miałam 3 inseminacje na Polnej, po 3 ciąża pozamaciczna
Od 18.12 biorę tabletki anty trybem ciągłym przez 40 dni.
Wizytę mam na 27.01 więc odliczam z niecierpliwością dni
Póki co trochę się gubię w informacjach o ivf ale czytam was i się dowiaduję.
Wszystkim w trakcie procedur życzę samych pozytywnych bet
Hej:) ja też u dr Ż, na długim protokole, od 1.01 biorę anty i 27.01 również mam wizytęPowodzenia!
JaMama84 lubi tę wiadomość
06.2018 niespodzianka:)
02.2018 I ivf, 1zarodek
12.2017 HSG, 03.2017 laparoskopia
0% mąż morfologia
Wykryto alfa HLA-DQ8 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna_b wrote:Dr K mowiła ze 21.01.
Susełek - takiego numeru to chyba jeszcze żadnej z nas nie wywinęli
Dziś jeszcze raz pobrali mi krew juz bez opłaty. A chwile potem dostałam wiadomość, że próbki z wczoraj dotarły, najprawdopodobniej przebadane tylko nie było do nich skierowań. Więc nie wiedzieli czyje wyniki czyje. Także może będę dzis miała wyniki z obydwu dni.
Ale ludzie na maksa wkurzeni bo ten numer nie dotyczy tylko mnie tylko wszystkich ludzi z tego punktu z wczorajszego dnia.