MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Tiliana, beta super przyrasta, takze tak jak napisała Campari, spokojnie:)
Ja co dwa dni robilam bete, jak byla powyzej 10 tys, to sugerowali, zebym nie przyjezdzała, tlumaczac, ze chyba do 10 tys. maszyna przelicza, a pozniej "recznie" czy jakos tak:)
To jestesmy dwie wariatkiale takie przrosty uspokajaja, co? Tzn. do kolejnego badania:)))bedzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 13:15
-
nick nieaktualnyJa transfer miałam 26.12.2017 a w 7dpt beta tylko 28, tzn, ze dziś 9dc powinnam mieć tylko 46???
Przeczytałam gdzieś na mądrej stronie,że przyrost nie powinien być mniejszy niż 66 % co 48h.
Ale u mnie w porównaniu z Tiliana to bardzo małe liczby, a dzielą nas tylko 2 dni.
-
Imbirek szczęście do zenitu, gratulacje serdeczne. Napisz nam jak poród, jak podobni do siebie są chłopcy.
Tiliana bądź dobrej myśli.
A tytuł wariatki pozwolę sobie przyznać bo nie odstawiłam leków po becie 0.1 8dpt, dziś 16dpt powtórzyłam betę i dam znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2018, 13:57
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
nick nieaktualny
-
Susełek każdy organizm jest inny, poczytaj że z tzw niskich bet są zdrowe dzieci. Wszystkie Ci powiemy że liczą się przyrosty. Choć i tu znajdą się wyjątki.
susełek lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Alberta wrote:Imbirek szczęście do zenitu, gratulacje serdeczne. Napisz nam jak poród, jak podobni do siebie są chłopcy.
Tiliana bądź dobrej myśli.
A tytuł wariatki pozwolę sobie przyznać bo nie odstawiłam leków po becie 0.1 8dpt, dziś 16dpt powtórzyłam betę i dam znać.
Alberta, kibicuje Ci z całego serca!Alberta lubi tę wiadomość
-
susełek wrote:Tiliana a mi dr K kazała odstwaić no-spę, ale jeszcze pobiorę bo nie czuje się jeszcze na tyle spokojnie i pewnie. Więc ja mam też małego wisia, ale co tu się dziwić po tylu problemach. Wiec pisz śmiało co Cię boli nikt nawet nie mrugnie okiem
susełek, ja jestem jakims mega ciezkim przypadkiem dla MedArtu i moze dlatego mam cała baterie leków przepisaną. Wystraszyłam sie troche o tą przekroczoną dawkę No-spy Max ale mam nadzieje ze na tak wszesnym etapie to nie zaszkodzi...
A wyniki bety to podobno tak indywidualna sprawa - same widełki na konkretny tydzien sa tak szerokie.. -
nick nieaktualnyChyba każda z nas ma trochę problem z zamartwianiem się, bo tak jak napisała Campari nie jesteśmy tu z przypadku. Ja przez pierwsze dwa miesiące miałam większość objawów ciążowych i nagle wszystko ustało co oczywiście podziałało na mój syndrom paniki
Bardzo współczuję dziewczynom, które na samym początku mają krwawienia lub inne niepokojące rzeczy, bo domyślam się, że to ogromny stres.
Tiliana trzymam kciuki, Susełek beta przyrasta więc spokojnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Moly to nie jest moj przyrost, tylko wyliczenia/prognozy zestawione z wynikami Tiliany.
Po prostu może trochę panikuje. Na dzisiejsze wyniki czekam
Przepraszam, czytałam z telefonu, widać nieważniedaj znać jak będziesz miała wynik drugiej bety, na pewno Cię trochę uspokoi
-
A ja dzisiaj zaczęłam trzecie podejście do Endometrium ... Mam nadzieję, że tym razem urośnie !
Dziewczyny macie jakieś sposoby na Endo ?Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Imbirek gratulacje niech się chlopaki zdrowo chowają.
Susełek ja tez nospy nie biore.
Bylam dzis w klinice fasolka sie rozwija jak narazie prawidlowo bylo slychac cicho serduszko ale narazie wolno bilo bo to dopiero 6 tydzien dzis.Lekarz kazal lezec i odpoczywac ze spokojem. Za tydzien kolejna wizyta powinno byc lepiej slychac. Krwawienie ustalo. Ale mam jakies skrzepki i moge jeszcze krwawic. Przez to lezenie.Moly, Mada29, JaMama84 lubią tę wiadomość
Wiwi92 -
Wiwi92 wrote:Bylam dzis w klinice fasolka sie rozwija jak narazie prawidlowo bylo slychac cicho serduszko ale narazie wolno bilo bo to dopiero 6 tydzien dzis.Lekarz kazal lezec i odpoczywac ze spokojem. Za tydzien kolejna wizyta powinno byc lepiej slychac. Krwawienie ustalo. Ale mam jakies skrzepki i moge jeszcze krwawic. Przez to lezenie.
Wiwi super wieścileż spokojnie i odpoczywaj, masz teraz duuużo czasu na czytanie książek
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualnyMoly wrote:Dzwonili do mnie z kliniki, że opracowana PAPPA jest do odbioru, wszystko wyszło prawidłowo więc dzisiaj u nas małe świętowanie
Moly ale się cieszę!Kolejny ciężar niepokoju mniej
Ciekawe co ja się dziś dowiem bo wizyta przede mna...
Wiwi super że jest serduszko, ja też słyszałam na początku cichutko takie puk puk bo Babel był malutki a 5 dni później to już był dźwięk! Coś pięknego!
Imbirek gratulacje i dużo siły przy chlopakach! Najważniejsze, że zdrowi! Fajne imieniona, ciekawe który był taki rozrabiaka w brzuszkutrzymajcie się!
Suselek kciuki za przyrost!