MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWidzę że ucięło moją wypowiedź.
Chodzę od grudnia do dr Żaka. Miałam już badania krwi ( tylko wit D mam za mało) . Byłam już na 2 mierzeniach pęcherzyka.
Mąż miał badania nasienia i wyszło z nich że ma 2% plemników o prawidłowej budowie reszta ma wady główki.w sobotę idę sprawdzić czy pęcherzyk pęknaął....
Staramy się od roku i nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusełek, no właśnie Twoja pierwsza ciążowa beta, super!
Ja badałam progesteron przy drugim betowaniu i miałam 15,8ng/ml więc Twój wynik to marzenie. Skoro ja musiałam brać 2 zastrzyki Prolutexu przez kolejne 2 miesiące to Tobie pewnie jeden odpadnie -
Susełek, bedzie dobrze!
Moly, ja do polowy ciazy bralam pod uwage tylko cc, teraz wiem, ze porod sn, to najpiekniejsze chwile mojego zycia! Tak jak Gabrysia napisała, dobrze sie przygotowac, nastawic!
Mada, na pewno z Kruszynka wszystko dobrze,zobaczysz jak fika na usg:)
Do mnie zgodnie z prognoza dr B, miesiaczka przyszla, takze antykoncepcje wdrozylam i czekam na luty:) Ciesze sie, ze trafilam na to forum bo z nikim nigdy na temat powiekszania rodziny nie rozmawialam. Przez lata, wypłakiwalam sie tylko w domu przy mezu. A tu oprocz wsparcia, otrzymuje mnostwo cennych rad! Dziekuje Wam! Kazda dobra wiadomosc bardzo mnie cieszy,a porazki bardzo zasmucaja, oby tych drugich jak najmniej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 21:38
Mada29, Lizzinka, susełek, Moly lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katrina153 wrote:Kornelkornel nie....ivf to chyba invitro tak?
Weszłam na tą grupę bo widziałam że to z Medartem związane....nie wiedziałam,że to tylko jeden temat tutaj ciągniecie.
W takim razie poszukam innych wątków...to ogólnie o klinice, niektóre z nas też miały inseminację (w skrócie IUI), bo pewnie Wy macie właśnie inseminację? Nie musisz uciekać od nas, nie gryziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 21:50
Konieczna II procedura IVF... brak refundacji na puregon -
nick nieaktualny
-
Katrina153 wrote:Kornelkornel nie....ivf to chyba invitro tak?
Weszłam na tą grupę bo widziałam że to z Medartem związane....nie wiedziałam,że to tylko jeden temat tutaj ciągniecie.
W takim razie poszukam innych wątków...
A niektóre zaszły w ciążę naturalnie (kilka z nas), są mamami i nadal podczytują i nikt nas nie wygania. Śmiało, dołączaj. Dziewczyny są tu naprawde dobrze poinformowane i chętne do pomocy. A w grupie zawsze raźniej i łatwiej. Wjeżdżaj kochana i gadaj co Cię męczy i dręczy.
A przy okazji dziewczynki - najlepszości w nowym roku
No i gdzie ta MedA (Imbirek) ze swoimi skarbami?? -
Dziewczynki moje wszytkiego nalepszego w nowym roku
Imbirek Jak sie otrząśniesz po porodze daj znać jak tam maluszki
Susełek Gratulacje betyOby tak dalej
Campari Jejuuu Pawełek ma już ponad rok. Dopiero co rodziłaś. Gdzie ten czas tak gna...
Ja czasami was podczytuje ale niestety za nowymi dziewczynami nie nadążam
U nas super. Dieta mi służy oprócz spadku 4 kg libido poszybowało w górę
Czuje że ten rok będzie intensywny. Mamy zaplanowane dwa wesela i 3 podróżeHiszpania, Zakopane a na koniec roku Turcja
No chyba że koncepcja mi się zmieni
Nie staranie się mi służy. Niedługo mija nam 5 lat starań. I dopiero teraz pierwszy raz od 5 lat czuje się wolna. Widzę że mój mąż chciałby dalej się starac ale widzę że szanuje moje zdanie. Wrócimy za rokChyba że nas zycie zaskoczy :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 11:35
kornelkornel, susełek, anna_b, Moly lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyDziewczyny po teście PAPPA ile czekałyście na telefon z kliniki od momentu pojawienia się wyników na stronie alabu? Od wczoraj mam wyniki ale bez opracowania to czarna magia więc zastanawiam się czy dzwonić do rejestracji i pytać kiedy mogę liczyć na interpretację czy cierpliwie czekać, aż sami się skontaktują. Wiadomo, że wolałabym wiedzieć jak najszybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 13:50