X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w moim miescie. Tak usg zrobili bete dali duphaston i bralam leki z kliniki krwawienie ustalo. Gdyby nie sylwester bym pewnie jechala odrazu do kliniki ale nie mialam wyjscia bo to zaczelo sie o 18 i zostal szpital. A jak powiedzieli ze to wczesna ciaza i nic nie zrobia a przez nie branie lekow moge zaszkodzic to sama wyszlam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:47

Wiwi92
  • gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly, przyjmij moje zaproszenie na forum, nie będę tu na wątku wypracowania pisać ;)

MARTIII lubi tę wiadomość

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak, nie wszystkie jesteśmy z Poznania :) W kazdym razie widać że w szpitalach jest z tym problem zeby zaakceptowac niestandardowe leczenie.

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak uslyszeli ze po in vitro wielkie oczy

Wiwi92
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabrysia111 wrote:
    Moly, przyjmij moje zaproszenie na forum, nie będę tu na wątku wypracowania pisać ;)

Przyjętę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Moly jeszcze delikatnie mam plamienie ale też 4.01(czwartek) mam wizytę i zobaczymy co dr B mi powie. Nie wiem czy to przez tego krwiaka... staram się dużo leżeć i się nie przemeczac. Boje się o Bąbla!

Bąbel na pewno ma się dobrze, a Ty będziesz miała tylko kolejną okazję pooglądać sobie go na ekranie i posłuchać serducha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 15:08

• Ruda2017 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na TLC o 15.00 leci dokument Porodówka, chyba z USA. ja będę codziennie oglądać, rozczulają mnie noworodki ;)
    Może moje Endo poczuje instynkt macierzyński i w końcu zacznie rosnąć !!
    któraś jeszcze ogląda ?

Od VIII 2017 MedArt
    I ivf grudzień 2017
    4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
    II ivf lipiec 2018 r.
    26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
    6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
    14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
    22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
    4.02.2020 R&P 👨‍👩‍👦‍👦

2❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:
    Bąbel na pewno ma się dobrze, a Ty będziesz miała tylko kolejną okazję pooglądać sobie go na ekranie i posłuchać serducha :)

Obyś miała rację Moly bo się boję o niego. A u Was jak tam? Bąbelka daje popalić? :)

Suselek kiedy te wyniki? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b wrote:
    No i dobrze zrobilas Wiwi !!! Ja właśnie slyszłam że na polnej podważają Medartowe sposoby leczenia i zamiast pomóc mogą zaszkodzić. Wiadomo ze jak coś się dzieje w środku nocy to na dyżur jechać żeby usg zrobili, ale jak jest dobrze to lepiej leżeć w domu i wybrać się na wizytę kontrolna do kliniki.

Mada, bardzo dużo dziewczyn ma krwiaki i plamienia ( ja z reszta też miałam ) i jest dobrze :) Wiem ze cieżko sie nie stresować ale pozytywne myślenie pomaga :)
    Ja leżałam plackiem , kazałam sobie picie i jedzenie do łózka przynosić a wstawałam tylko do toalety. Z perspektywy czasu myślę że chyba trochę przesadzałam ale lepiej dmuchać na zimne ;)

Dziękuję Aniu za pocieszenie, staram się na nas uważać. Tylko te plamienie jeszcze mnie przy tym stresuje ale czwartek już niedługo i się wszystkiego dowiemy. Mam nadzieję że przestanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was czytam Wiwi i Agatka to widzę że sama nie jestem i szpitale odwiedzam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Suselek kiedy te wyniki? :)

Dziewczyny oni chcą mnie wykończyć, co chwile odświeżam stronę i nic. Specjalnie pojechałam do HCP, bo tam były wyniki bardzo szybko po 2 godzinach. A dziś na złość nic i nic. I maż nade mną stoi i cały czas kazę sprawdzać. ah

Już chyba taki nasz los, że bez emocji się nie obejdzie.
    Dla was MAda, Wiwi, Agatka dużo spokoju i dużo zdrowia dla bąbli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Obyś miała rację Moly bo się boję o niego. A u Was jak tam? Bąbelka daje popalić? :)

Zaczęłam tzw miodowy miesiąc ciąży i naprawdę czuję się świetnie, małe problemy ze snem ale do przeżycia :) 9 mam wizytę nowego lekarza i trochę się stresuję, ale już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę moją Bąbelkę <3

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 28,86 mIU/ml

kornelkornel, JaMama84, anna_b, gabrysia111, Moly, Mada29, Lizzinka, Jasiaaa, Alberta, klopsik, antonna, Campari, Agatka88, anakonda, MalaHD, MARTIII, Kaya85 lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek gratulacje ! Oby tak dalej :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek to trzymamy kciuki za przyrost.
    Mada no nie jestes sama czlowiek aby sie nie potrzebnie stresuje ale tak chyba do konca bedziemy nie spokojne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 17:21

Wiwi92
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek super, bardzo się cieszę :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek gratulacje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    beta 28,86 mIU/ml

Susełek super! Gratuluję i bardo się cieszę! Oby tak dalej :) Trzymam kciuki za przyrost!

• Alberta Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiliana jak Twoja beta dziś?

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie udzielałam się wcześniej na forum....hmmm może przerażały mnie te wasze skróty w wyppwiedziach o których nie mam pojęcia

‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ