MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja w moim miescie. Tak usg zrobili bete dali duphaston i bralam leki z kliniki krwawienie ustalo. Gdyby nie sylwester bym pewnie jechala odrazu do kliniki ale nie mialam wyjscia bo to zaczelo sie o 18 i zostal szpital. A jak powiedzieli ze to wczesna ciaza i nic nie zrobia a przez nie branie lekow moge zaszkodzic to sama wyszlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:47
Wiwi92 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Moly jeszcze delikatnie mam plamienie ale też 4.01(czwartek) mam wizytę i zobaczymy co dr B mi powie. Nie wiem czy to przez tego krwiaka... staram się dużo leżeć i się nie przemeczac. Boje się o Bąbla!
Bąbel na pewno ma się dobrze, a Ty będziesz miała tylko kolejną okazję pooglądać sobie go na ekranie i posłuchać serduchaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 15:08
-
A na TLC o 15.00 leci dokument Porodówka, chyba z USA. ja będę codziennie oglądać, rozczulają mnie noworodki
Może moje Endo poczuje instynkt macierzyński i w końcu zacznie rosnąć !!
któraś jeszcze ogląda ?Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna_b wrote:No i dobrze zrobilas Wiwi !!! Ja właśnie slyszłam że na polnej podważają Medartowe sposoby leczenia i zamiast pomóc mogą zaszkodzić. Wiadomo ze jak coś się dzieje w środku nocy to na dyżur jechać żeby usg zrobili, ale jak jest dobrze to lepiej leżeć w domu i wybrać się na wizytę kontrolna do kliniki.
Mada, bardzo dużo dziewczyn ma krwiaki i plamienia ( ja z reszta też miałam ) i jest dobrzeWiem ze cieżko sie nie stresować ale pozytywne myślenie pomaga
Ja leżałam plackiem , kazałam sobie picie i jedzenie do łózka przynosić a wstawałam tylko do toalety. Z perspektywy czasu myślę że chyba trochę przesadzałam ale lepiej dmuchać na zimne
Dziękuję Aniu za pocieszenie, staram się na nas uważać. Tylko te plamienie jeszcze mnie przy tym stresuje ale czwartek już niedługo i się wszystkiego dowiemy. Mam nadzieję że przestanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Suselek kiedy te wyniki?
Dziewczyny oni chcą mnie wykończyć, co chwile odświeżam stronę i nic. Specjalnie pojechałam do HCP, bo tam były wyniki bardzo szybko po 2 godzinach. A dziś na złość nic i nic. I maż nade mną stoi i cały czas kazę sprawdzać. ah
Już chyba taki nasz los, że bez emocji się nie obejdzie.
Dla was MAda, Wiwi, Agatka dużo spokoju i dużo zdrowia dla bąbli.
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Obyś miała rację Moly bo się boję o niego. A u Was jak tam? Bąbelka daje popalić?
Zaczęłam tzw miodowy miesiąc ciąży i naprawdę czuję się świetnie, małe problemy ze snem ale do przeżycia9 mam wizytę nowego lekarza i trochę się stresuję, ale już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę moją Bąbelkę
Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny