X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w moim miescie. Tak usg zrobili bete dali duphaston i bralam leki z kliniki krwawienie ustalo. Gdyby nie sylwester bym pewnie jechala odrazu do kliniki ale nie mialam wyjscia bo to zaczelo sie o 18 i zostal szpital. A jak powiedzieli ze to wczesna ciaza i nic nie zrobia a przez nie branie lekow moge zaszkodzic to sama wyszlam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:47

Wiwi92
  • gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly, przyjmij moje zaproszenie na forum, nie będę tu na wątku wypracowania pisać ;)

MARTIII lubi tę wiadomość

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no tak, nie wszystkie jesteśmy z Poznania :) W kazdym razie widać że w szpitalach jest z tym problem zeby zaakceptowac niestandardowe leczenie.

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak uslyszeli ze po in vitro wielkie oczy

Wiwi92
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gabrysia111 wrote:
    Moly, przyjmij moje zaproszenie na forum, nie będę tu na wątku wypracowania pisać ;)

Przyjętę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Moly jeszcze delikatnie mam plamienie ale też 4.01(czwartek) mam wizytę i zobaczymy co dr B mi powie. Nie wiem czy to przez tego krwiaka... staram się dużo leżeć i się nie przemeczac. Boje się o Bąbla!

Bąbel na pewno ma się dobrze, a Ty będziesz miała tylko kolejną okazję pooglądać sobie go na ekranie i posłuchać serducha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 15:08

• Ruda2017 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na TLC o 15.00 leci dokument Porodówka, chyba z USA. ja będę codziennie oglądać, rozczulają mnie noworodki ;)
    Może moje Endo poczuje instynkt macierzyński i w końcu zacznie rosnąć !!
    któraś jeszcze ogląda ?

Od VIII 2017 MedArt
    I ivf grudzień 2017
    4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
    II ivf lipiec 2018 r.
    26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
    6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
    14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
    22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
    4.02.2020 R&P 👨‍👩‍👦‍👦

2❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:
    Bąbel na pewno ma się dobrze, a Ty będziesz miała tylko kolejną okazję pooglądać sobie go na ekranie i posłuchać serducha :)

Obyś miała rację Moly bo się boję o niego. A u Was jak tam? Bąbelka daje popalić? :)

Suselek kiedy te wyniki? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna_b wrote:
    No i dobrze zrobilas Wiwi !!! Ja właśnie slyszłam że na polnej podważają Medartowe sposoby leczenia i zamiast pomóc mogą zaszkodzić. Wiadomo ze jak coś się dzieje w środku nocy to na dyżur jechać żeby usg zrobili, ale jak jest dobrze to lepiej leżeć w domu i wybrać się na wizytę kontrolna do kliniki.

Mada, bardzo dużo dziewczyn ma krwiaki i plamienia ( ja z reszta też miałam ) i jest dobrze :) Wiem ze cieżko sie nie stresować ale pozytywne myślenie pomaga :)
    Ja leżałam plackiem , kazałam sobie picie i jedzenie do łózka przynosić a wstawałam tylko do toalety. Z perspektywy czasu myślę że chyba trochę przesadzałam ale lepiej dmuchać na zimne ;)

Dziękuję Aniu za pocieszenie, staram się na nas uważać. Tylko te plamienie jeszcze mnie przy tym stresuje ale czwartek już niedługo i się wszystkiego dowiemy. Mam nadzieję że przestanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Was czytam Wiwi i Agatka to widzę że sama nie jestem i szpitale odwiedzam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Suselek kiedy te wyniki? :)

Dziewczyny oni chcą mnie wykończyć, co chwile odświeżam stronę i nic. Specjalnie pojechałam do HCP, bo tam były wyniki bardzo szybko po 2 godzinach. A dziś na złość nic i nic. I maż nade mną stoi i cały czas kazę sprawdzać. ah

Już chyba taki nasz los, że bez emocji się nie obejdzie.
    Dla was MAda, Wiwi, Agatka dużo spokoju i dużo zdrowia dla bąbli.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mada29 wrote:
    Obyś miała rację Moly bo się boję o niego. A u Was jak tam? Bąbelka daje popalić? :)

Zaczęłam tzw miodowy miesiąc ciąży i naprawdę czuję się świetnie, małe problemy ze snem ale do przeżycia :) 9 mam wizytę nowego lekarza i trochę się stresuję, ale już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczę moją Bąbelkę <3

Mada29 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta 28,86 mIU/ml

kornelkornel, JaMama84, anna_b, gabrysia111, Moly, Mada29, Lizzinka, Jasiaaa, Alberta, klopsik, antonna, Campari, Agatka88, anakonda, MalaHD, MARTIII, Kaya85 lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek gratulacje ! Oby tak dalej :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek to trzymamy kciuki za przyrost.
    Mada no nie jestes sama czlowiek aby sie nie potrzebnie stresuje ale tak chyba do konca bedziemy nie spokojne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 17:21

Wiwi92
  • anna_b Ekspertka

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek super, bardzo się cieszę :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susełek gratulacje!

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    beta 28,86 mIU/ml

Susełek super! Gratuluję i bardo się cieszę! Oby tak dalej :) Trzymam kciuki za przyrost!

• Alberta Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tiliana jak Twoja beta dziś?

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Nie udzielałam się wcześniej na forum....hmmm może przerażały mnie te wasze skróty w wyppwiedziach o których nie mam pojęcia

‹‹ 708 709 710 711 712 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ