MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Aprielka, ja jestem u Pani dr Kubiaczyk (choć ciążę prowadzi dr Kruszyński też z MedArtu). Pani dr robi mnóstwo badań, z tego, co dziewczyny pisały dr Żak nie jest tak skrupulatny, on działa bardziej intuicyjnie, a dr K na wszystko musi mieć odpowiedni "pomiar"
Mi taka metoda bardziej odpowiada, dlatego ją wybrałam. Szczerze, to chyba każda z nas będzie zachwalała właśnie swojego lekarza, choć niektóre mają porównanie. Ja nie mam, ale moją Panią dr polecam
Anna_b, czas leci i lada chwila będziesz na końcówceMoja rada: jeśli dobrze się czujesz, wykorzystaj ten czas na maxa. Ja już od kilku tygodni mam lenia, dużo śpię i generalnie odpoczywam. Nie mogę długo stać ani chodzić, bo plecy dokuczają, więc na pewno odpadają zakupy. A bać się nie boję, raczej czuję ekscytację. Chyba pomaga fakt, że solidnie się przygotowałam jeśli chodzi o samą wiedzę o porodzie i macierzyństwie. Będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 08:38
anna_b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny dziękuje za wszystkie kciuki, Nawet nie wiecie jak bardzo mi miło.
W HCP dziś był ruch jak na autostradzie, więc chyba tych wyników nie zobaczę tak szybko
Wiwi czekamy na wieści
Alberta podziwiam determinację i siłę walki. Kiedy testujesz? tzn kiedy wychodzi Ci ten 16dpt?
-
nick nieaktualny
-
Zaczelam krwawic w sylwka i wystraszylam sie i pojechalam na pogotowie i mnie zaczymali. Narazie wszystko ok czekamy na serce 04.01 mam wizyte w klinice. Pecherzyk plodowy jest beta rosnie ladnie. Lekarze stwierdzili ze nie wiedza skad krwawienie w tak wczesnej ciazy za duzo nie moga zrobic. Dr Z kazal lezec i brac leki i sie nie denerwowac.Wiwi92
-
Mada29 wrote:Gabrysiu to trzymam kciuki za Twój poród bo to już niedługo
Szpital sw.Rodziny? Ty będziesz mieć dziewczynkę? A Anna chłopca?
Ciekawe co u Imbirka? Bo zamilkla coś? Czyżby urodziła chłopaków?
Imbirek urodziła, ale nie będę jej wyręczać, jak będzie na siłach, to pewnie sama się pochwali
Wiwi kciuki, na pewno wszystko będzie ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 12:30
-
nick nieaktualnyWiwi kciuki za serduszko w czwartek.
Alberta oby Twoja fasolka był spóźnialskim leniuchem.
ooo to czekamy na wieści od Imbirka żeby można było pogratulować chłopaków
Mada u Ciebie się uspokoiło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 13:03
-
Mada29 wrote:Gabrysiu to trzymam kciuki za Twój poród bo to już niedługo
Szpital sw.Rodziny? Ty będziesz mieć dziewczynkę? A Anna chłopca?
Ciekawe co u Imbirka? Bo zamilkla coś? Czyżby urodziła chłopaków?
U mnie też dziewczynka i też planuje Św.Rodzine. Dr K wszystkie swoje pacjentki tam wysyła, wiec skoro dotąd jej ufałam to w wyborze szpitala też zaufam
Wiwi tylko nie daj sobie odstawić Medartowych leków bo podobno na Polnej mają tendencje do odstawiania. Najważniejsze że beta rośniePotrzymają Cię 3 dni i będzie dobrze
Alberta dobrze robiszJeśli jest jakaś szansa to branie leków kilka dni dłużej nie zaszkodzi a będziesz mieć pewność że zrobiłaś wszystko co mogłaś.
No to czekamy aż Imirek osobiście się pochwali
-
nick nieaktualnygabrysia, a chodziłaś do szkoły rodzenia czy sama się przygotowywałaś do porodu?
Od liceum panicznie boję się porodu naturalnego, koleżanki, które tak rodziły też nie pomagają, więc jeszcze przed zajściem w ciążę było ustalone, że tylko cesarka wchodzi w grę. Na studiach, na zajęciach z położnictwa oglądaliśmy film, cały poród nagrany w szpitalu i to była dla mnie rzeźnia. Nie chcę wybiegać w przyszłość, bo jeszcze dużo czasu i wszystko się może zdarzyć ale w święta pierwszy raz w życiu pomyślałam o porodzie naturalnym i zastanawiam się jak można się do niego najlepiej przygotować. -
Imbirek rozpakowana
Alberta hm czekam na wieści ale wiesz że chyba raczej nic z tego .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Aprielka wrote:Gabrysia a moge wiedziec do ktorego lekarza chodzisz? Mimo dofinansowania z miasta na IVF na Polnej coraz bardziej sklaniam sie do Med Artu.. wydaje mi sie z waszych rozmow ze mimo mniejszej popularnosci w Poznaniu (ja dowiedziałam sie o klinice z forum mimo ze mueszkam kilometr dalej..) diagnostyka jest bardzo szeroka i porzadna, przypadki traktowane sa indywidualnie a nie masowo..
Zastanawiam sie tylko którego lekarza wybrac, o zadnym z nich nie slyszalam od zadnej kolezanki dlatego prosze doświadczone o porade:) to jest pytanie ogolne, moze ktoras z Was z kolei odradzi kogos..
Ja dużo spędziłam na szukaniu opinii, jestem z Zielonej Góry a pochodzę z Wałbrzycha. Miałam już wybrać klinikę z Wrocławia ale przypadkiem natrafiłam na to forum o MedArcie. I bardzo mi pomogło w podjęciu decyzji. Umówiłam się na pierwszą wizytę i za nic nie żałuję. Ja chodzę do dr Żaka, nie mam porównania do innych Dr, poszłam do niego z polecenia i jestem zadowolona.Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Wiwi92 wrote:Zaczelam krwawic w sylwka i wystraszylam sie i pojechalam na pogotowie i mnie zaczymali. Narazie wszystko ok czekamy na serce 04.01 mam wizyte w klinice. Pecherzyk plodowy jest beta rosnie ladnie. Lekarze stwierdzili ze nie wiedza skad krwawienie w tak wczesnej ciazy za duzo nie moga zrobic. Dr Z kazal lezec i brac leki i sie nie denerwowac.
Wiwi trzymam kciuki !! Daj znać po wizycie. Ja też 4.01 będę w kliniceOd VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
No i dobrze zrobilas Wiwi !!! Ja właśnie slyszłam że na polnej podważają Medartowe sposoby leczenia i zamiast pomóc mogą zaszkodzić. Wiadomo ze jak coś się dzieje w środku nocy to na dyżur jechać żeby usg zrobili, ale jak jest dobrze to lepiej leżeć w domu i wybrać się na wizytę kontrolna do kliniki.
Mada, bardzo dużo dziewczyn ma krwiaki i plamienia ( ja z reszta też miałam ) i jest dobrzeWiem ze cieżko sie nie stresować ale pozytywne myślenie pomaga
Ja leżałam plackiem , kazałam sobie picie i jedzenie do łózka przynosić a wstawałam tylko do toalety. Z perspektywy czasu myślę że chyba trochę przesadzałam ale lepiej dmuchać na zimneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:32