MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJaMama84 wrote:Dziewczyny! Wlasnie odebralam wyniki:
Tsh-1.9
FT 3-5
FT4-20
PrL-261
Wszystkie wg. wartosci referencyjnych mieszcza sie w normie. A co Wy myslicie? Mam ogromna prosbe, czy ktoras z Was napisałaby mi prywatna wiadomosc z nr telefonu do Dr Z?
JaMama, a jakie masz normy przy tarczycowych? FT4 masz chyba w górnych granicach to dobrze, ale ja bym TSH trochę jednak zbiła żeby było max 1,5 (najlepiej koło 1)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesteśmy już po badaniach prenatalnych
nie dość, że opóźnienie było to w stresie siedziałam i czekałam w poczekalni... Dr Sz wszystko ładnie opowiadał i mówił, że wszystko jest dobrze, na swoim miejscu, oby tak pozostało... Jestem szczęśliwa bo znów widziałam Bąbla i tak wszystko dokładnie. Szkoda, że ten filmik co dostaliśmy to taki krótki jest
ale pamiątka pozostaje... Co do płci to prawdopodobnie Bąblem pozostanie
choć myślałam, że będzie dziewuszka- znów mąż miał rację
.
Zrobiliśmy ten test Pappa bo dr zalecił by być w 100% pewny, że żadnej wady nie ma, więc jeszcze troszkę stresu pozostaje.
Już się zakochałam w naszym Maluszku
Piękna chwila...Moly, kornelkornel, Dominique1995, Ruda2017, Kaya85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Jesteśmy już po badaniach prenatalnych
nie dość, że opóźnienie było to w stresie siedziałam i czekałam w poczekalni... Dr Sz wszystko ładnie opowiadał i mówił, że wszystko jest dobrze, na swoim miejscu, oby tak pozostało... Jestem szczęśliwa bo znów widziałam Bąbla i tak wszystko dokładnie. Szkoda, że ten filmik co dostaliśmy to taki krótki jest
ale pamiątka pozostaje... Co do płci to prawdopodobnie Bąblem pozostanie
choć myślałam, że będzie dziewuszka- znów mąż miał rację
.
Zrobiliśmy ten test Pappa bo dr zalecił by być w 100% pewny, że żadnej wady nie ma, więc jeszcze troszkę stresu pozostaje.
Już się zakochałam w naszym Maluszku
Piękna chwila...
Mówiłam, że będziesz zachwycona! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, mam nadzieję, że już teraz Twoja ciąża będzie nudnawaCzyli jednak raper
A zdjęcie dostałaś?Mada29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Mówiłam, że będziesz zachwycona! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze, mam nadzieję, że już teraz Twoja ciąża będzie nudnawa
Czyli jednak raper
A zdjęcie dostałaś?
Zdjęcia nie dostałamtak jak pisałaś płytkę i te pomiary oraz skierowanie na Pappa.
-
nick nieaktualny
-
kornelkornel wrote:Z ciekawości ile kosztują Prolutex i Lutinus w aptekach ?
Aż się przeraziłam jak usłyszałam 400,00 zł w klinice
Mycha, zagladasz tu jeszcze? -
Prolutex 149 apteka gemini , lutinus wielkopolska na polnej ok 150Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Wiwi92 wrote:JaMama84 ja tez prolaktyne mialam wysoka i bralam Bromergon wszystko ladnie sie zbilo od tygodnia juz nie biore
-
nick nieaktualny
-
kornelkornel wrote:Dzieci to drogi interes, a jeszcze nie ma ich na Świecie.
Z drugiej strony z chęcią wydaje się takie potężne kwoty, bo później będzie za to nagrodaja to się czasem czuję, jakby to była najgorsza z wszystkich kar
np. dziś...nie do końca jestem pewna czy jestem w tej chwili żywa czy martwa.
Oczywiście żartuję sobie. Oby każda z Was odczuwała codziennie tak dosadny przekaz-mamo, jestem naprawdę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaMama84 wrote:Wiwi, wlasnie juz zgłupialam bo jak zobaczylam wynik 260 to sie przerazilam, ale norma podana to:127-650. Nawet nie wiem jak to zinterpretowac przez antykoncepcje bo przeciez prolaktyna jest zalezna od dnia cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2018, 19:48