MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh te albuminy! Kosztowna zabawa
Mi Dr tez nic nie wspominał o hiperce i nie miałam pojęcia ze coś takiego może mnie spotkać. Zwolnienie mam do końca tyg i nie wiem co dalej zrobić. Niestety wyglądam jak wyglądama Ty co planujesz? Jesteś na l4? Brzuch spada?
Transfer miałam 23go a beta wczoraj ponad 700 wiec jest dobrze -
Powiedzie też was delikatnie pobolewaly jajniki po punkcji przy oddawaniu moczu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:18
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katariiinkaa wrote:Annanata, ja po punkcji przy sikaniu i wyproznianiu mialam straszne bole, to chyba nic nadzwyczajnego
Czyli nic strasznego ☺ aczkolwiek nie jest to silny ból tylko takie delikatne parcieI IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
nick nieaktualnykatariiinkaa wrote:Ja po wizycie...
Od dzisiaj Puregon 50j. I zobaczymy czy bedzie na czym robic pinkcje...
Jak nie to w nastepnym cyklu antyki i elonova czy jak.to sie tam nazywa...
No i transfery na pewno będą odroczone.
Prawdopodobnie mam po punkcji przy tych bolach tak silne skurcze macicy ze zarodki sa "wypychane" i dlatego bedziemy mrozic maluchy jesli takowe wyhodujemy...
Czy miala juz ktoras z Was taka małą stymulacje i byla z tego komorka?na dawce 75 mam 2 rokujące pęcherzyki, w poniedziałek kolejna wizyta
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki kochane. Mamy wszystkie 4 zarodeczki. Jutro tranfer o 9:30. Bierzemy 1. Nie wiem jakiej sa klasy ale dr powiedzial ze sa mocne i powinno być dobrze ☺. Moze jakieś wskazówki przed transferem podpowiecie?
MedA, ladybirth lubią tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
Ainaa wrote:Mrożenie chyba 1500 ja zawsze płaciłam karta. Ja po udanym ET wzięłam 3 dni wolnego, jadłam plaster ananasa dziennie i bardzo sie oszczędzałam. Powodzenia
Dziękuję...taki mam zamiar no i ananas juz kupiony ☺
3 sniezynki
AnnaNata powodzenia jutro! Ja ananasa nie jadłam
ale wzięłam sobie trzy dni zwolnienia które przelezalam na pełnym relaxie. To zawsze zwiększa szanse żeby się maluch zagniezdzil, u mnie bynajmniej zaskutkowalo. Dopiero jutro dowiesz się jakiej jakości masz maluchy. Pani embriolog wszystko Ci powie.
AnnaNata. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny