MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Ainaa wrote:U nas zawsze wszystkie, które sie zaplodnily zostawały do transferu trzymam kciuki!
Podniosłas mi nastrójAinaa lubi tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
30.04.17 synus 3464kg 58cm -
nick nieaktualny
-
U mnie przetrwały wszystkie zaplodnione także bądź dobrej myśli! Daj znać jutro jak się rozwijają. Ja miałam podany w 5dobie ale to faktycznie zależy od samych zarodkow. Cierpliwości! Wiem co czujesz, przechodziłam to 2 tyg temu. Trzymam kciuki!
AnnaNata. lubi tę wiadomość
-
Nadał wszystkie 4 są z nami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 10:24
MedA, ladybirth, Ainaa, Natu93 lubią tę wiadomość
I IVF - transfer 7.08. 1 blastka 5AA - 7dpt Beta - 52, 9dpt -120, 1.09. Mamy ❤ maluszka
3 sniezynki
nick nieaktualny
-
Znacie może z doświadczenia czy mogę wypić małe piwko teraz bo strasznie jestem nerwowa a wypicie szklaneczki wieczorem pomogło by mi sie rozluźnić i nie stresowac sie az tak myśląc jak tam moje zarodki. Zak mowil przy symulacji ze mogę pic wino ( nie bardzo przepadam). Obecnie biorę tylko Prolutex i czekam niecierpliwie na wiesci o terminie transferu ( we wtorek miałam punkcje )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 14:37
3 sniezynki
nick nieaktualny
-
Dziękujemy bardzo
W ogole nie było tematu płci. Liczę ze na kolejnej wizycie cos sie juz wyjaśni
Doktor Szymański mówił, ze Nifty niekoniecznie, ale jak chcemy dodatkowe 5% pewności to test podwójny, zrobiliśmy.
Wiecie ile czeka sie na wynik, krew pobierał Medart, a badanie wykonuje Alab?
AnnaNata, wg mnie pij śmiało ja ostatnie winko wypiłam dzien po ETWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 14:58
Aina -
nick nieaktualnyCześć, chciałabym się z Wami wszystkimi serdecznie przywitać i opowiedzieć moją historię. Staramy się o dzidziusia z mężem od 2 lat, nie udawało się, w końcu trafiłam na dr Żaka i przeszłam najpierw inseminację (bez efektu) a ostatnio pierwsze i udane IV.
Podobnie jak ladybirth zmagam się z hiperstymulacją, przytyłam około 6 kg w talii około 15 cm. Niestety sporo..
@Ladybirth , jak Ty się czujesz? Na jak długo wzięłaś L4? Czy dr Żak mówił Ci kiedy brzuch może wrócić do normalnego stanu?
Pozdrawiam i gratuluję Wszystkim którym się udało i trzymam mocno kciuki za starające się
MedA lubi tę wiadomość
-
Witaj Zuza! Mi minął właśnie tydzień. Dokładnie w zeszly czwartek zaczął boleć mnie brzuch i dziwnie "przytylam" od piątku juz regularnie jeździłam na kroplowki i badania krwi. Od wczoraj brzuch i waga się zatrzymały a dziś spadło mi pierwsze pół kilo! nadal poruszam się z trudem i nie wchodzę w żadne spodnie ale musze juz od poniedziałku wrócić do pracy.. Dr Zak mowil ze nawet 2 tyg moze trzymac. Mam nadzieje ze będzie mi spadać juz waga. Na jakim etapie jesteś? Kiedy Cię dopadło?
Oczywiście gratuluję ciąży! wiem ze to jedyne co pociesza w tej sytuacji!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 16:28
-
nick nieaktualnyBardzo się cieszę, że się udało. Tobie również gratuluję !
U mnie zaczęło się około środy tydzień temu. W brzuchu zaczęło się gromadzić coraz więcej płynów, a brzuch stawał się coraz twardszy. Też jeździłam na kroplówki: sól fizjologiczna i albuminy. Może nawet się widziałyśmy
Najgorszy był brak apetytu i picie płynów izotonicznych. Na szczęście teraz już mam normalny apetyt. Hiperstymulacja mnie kompletnie zaskoczyła, dr nie wspominał o niej ani słowem..niestety
Kiedy miałaś transfer? Jak BHCG?