MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiwi92 wrote:Nowa38 jak juz bedziesz robisz codziennie to juz w rutyne wpadniesz i nie bedzie tak bolec. Po clexane potem siniaki wychodza. Jak by Cie interesowalo to mam opakowanie prolutexu moge taniej sprzedac.
Kurcze dzisiaj kupiłam dwa opakowania, cena lekko porażająca
W czwartek dowiem się czy w piątek będzie transfer.
Właśnie przeżyłam pierwszy zastrzyk, nie było tak źle:) w sumie to nic nie bolało i teraz zastanawiam się, że może coś nie tak skoro ma boleć -
Mysza1986 wrote:Cześć Dziewczyny, mam nadzieję, ze mnie nadal tu przyjmiecie mimo tego że jestem córą marnotrawną MedArtu i uciekłam do innej kliniki
Jestem po transferze 2 blastek- musiałam transferować 2 bo były zamrożone razem. Invimed każe czekać 10 dni an BHCG ale to przecież przesadaprzypomnijcie mi jak to było - np. jak miałam FET blastki w czwartek to betę mogę zrobić w nastepny czwartek (7dpt)? chyba tak to wyglądało, prawda?
PS któraś z Was wie ile koszyuje "sama rysa" nie przy okazji punkcji?
Alberta- jak u Ciebie? nie czytam na bieżąco forum więc daj znaka. Chyba ze starej gwardii zaostałysmy tylko my i Anakonda prawda? Czy kogoś niezaciążonego pominęłam ?
Miło patrzeć że tak wiele z Was już cieszy się pociechami lub brzuchamiLadyInna lubi tę wiadomość
-
Nowa38 wrote:Oprócz prolutexu dodatkowo estrofem, divigel i lutinusStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Mysza beta to ci nawet i po 6 dniach wyjdzie, ale dla pewności zrób tego 7 dnia
chociaż ja kilka razy betowałam 6, bo najczęściej mi wychodziło w niedzielę testowanie a nie chciało nam się z domu ruszać to jechaliśmy w sobotę
i zawsze, nawet przy biochemicznych ta beta wychodziła pytanie tylko z jaką wartością - ale nie namawiam cię na 6 dzień, idź w 7
i koniecznie dawaj znać!
M&K2017
M 😍 2020 -
Dzięki dzięki, tak właśnie pamiętałam że w MedArcie 7dpt już polecała dr K robić i przy pooronionej ciąży też mi wyszło po tygodniu (nawet sikacz mi wyszedł).
Dziewczyny- staraczaki- nie przepłacajcie w Klinice- prolutex można dostać za 140zł w aptekach tylko trzeba trochę poszukać.
Lutinus też ostro daje po kieszeni- teraz mam zwykłą luteinę i jestem bardzo zadowolona- no ale zobaczymy jaki da efekt.
PS jesli ktoś chce odsprzedać prolutex zapraszam na priv
PS2 uuu to sobie liczą za tę rysę sporo- sprawdzę jak gdzie indziej
-
Wiwi92 wrote:Nowa38 jak juz bedziesz robisz codziennie to juz w rutyne wpadniesz i nie bedzie tak bolec. Po clexane potem siniaki wychodza. Jak by Cie interesowalo to mam opakowanie prolutexu moge taniej sprzedac.
Wiwi wysłałam zaproszenie na priv chętnie odkupie prolutex -
Nowa38 po transferze rowniez ja bralam do ktoregos tygodnia ciazy dwa
razy dziennie takie opakowanie mialam na jakies 3 dni. Wiec koszty mega. I kupowalam w aptece koszt okolo 150 zl za 7 fiolek w opakowaniu tylko trzeba wziasc na wizycie recepteWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 11:40
Wiwi92