MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelna nadziei wrote:Dalia 90 a Tobie juz podal przyblizony termin kiedy transfer?9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Dr Ż zapewne miał ciężki dzień. Oni z dr K od 7 rano do 22 wieczorem pracują. Oprócz weekendów do 15stej. I tak parę lat a młodzi już nie są, siły nie te. Wiem, płacimy krocie. Powinni więcej specjalistów zatrudnić.
Nowa38 lubi tę wiadomość
Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
-
Pelna nadziei wrote:A tez Tobie proponowal transfer a wynik otrzymany po transferze?9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
MalaHD wrote:A u mnie przyszedł po punkcji i zaczął gadać o kolejnej stymulacji już ż góry zakładając, że nic z tego nie będzie mimo, że mieliśmy finalnie 2 dobrej klasy blastocysty. To dopiero demotywuje. Choć ciąży z tego faktycznie nie było.Pelna nadziei
-
Nowa38 wrote:Że prolutex i lutinus bierze się do 12. tygodnia to już wiem. A jak długo bierze się to cholerne clexane? Boli to jak diabli i siniaki się robią. Po co w ogóle to clexane? Ja dostałam receptę na 10 ampułko-skrzykawek.
-
Nowa38 wrote:Że prolutex i lutinus bierze się do 12. tygodnia to już wiem. A jak długo bierze się to cholerne clexane? Boli to jak diabli i siniaki się robią. Po co w ogóle to clexane? Ja dostałam receptę na 10 ampułko-skrzykawek.
Ja faktycznie brałam prolutex do ok 12tc, natomiast teraz dostałam duphaston 3x1choć chyba wolę te tabletki 3x1 niż zastrzyki... Clexane biorę cały czas i jak dopytuje do kiedy będę je brała - słyszę, że najprawdopodobniej do końca... Niestety...
Nie mam Pai homo a mimo wszystko będę brała do końca ciąży...
I uwierz mi za każdym razem boli przy wpuszczaniu tak samo - choć nie mam po nich nigdy siniaków. Czasem po prolutex mi się zrobił - ale rzadko
Musimy być wytrwałe - to wszystko dla naszych KruszynekNowa38 lubi tę wiadomość
-
Miśka90 wrote:Ja faktycznie brałam prolutex do ok 12tc, natomiast teraz dostałam duphaston 3x1
choć chyba wolę te tabletki 3x1 niż zastrzyki... Clexane biorę cały czas i jak dopytuje do kiedy będę je brała - słyszę, że najprawdopodobniej do końca... Niestety...
Nie mam Pai homo a mimo wszystko będę brała do końca ciąży...
I uwierz mi za każdym razem boli przy wpuszczaniu tak samo - choć nie mam po nich nigdy siniaków. Czasem po prolutex mi się zrobił - ale rzadko
Musimy być wytrwałe - to wszystko dla naszych Kruszynek
Miśka, ja wiem wiem, że musimy być wytrwałe i przy każdym zastrzyku ze łzami w oczach mówię sobie, że przeżyję to i dam radę byle tylko się udało. Zastanawia mnie tylko gdzie Wy po 12 tyg. znajdujecie miejsce na brzuchu żeby dawać i prolutex i clexane. Ja mam wrażenie, że po tygodniu mam cały brzuch pokuty i dajemy w to samo miejsce dlatego tak boli. -
smonia wrote:Poprawiam data ważności Lutinus dopochwowy 08.2020,purogen 2 opakowania.Może literówka z wrażenia przy pierwszym wpisieStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Nowa38 wrote:Miśka, ja wiem wiem, że musimy być wytrwałe i przy każdym zastrzyku ze łzami w oczach mówię sobie, że przeżyję to i dam radę byle tylko się udało. Zastanawia mnie tylko gdzie Wy po 12 tyg. znajdujecie miejsce na brzuchu żeby dawać i prolutex i clexane. Ja mam wrażenie, że po tygodniu mam cały brzuch pokuty i dajemy w to samo miejsce dlatego tak boli.
Mi też się zdarzyło zaciskać zęby, łzy w oczach no ale nie ma innego wyjścia...
No więc mi na brzuchu jakieś dwa- trzy tyg przed prenatalnymi pojawiły się dwa dość mocne krwiaki na brzuchu po prolutexie...za dużo już tam było wkłuć...Dr mówił, że do usg nie powinno być siniaków/krwiaków na brzuchu...no więc od tamtej pory kłujemy się na zmianę w ramię i w udoNarzeczony nawet nie myśli mi już dawać w brzuch...
a mi samej, gdy sobie robię wygodniej jest w udo (zewnętrzna część).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 09:02