X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Dostałam jakiegoś plamienia wiec zaraz auto i szpital. Przerabane

O jaa współczuję, a masz przy tym jakieś bóle? Trzymaj się, musi być dobrze! Daj znać jak będziesz wiedzieć skąd te plamienia :(

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie żadnych objawów nie mam tylko wieczorem skurcze na KTG których nie czułam lekarz mnie zbadał i niby wszystko ok . Zobaczymy

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiwi92 wrote:
    Jutro mamy ale nie u dr Sz tylko tego drugiego bo dr Sz nie ma ponoc urlop
    Ja mam dzisiaj wizytę u dr Sz a jego nie ma ? Mi przełożyli wizytę ze środy właśnie żeby był. No to się okaże w medart.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    susełek wrote:
    Ja mam dzisiaj wizytę u dr Sz a jego nie ma ? Mi przełożyli wizytę ze środy właśnie żeby był. No to się okaże w medart.

Wczoraj dr Sz widziałam pod wieczór, jeszcze był w MedArt. Trochę się dziwilam że miał ciężarną na ktg bo tam zaglądał

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia a duże ci się te skurcze pisały?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:32

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze jest jeszcze dzis ja chcialam sie do niego umowic to nie bylo szans. Moze dopiero bedzie mial ten urlop i taki nawal ze w recepcji kieruja do dr Kru. Tylko dziwne to troche bo ja dobre z 3 tygodnie temu chcialam sie umowic do niego na dzis i bez szans

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:44

Wiwi92
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia oby to nic powaznego. Wiem jak to jest z tym plamieniem pierwsza reakcja szpital. Ale dobrze ze pojechalas lepiej sprawdzic niz potem pluc sobie w twarz

Wiwi92
  • Karincia Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Imbirek91 wrote:
    Karincia a duże ci się te skurcze pisały?
    Wczoraj takie dosyć dzisiaj już wogole lekarz mówi ze to plamienie od skurczy.Szyjka nic się nie skróciła i wszystko ok

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia wrote:
    Wczoraj takie dosyć dzisiaj już wogole lekarz mówi ze to plamienie od skurczy.Szyjka nic się nie skróciła i wszystko ok

I zostajesz w szpitalu?

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narazie tak . Mam nadzieje ze mnie zostawią bo się tu czuje bezpieczniej tymbardziej że mam ponad 2 godz jazdy do szpitala

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karincia trzymaj się tam w takim razie dzielnie :) trzymam kciuki żeby dziewczyny jak najdłużej siedziały w brzuszku!

Karincia lubi tę wiadomość

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiwi92 wrote:
    Moze jest jeszcze dzis ja chcialam sie do niego umowic to nie bylo szans. Moze dopiero bedzie mial ten urlop i taki nawal ze w recepcji kieruja do dr Kru. Tylko dziwne to troche bo ja dobre z 3 tygodnie temu chcialam sie umowic do niego na dzis i bez szans
    A jednak był. Ja umówiłam się do niego na wizytę dawno temu. Już po połówkowych bo kazał się stawić od 28-30 tygodnia. Wiec sobie obliczyłam kiedy wypadnie i zapisałam. Bo dziewczyny na forum już kiedyś pisały ze u niego krucho z terminami.

Karincia trzymaj się.

Karincia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suselek i co tam u Eryczka? Grzeczny był? :) fotkę sobie dał zrobić? :) :)

• Karincia Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suselek ile waży twój chłopiec?

Ola i Julia 2.07.18 ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 czerwca 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzeczny jest ale fotografować się nie lubi :) Muszę poczekać aż zobaczę go w realu. Tym razem przytulił się do ściany macicy i zakrył buziaka. Nie chciał przekręcić twarzy. Dr Sz go zbadał i wszystko ok, łącznie z przepływami ( mój czuły punkt przez trombofilie). Pstryknelismy fotę ale mało na niej widać. Najważniejsze ze wszystko ok i rośnie. Waga 1320 g.

Mada29, Wiwi92, Nowa38, Alberta, Moly lubią tę wiadomość

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wizycie. Dr Kru bardzo sympatyczny zrobil na mnie dobre wrazenie. Stwierdzil ze na 100 % dziewczynka. Ma 1577g wszystko z nia wporzadku. Pytal sie czy czesto mam zgage a ja ze tak, a on ze sie nie dziwie bo mala ma bujna czuprynke. A ponoc tak jest jak sie ma to dziecko bedzie mialo duzo wlosow na glowie. Szyjka niestety znow sie skrocila 3,6 na 3,2 mamy duzo lezec i dostalismy pare lekow. Prawdopodobnie czeka mnie cesarka. Zdjatko mamy jednak posluchala wczoraj mamy i pieknie pozowa. Pyziulka mala. Pokopala doktorka stwierdzil ze silna babeczka rosnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 17:42

Nowa38, Mada29, Alberta, susełek lubią tę wiadomość

Wiwi92
  • Campari Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahahaha, to jest taki żart z tą zgagą, według tego moje dziecko powinno miec warkocze do pasa, taką miałam zgagę, a do dziś ma ledwo co trzy włoski na krzyż ;)

r9bzabd.png
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 28 czerwca 2018, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr stwierdzil ze tak kiedys babcie gadaly ale ile w tym prawdy to nie wiem. No ja z ta zgaga tez mam 3 swiaty najwiecej wieczorem. Ale napisal mi co moge brac i mam nadzieje ze pomoze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 22:28

Wiwi92
  • Pelna nadziei Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2018, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy zastrzyk wyciszajacy sama sobie poradze dac(dawalam tylko zastrzyki w brzuch mezowi sobi nigdy) czy pierwszy warto zeby zakupic w medarcie i poprosic pielegniarke zeby pokazala jak to robic?

Pelna nadziei
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ja przez całą ciążę zgagi nie miałam ani razu. Niedługo zobaczymy jak ma się to do teorii z czuprynką malucha :D

‹‹ 894 895 896 897 898 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ