MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysusełek wrote:Ja mam dzisiaj wizytę u dr Sz a jego nie ma ? Mi przełożyli wizytę ze środy właśnie żeby był. No to się okaże w medart.
Wczoraj dr Sz widziałam pod wieczór, jeszcze był w MedArt. Trochę się dziwilam że miał ciężarną na ktg bo tam zaglądał -
Moze jest jeszcze dzis ja chcialam sie do niego umowic to nie bylo szans. Moze dopiero bedzie mial ten urlop i taki nawal ze w recepcji kieruja do dr Kru. Tylko dziwne to troche bo ja dobre z 3 tygodnie temu chcialam sie umowic do niego na dzis i bez szans
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 10:44
Wiwi92 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiwi92 wrote:Moze jest jeszcze dzis ja chcialam sie do niego umowic to nie bylo szans. Moze dopiero bedzie mial ten urlop i taki nawal ze w recepcji kieruja do dr Kru. Tylko dziwne to troche bo ja dobre z 3 tygodnie temu chcialam sie umowic do niego na dzis i bez szans
Karincia trzymaj się.Karincia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrzeczny jest ale fotografować się nie lubi
Muszę poczekać aż zobaczę go w realu. Tym razem przytulił się do ściany macicy i zakrył buziaka. Nie chciał przekręcić twarzy. Dr Sz go zbadał i wszystko ok, łącznie z przepływami ( mój czuły punkt przez trombofilie). Pstryknelismy fotę ale mało na niej widać. Najważniejsze ze wszystko ok i rośnie. Waga 1320 g.
Mada29, Wiwi92, Nowa38, Alberta, Moly lubią tę wiadomość
-
Po wizycie. Dr Kru bardzo sympatyczny zrobil na mnie dobre wrazenie. Stwierdzil ze na 100 % dziewczynka. Ma 1577g wszystko z nia wporzadku. Pytal sie czy czesto mam zgage a ja ze tak, a on ze sie nie dziwie bo mala ma bujna czuprynke. A ponoc tak jest jak sie ma to dziecko bedzie mialo duzo wlosow na glowie. Szyjka niestety znow sie skrocila 3,6 na 3,2 mamy duzo lezec i dostalismy pare lekow. Prawdopodobnie czeka mnie cesarka. Zdjatko mamy jednak posluchala wczoraj mamy i pieknie pozowa. Pyziulka mala. Pokopala doktorka stwierdzil ze silna babeczka rosnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 17:42
Nowa38, Mada29, Alberta, susełek lubią tę wiadomość
Wiwi92 -
Dr stwierdzil ze tak kiedys babcie gadaly ale ile w tym prawdy to nie wiem. No ja z ta zgaga tez mam 3 swiaty najwiecej wieczorem. Ale napisal mi co moge brac i mam nadzieje ze pomoze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2018, 22:28
Wiwi92 -
nick nieaktualny