MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelna nadziei wrote:I jak sie czujesz? To juz stymulacja do punkcji tak?
Szczerze to głowa mnie boli od południa i chodzę „jakaś taka” ale nie wiem czy nie ma to związku z @ bo dostałam wczoraj wieczorem. Tak zaczynam stymulację, w niedziele wizyta i jak będzie Ok to zacznę tez puregon. Idę tym samym torem co przy pierwszej stymulacji w grudniu.
Od VIII 2017 MedArt
I ivf grudzień 2017
4.03.18 crio cb ; 3.04.18 crio 2 x 4AA cb
II ivf lipiec 2018 r.
26.07 5AA cb ;23.12 crio 3AA cb;
6.03.19 crio 2x 4AA 7dpt-beta 24, 8dpt-beta 29, 12dpt-beta 9 -> cb
14.06.19 2x3AA 7dpt-beta 73, 10dpt - beta 339, 12dpt-beta 736, 14dpt-beta 1613, 18dpt-beta 8010.
22dpt mamy dwa bijące serduszka ❤❤
4.02.2020 R&P 👨👩👦👦
2❄️❄️ -
Ruda2017 wrote:Szczerze to głowa mnie boli od południa i chodzę „jakaś taka” ale nie wiem czy nie ma to związku z @ bo dostałam wczoraj wieczorem. Tak zaczynam stymulację, w niedziele wizyta i jak będzie Ok to zacznę tez puregon. Idę tym samym torem co przy pierwszej stymulacji w grudniu.
Ruda2017 lubi tę wiadomość
Pelna nadziei -
Ruda2017 wrote:Super. A czy mąż brał coś , że mu się polepszyło ?
Ja dziś jestem po pierwszym gonapeptylu. W każdym razie,oby tak jeszcze trochę zostało..
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
Dalia90 wrote:No właśnie nie brał nic i stąd ten szok... Wychodzi na to, że im mniej bierze i im mnniej trzyma dietę tym lepiej
. W każdym razie,oby tak jeszcze trochę zostało..
U nas była identyczna sytuacja, dietę co prawda trzyma bo jest kucharzem, ale z ćwiczeniami to marnie
No i zero stresu na luzie podeszliśmy do 2 procedury.
Będzie dobrze, musi byćDalia90 lubi tę wiadomość
-
kornelkornel wrote:U nas była identyczna sytuacja, dietę co prawda trzyma bo jest kucharzem, ale z ćwiczeniami to marnie
No i zero stresu na luzie podeszliśmy do 2 procedury.
Będzie dobrze, musi być9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyPom-pon wrote:Dziewczyny za bardzo wybieglam marzeniami w pryszlosc. Druga beta zaledwie 264. Poprzednia 204. Najbardziej przeraza mnie widmo pozamacicznej, mam tylko jeden drozny jajowod
-
Dziękuję Ci. Kontaktowalam się z Panią dr, kazała zrobić kolejne badanie. Wiec czekam, na dodatek jestem na wyjeździe i nie ma ty żadnego labu który działaw niedzielę wiec w niepewności aż do poniedziałku
-
Imbirek91 wrote:Pom-pon tak mi przykro! Może jeszcze beta się odbije (czego ci życzę) ale wygląda to na biochemiczną... Ja przeszłam 3 takie, ale ty póki co bierz wszystko jak masz i czekaj na powtórkę wyniku. Trzymam kciuki!
Dzięki. Może kiepsko to zabrzmi ale mam teraz nadzieje ze biochemiczna a nie pozamaciczna.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Odezwę się po poniedziałkowym wyniku. -
Pelna nadziei wrote:Miska 90 pamietam ze pisalas ze bralas decapeptyl przed stymulacja.Czy pamietasz moze czy dluho okres po nim Ci sie spoznial ?
Dobrze pamiętaszBrałam. Ja standardowo miałam okres po 27-28 dni...po decapeptyl dostałam po 30 dniach...więc kwestia 2-3 dni
A jak tam u Ciebie sytuacja..?
-
Pom-pon wrote:Dzięki. Może kiepsko to zabrzmi ale mam teraz nadzieje ze biochemiczna a nie pozamaciczna.
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Odezwę się po poniedziałkowym wyniku.
Pom-pon trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze! Musi być! Daj znać co i jak! -
Miśka90 wrote:Dobrze pamiętasz
Brałam. Ja standardowo miałam okres po 27-28 dni...po decapeptyl dostałam po 30 dniach...więc kwestia 2-3 dni
kornelkornel, Nowa38, susełek, Dalia90, Lady_E, Kaya85, Miśka90 lubią tę wiadomość
Pelna nadziei -
Miśka90 wrote:Dobrze pamiętasz
Brałam. Ja standardowo miałam okres po 27-28 dni...po decapeptyl dostałam po 30 dniach...więc kwestia 2-3 dni
Miśka90 lubi tę wiadomość
Pelna nadziei