X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei wrote:
    Probuje sie nie cieszyc na zapas bo brzuch mnie juz od kilkunastu dni boli jak na okres i nieraz dosc silne takie klucia wiec nie wiem czy to normalne.. zobaczymy nie chce sie rozczarowac

U mnie tak było w pierwszych tygodniach ciąży :)
    Trzymam kciuki

• Pelna nadziei Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyInna wrote:
    U mnie tak było w pierwszych tygodniach ciąży :)
    Trzymam kciuki
    Dziekuje. Boje sie strasznie:(

Pom-pon jak wyniki?

Pelna nadziei
  • Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2018, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez tak klulo i bolal brzuch. A juz zaczelismy 33 tydzien. 3mamy kciuki pelna nadziei. Mozliwe ze kolejny maly cud.

Pelna nadziei lubi tę wiadomość

Wiwi92
  • Lady_E Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pom-pon I jak wynik? Mimo wszystko trzymam kciuki :)

Pelna nadziei Jejuu ale zaczęłam dobra passę :) Powolutku gratuluje :) Kochana mnie cały czas kłuje brzuch. Na początku ból był jak na @ i ja głupia na niego czekałam :) Teraz tylko kłuje i ciągnie.
    Aha i piszesz jak to możliwe. Kochana mi powiedzieli że nie bede miała dzieci. Moje komórki były do dupy. do tego endo tez do dupy. I co? Suprise :)

W sobote zajedziemy do kliniki bo mam pena do puregonu. Mi już nie potrzebny więc oddam klinice. Poza tym mamy rocznicę ślubu i jedziemy może do zoo połazić. I do restauracji. Macie jakieś dobre w Poznaniu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 08:59

Pelna nadziei, Paula83 lubią tę wiadomość

iv09df9h3jajy138.png
    04.2013 - Początek starań (5cs z clo :()
    2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
    Czekamy co los przyniesie...
    Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml <3
    21.06 - Serduszko pięknie bije <3
    04.02.2019 Jest Blanka <3
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E polecam 'Papierówkę' najbardziej :) dziewczyny gratulacje rośnijcie sobie ładnie!
    Karincia co u Was?

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:

Pelna nadziei Jejuu ale zaczęłam dobra passę :) Powolutku gratuluje :) Kochana mnie cały czas kłuje brzuch. Na początku ból był jak na @ i ja głupia na niego czekałam :) Teraz tylko kłuje i ciągnie.
    Aha i piszesz jak to możliwe. Kochana mi powiedzieli że nie bede miała dzieci. Moje komórki były do dupy. do tego endo tez do dupy. I co? Suprise :)

W sobote zajedziemy do kliniki bo mam pena do puregonu. Mi już nie potrzebny więc oddam klinice. Poza tym mamy rocznicę ślubu i jedziemy może do zoo połazić. I do restauracji. Macie jakieś dobre w Poznaniu?

A ja polecam Stary Młynek na Żydowskiej 9:)

• Pom-pon Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. U mnie dziwnie. Poprzednia beta 264, po 60 godzinach 655. Kalkulator pokazuje że w normie. Czekam na odpowiedz od dr K. A Wy co myślicie?

2 IUI 1/ 2019 - 15 dpo hcg 527
    MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)
  • Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pom-pon a pierwsza i druga betę robiłaś w tym samym labie? I który ty masz dzień po owu?
    Możliwe też że mogłaś mieć dwa zarodki ale jeden obumarł i złapałaś moment spadku bety, bo czytałam kiedyś że tak też może być ale na ile to prawda to nie wiem :) teraz pozostaje Ci powtórzyć betę i czekać na usg :) trzymam kciuki!

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Pom-pon Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety to nie był ten sam lab. Alab co prawda ale różne miejsca. Wvoraj czyli przy tej becie 655 był 17 dzień po owulacji.
    Miałam 2 pekniete pęcherzyki w momencie robienia IUI wiec może.. ale ciężko mi w to uwierzyć.
    Znowu czekanie, oszaleje.
    Dzięki za wsparcie.

MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)

Wysłany: 10 lipca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady_E wrote:

Oby oby czekam na wyniki ale beda dopiero jutro. Oby bol brzucha tak jak piszesz byl pozytywny:)

Pelna nadziei

Wysłany: 10 lipca 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pom-pon wrote:
    Niestety to nie był ten sam lab. Alab co prawda ale różne miejsca. Wvoraj czyli przy tej becie 655 był 17 dzień po owulacji.
    Miałam 2 pekniete pęcherzyki w momencie robienia IUI wiec może.. ale ciężko mi w to uwierzyć.
    Znowu czekanie, oszaleje.
    Dzięki za wsparcie.
    Trzymam kciuki. Kiedy teraz bedziesz robic wyniki?

Pom-pon lubi tę wiadomość

Pelna nadziei
  • Pom-pon Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Czekam na wiadomość od dr K. ale pewnie będę powtarzać jutro czyli znowu po 48 godzinach.

MedArt Poznań
    9R3tp2.png

8/2018 <3 <3 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pom-pon wrote:
    Cześć. U mnie dziwnie. Poprzednia beta 264, po 60 godzinach 655. Kalkulator pokazuje że w normie. Czekam na odpowiedz od dr K. A Wy co myślicie?
    Pom-pon nie jestem lekarzem ale to wyglada dobrze. Pewnie jeszcże raz każe Ci powtórzyć betę dla pewności za 2 lub 4 dni. ja przy moich słabych wzrostach badałam kilka razy do 20 dpt. Wtedy osiągnęłam betę 1777. I dalej to już czekanie na pierwsze usg i bijące serduszko. Usg miałam 4 tyg od transferu. 3mam kciuki za was

Pełna nadzieji również kciukasy zaciśnięte.

Pelna nadziei, Pom-pon lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Lilianka już z Nami <3
    O 10:41 przywitaliśmy Nasza kluseczkę (3540g)

kornelkornel, Ruda2017, Kasinumber, Mada29, LadyInna, Lady_E, Nowa38, Dalia90, susełek, Patrycja19-90, Imbirek91, Pom-pon, Campari, Kaya85, Alberta, Paula83, antonna, Miśka90, anna_b lubią tę wiadomość

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2018, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly ogromne gratulacje ! Zdrówka Ciebie i dla malutkiej, niech się dobrze chowa :)!

Moly lubi tę wiadomość

klz9krhmyflvohw4.png
  • Kasinumber Ekspertka

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:

Ogromne gratulacje :-)

Moly lubi tę wiadomość

Klinika MedArt od września 2017
    Ureaplasma
    AMH 3,43
    Grudzien 2017 Sono HSG - niedrożne jajowody
    Marzec 2018 laparoskopia + usunięcie polipów macicy + łyżeczkowanie - szpital Med Polonia
    04.2018 punkcja - 6 zarodków zamrożonych
    07.2018 transfer jednego zarodka - nieudany
    08.2018 transfer dwóch zarodków, beta po 9 dniach 45, po 11 dniach 78,6 po 14 dniach 126,60 - ciąża biochemiczna
    11.2018 transfer jednego zarodka, beta 7dpt 27, 9dpt 41, 13dpt 218, 17dpt 1.600, na USG widać zarodek, poronienie 6 tydzień
    03.2019 transfer ostatnich dwóch zarodkow
    27.09.2019 drugie in vitro, pobranych 13 komórek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:

Ale super i bardzo się cieszymy!
    Gratulacje dla Was i dużo zdrówka dla Lilianki! :) to kazała na siebie czekać Malutka!
    Buziaczki dla Was! :*
    Jak się czujesz i jak poród? Odpisz gdy będziesz miała czas ;)

Moly lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:

Gratulacje;) dużo zdrówka dla mamy i maleństwa

Moly lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moly wrote:
    Gratulacje:) super:)

Moly lubi tę wiadomość

Pelna nadziei

Wysłany: 10 lipca 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny otrzymalam wyniki beta 3856 a jestTy to 33dcyklu nie znam sie czy to nie za duzo czy nie. W necie pisza roznie. Czy mozecie pomoc?

Lady_E, kornelkornel, Mada29, Dalia90, susełek, Pom-pon, antonna lubią tę wiadomość

Pelna nadziei
‹‹ 902 903 904 905 906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ