MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPelna nadziei wrote:Probuje sie nie cieszyc na zapas bo brzuch mnie juz od kilkunastu dni boli jak na okres i nieraz dosc silne takie klucia wiec nie wiem czy to normalne.. zobaczymy nie chce sie rozczarowac
U mnie tak było w pierwszych tygodniach ciąży
Trzymam kciuki -
Pom-pon I jak wynik? Mimo wszystko trzymam kciuki
Pelna nadziei Jejuu ale zaczęłam dobra passęPowolutku gratuluje
Kochana mnie cały czas kłuje brzuch. Na początku ból był jak na @ i ja głupia na niego czekałam
Teraz tylko kłuje i ciągnie.
Aha i piszesz jak to możliwe. Kochana mi powiedzieli że nie bede miała dzieci. Moje komórki były do dupy. do tego endo tez do dupy. I co? Suprise
W sobote zajedziemy do kliniki bo mam pena do puregonu. Mi już nie potrzebny więc oddam klinice. Poza tym mamy rocznicę ślubu i jedziemy może do zoo połazić. I do restauracji. Macie jakieś dobre w Poznaniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2018, 08:59
Pelna nadziei, Paula83 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualnyLady_E wrote:Pom-pon I jak wynik? Mimo wszystko trzymam kciuki
Kochana mnie cały czas kłuje brzuch. Na początku ból był jak na @ i ja głupia na niego czekałam
Aha i piszesz jak to możliwe. Kochana mi powiedzieli że nie bede miała dzieci. Moje komórki były do dupy. do tego endo tez do dupy. I co? Suprise
W sobote zajedziemy do kliniki bo mam pena do puregonu. Mi już nie potrzebny więc oddam klinice. Poza tym mamy rocznicę ślubu i jedziemy może do zoo połazić. I do restauracji. Macie jakieś dobre w Poznaniu?
A ja polecam Stary Młynek na Żydowskiej 9:) -
Pom-pon a pierwsza i druga betę robiłaś w tym samym labie? I który ty masz dzień po owu?
Możliwe też że mogłaś mieć dwa zarodki ale jeden obumarł i złapałaś moment spadku bety, bo czytałam kiedyś że tak też może być ale na ile to prawda to nie wiemteraz pozostaje Ci powtórzyć betę i czekać na usg
trzymam kciuki!
M&K2017
M 😍 2020 -
Niestety to nie był ten sam lab. Alab co prawda ale różne miejsca. Wvoraj czyli przy tej becie 655 był 17 dzień po owulacji.
Miałam 2 pekniete pęcherzyki w momencie robienia IUI wiec może.. ale ciężko mi w to uwierzyć.
Znowu czekanie, oszaleje.
Dzięki za wsparcie. -
Lady_E wrote:Pom-pon I jak wynik? Mimo wszystko trzymam kciuki
W sobote zajedziemy do kliniki bo mam pena do puregonu. Mi już nie potrzebny więc oddam klinice. Poza tym mamy rocznicę ślubu i jedziemy może do zoo połazić. I do restauracji. Macie jakieś dobre w Poznaniu?Pelna nadziei -
Pom-pon wrote:Niestety to nie był ten sam lab. Alab co prawda ale różne miejsca. Wvoraj czyli przy tej becie 655 był 17 dzień po owulacji.
Miałam 2 pekniete pęcherzyki w momencie robienia IUI wiec może.. ale ciężko mi w to uwierzyć.
Znowu czekanie, oszaleje.
Dzięki za wsparcie.Pom-pon lubi tę wiadomość
Pelna nadziei -
nick nieaktualnyPom-pon wrote:Cześć. U mnie dziwnie. Poprzednia beta 264, po 60 godzinach 655. Kalkulator pokazuje że w normie. Czekam na odpowiedz od dr K. A Wy co myślicie?
Pełna nadzieji również kciukasy zaciśnięte.Pelna nadziei, Pom-pon lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny Lilianka już z Nami
O 10:41 przywitaliśmy Nasza kluseczkę (3540g)kornelkornel, Ruda2017, Kasinumber, Mada29, LadyInna, Lady_E, Nowa38, Dalia90, susełek, Patrycja19-90, Imbirek91, Pom-pon, Campari, Kaya85, Alberta, Paula83, antonna, Miśka90, anna_b lubią tę wiadomość
-
Moly wrote:Dziewczyny Lilianka już z Nami
O 10:41 przywitaliśmy Nasza kluseczkę (3540g)
Ogromne gratulacje
Moly lubi tę wiadomość
Klinika MedArt od września 2017
Ureaplasma
AMH 3,43
Grudzien 2017 Sono HSG - niedrożne jajowody
Marzec 2018 laparoskopia + usunięcie polipów macicy + łyżeczkowanie - szpital Med Polonia
04.2018 punkcja - 6 zarodków zamrożonych
07.2018 transfer jednego zarodka - nieudany
08.2018 transfer dwóch zarodków, beta po 9 dniach 45, po 11 dniach 78,6 po 14 dniach 126,60 - ciąża biochemiczna
11.2018 transfer jednego zarodka, beta 7dpt 27, 9dpt 41, 13dpt 218, 17dpt 1.600, na USG widać zarodek, poronienie 6 tydzień
03.2019 transfer ostatnich dwóch zarodkow
27.09.2019 drugie in vitro, pobranych 13 komórek -
nick nieaktualnyMoly wrote:Dziewczyny Lilianka już z Nami
O 10:41 przywitaliśmy Nasza kluseczkę (3540g)
Ale super i bardzo się cieszymy!
Gratulacje dla Was i dużo zdrówka dla Lilianki!to kazała na siebie czekać Malutka!
Buziaczki dla Was! :*
Jak się czujesz i jak poród? Odpisz gdy będziesz miała czasMoly lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny