MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoly wrote:Mada jesteście jeszcze w szpitalu, czy Kubie się nie spieszy i wypuścili Was do domu?
Dziś nas wypuściliKubie się nie spieszy, skurcze małe jak na poród, rozwarcia brak i tętno się ustabilizowalo
. W czwartek znów wizyta u dr B i ktg więc zobaczymy. Jak pobylam w szpitalu przyjrzalam się jak to wygląda od środka. Narazie czekamy na naszego leniuszka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMada29 wrote:Dziś nas wypuścili
Kubie się nie spieszy, skurcze małe jak na poród, rozwarcia brak i tętno się ustabilizowalo
. W czwartek znów wizyta u dr B i ktg więc zobaczymy. Jak pobylam w szpitalu przyjrzalam się jak to wygląda od środka. Narazie czekamy na naszego leniuszka
Do terminu jeszcze chwila, ale pewnie Ty już Kubę najchętniej byś zaprosiła na zewnątrzDaj znać po wizycie
Mada29 lubi tę wiadomość
-
Nowa38 wrote:Dalia, jesteś z tym na bieżąco więc możesz przypomnieć przedziały cenowe badania genetycznego? Trzymam kciuki:)
3-4 zarodki 8500
5-6 zarodków 12000
Kosmos...Nowa38 lubi tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyNowa38 wrote:Dziewczyny, a jak podchodziłyście do drugiej punkcji to robiłyście kolejny raz ten cały pakiet badań dla kobiety i faceta?
Z tego co wiem to pół roku są ważne badania do punkcji. Ja miałam w zeszłym roku w maju i w listopadzie punkcje i nie musiałam jeszcze raz powtarzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 15:31
Nowa38 lubi tę wiadomość
-
Mada29 wrote:Z tego co wiem to pół roku są ważne badania do punkcji. Ja miałam w zeszłym roku w maju i w listopadzie punkcje i nie musiałam jeszcze raz powtarzać.
-
nick nieaktualnyNowa38 wrote:Mada29, żadnych nie robiłaś? Bo ja te na 6 m-cy mam jeszcze ważne ale morfologia, INR, APTT sa ważne tylko 6 tygodni i też nie powtarzałaś?
Ja u dr Z poszłam w październiku w 3 dniu cyklu i przy podejściu do drugiej procedury zlecił mi witaminę b12, homocysteine, ft4,tsh, prolaktyne i wszystko miałam w normie z wyjątkiem homocysteiny. Przez 3 tygodnie mialam zbić i gdy poszło w dol ruszyłam z procedurą. Potem przed punkcja pytał o te badania do punkcji i mówił że jeszcze zdążymy i nie muszę powtarzać. I tylko tyle. Hmm ja we wrześniu też mialam criotransfer i może dlatego nie robiłam morfologi. Potem morfologie, tsh, inr, aptt dopiero miałam zlecone w grudniu po pozytywnej becie. Trzymam kciuki za Ciebie! Ty teraz u dr B jesteś nie? To może Tobie zleci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 16:00
-
Ja miałam punkcje w 2016 we wrześniu i po roku dr B kazał mi powtórzyć mimo że nie podchodziłam do punkcji nawet wykazy za 500 a dr K mówiła że to nie ma sensu ponownie robić. Także tu zależy chyba od lekarza .
Nowa38 lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
nick nieaktualnyDziewczyny a na to USG obserwacyjne w trakcie stymulacji to nie ma problemu z zapisywaniem się? ona mi juz wyznaczyla planowana pierwsza date USG , ale to sie zapisze dopiero jak progesteron i estradiol beda ok. myślicie, że popołudniami (a najlepiej wieczorami bo jeszcze dojazd) tez będzie można robić u K? chialabym normalnie do pracy chodzić
-
Berbeć wrote:Dziewczyny a na to USG obserwacyjne w trakcie stymulacji to nie ma problemu z zapisywaniem się? ona mi juz wyznaczyla planowana pierwsza date USG , ale to sie zapisze dopiero jak progesteron i estradiol beda ok. myślicie, że popołudniami (a najlepiej wieczorami bo jeszcze dojazd) tez będzie można robić u K? chialabym normalnie do pracy chodzić
Berbeć lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Mada29 wrote:Ja u dr Z poszłam w październiku w 3 dniu cyklu i przy podejściu do drugiej procedury zlecił mi witaminę b12, homocysteine, ft4,tsh, prolaktyne i wszystko miałam w normie z wyjątkiem homocysteiny. Przez 3 tygodnie mialam zbić i gdy poszło w dol ruszyłam z procedurą. Potem przed punkcja pytał o te badania do punkcji i mówił że jeszcze zdążymy i nie muszę powtarzać. I tylko tyle. Hmm ja we wrześniu też mialam criotransfer i może dlatego nie robiłam morfologi. Potem morfologie, tsh, inr, aptt dopiero miałam zlecone w grudniu po pozytywnej becie. Trzymam kciuki za Ciebie! Ty teraz u dr B jesteś nie? To może Tobie zleci.
-
Miśka06 wrote:Hej,
Mam pytanie, czy krypto u Was została potwierdzona np wysokim FSH albo jakimś problemem genetycznym? Pytam, bo podczytuje Was trochę i pamietam, ze pisałaś niedawno, ze krotko przed ivf wyniki Wam się poprawiły. U nas tez krypto, suplementacja od pol roku i stres czy w poniedziałek będzie czym zapładniac komórki.... Trzymam kciuki, żeby u Was się powiodło
Miśka06 lubi tę wiadomość
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️