MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wiecie moze czy mlody dr B ma wolne? Bo napisalam smsa jak i maila i nie odpisal... Gdzie zawsze vez problemu odpowiadal.
Orientujecie sie kiedy nalezy powtorzyc bete?
Troche sie martwie ze cycki mnie nie bola gdzie przy ciazy raczej powinny.Pelna nadziei lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNowa38 wrote:Berbeć, podaj link do tego tematu o badaniach genetycznych:)
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/badania-genetyczne-zarodkow,16378.html
Jeśli masz.jakies info, albo nawet swoje zdanie na.ten.temat to odezwij się tam proszęNowa38 lubi tę wiadomość
-
Tacia wrote:Dziewczyny wiecie moze czy mlody dr B ma wolne? Bo napisalam smsa jak i maila i nie odpisal... Gdzie zawsze vez problemu odpowiadal.
Troche sie martwie ze cycki mnie nie bola gdzie przy ciazy raczej powinny.Tacia lubi tę wiadomość
-
Tacia wrote:Dziewczyny wiecie moze czy mlody dr B ma wolne? Bo napisalam smsa jak i maila i nie odpisal... Gdzie zawsze vez problemu odpowiadal.
Troche sie martwie ze cycki mnie nie bola gdzie przy ciazy raczej powinny.
Pojutrze powtórz betę i tak w ogóle to gartulacje !
Każda ciąża jest inna, jedne bolą drugie nie.Tacia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/badania-genetyczne-zarodkow,16378.html
Jeśli masz.jakies info, albo nawet swoje zdanie na.ten.temat to odezwij się tam proszę -
nick nieaktualnyNowa38 wrote:No to poczytałam i...teraz nie wiem co robić, a jutro punkcja:( Bylismy 100% na tak na badanie genetyczne, teraz jesteśmy raczej na nie...
Nie wiem co mam Ci powiedzieć. Nie chciałam Ci namieszać w głowie. Masz jeszcze parę dni na podjęcie decyzji, bo to chyba dopiero jak będą zarodki to się decyduje co i jak. -
Ok, w takim razie ruszam w 3dc. Jaki jest koszt tych badań? Ja chyba sobie odpuszczę. Tak jak Anakonda napisała, za moich czasów mieli inne wizje
Pogadam z Doktorkiem, chociaż on lubi kasę nabijać więc pewnie będzie mnie namawiać.
Anakonda, co u Ciebie? :* -
nick nieaktualnyladybirth wrote:Ok, w takim razie ruszam w 3dc. Jaki jest koszt tych badań? Ja chyba sobie odpuszczę. Tak jak Anakonda napisała, za moich czasów mieli inne wizje
Pogadam z Doktorkiem, chociaż on lubi kasę nabijać więc pewnie będzie mnie namawiać.
Anakonda, co u Ciebie? :*[/QUO
Od 5 tyś wzwyż, w zależności od ilości zarodków. -
ladybirth wrote:Ok, w takim razie ruszam w 3dc. Jaki jest koszt tych badań? Ja chyba sobie odpuszczę. Tak jak Anakonda napisała, za moich czasów mieli inne wizje
Anakonda, co u Ciebie? :*
Co u mnie hm dalej walczę z błona...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Troche sie martwie ze cycki mnie nie bola gdzie przy ciazy raczej powinny.Tacia lubi tę wiadomość
Pelna nadziei -
nick nieaktualny
-
Gonia8986 wrote:Hej Dziewczyny, tez macie problem z dodzwonieniem się do kliniki?Od wcz naparzam i nic, a jutro mam 3 dc i musze się pojawic do ocen pod in vitro.Czy dzwonicie moze juz bezposrednio do lekarza?Grusssza
-
nick nieaktualnyGonia8986 wrote:Hej Dziewczyny, tez macie problem z dodzwonieniem się do kliniki?Od wcz naparzam i nic, a jutro mam 3 dc i musze się pojawic do ocen pod in vitro.Czy dzwonicie moze juz bezposrednio do lekarza?
-
Berbeć wrote:Dziewczyny pamiętacie może ile kosztuje badanie nasienia z posiewem i USG 3D macicy ?
usg 3d samej macicy 400 zł (info z 2 maja)
posiew nasienia sam (mieliśmy robiony przy IUI, więc samo pobranie meteriału w tej cenie) 50 zl.Berbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie Lady skoro masz mrozaczki to i tak nawet jakbyś bardzo chciała nie zrobią Ci badań genetycznych, bo materiał do badań trzeba pobrać przed mrożeniem.
Mada a jak u Ciebie po wczorajszej wizycie ? Jak maly Kuba ? Codziennie spoglądam czy ńie ma od Ciebie wesołej nowinya pozńiej jeszcze tylko Wiwi i moja kolei
.