MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
arlenka wrote:dzień dobry
Rozważam podejście do IVF w Medarcie. Jak odbieracie klinikę? Jakich lekarzy polecacie?
Nasza historia jest już dość długa, mamy 4 procedury za sobą (wszystkie w Białymstoku), z ostatniej córeczkę.
Ze względów finansowych to będzie nasze ostatnie podejście. CHcemy wybrać dobrze. Mieszkamy w Poznaniu więc tu nam będzie najłatwiej, ale rozważamy też Gametę Rzgów.
Z dr Ż już mieliśmy styczność i nie powiem żebyśmy się pokochali. Ale ważniejsza jest dla mnie skuteczność niż urok osobisty, więc nikogo nie skreślam.
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady i sugestiearlenka lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Nowa38 wrote:
niedobrze:(
Anakonda, co u Ciebie? Jak się czujesz?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
anakonda wrote:Witaj pamiętam jak zaczynałam z forum i ty właśnie pisałaś że dojeżdżacie do Białegostoku z Poznania . Ja powiem tak jeśli z Z nie polubiliscie się to spróbuj dr K może dłużej na wizytę będziesz czekać ale dr jest wnikliwa i musi wszystko grać zanim poda zarodek . Dr B akurat ja nie polecam ale każda tu dziewczyna poleci tego u kogo się leczy .
Dlaczego nie polecasz dr B? -
Nowa38 wrote:Dlaczego nie polecasz dr B?Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Anakonda bardzo dziękuję za odpowiedź. Miło że jeszcze ktoś mnie pamięta
A Ty przed Medartem gdzie byłaś?
Mimo że ostatnie podejście w Białymstoku się udało to już nie wyobrażam sobie tam wracać. Zbyt dużo już tego miejsca dla mnie.I organizacyjnie teraz trudniej. Dr Ż nam podpadł dawno temu swoim zachowaniem, choć tak jak wspomniałam to nie jest najważniejsze i decydujące. Może faktycznie dr K...
Do tej Gamety też nie mam ochoty jeździć ale poznańskie kliniki jakoś mnie nie przekonują, już chyba ten medart najbardziej. I lokalizacja dla mnie idealna.V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
arlenka wrote:Anakonda bardzo dziękuję za odpowiedź. Miło że jeszcze ktoś mnie pamięta
A Ty przed Medartem gdzie byłaś?
Mimo że ostatnie podejście w Białymstoku się udało to już nie wyobrażam sobie tam wracać. Zbyt dużo już tego miejsca dla mnie.I organizacyjnie teraz trudniej. Dr Ż nam podpadł dawno temu swoim zachowaniem, choć tak jak wspomniałam to nie jest najważniejsze i decydujące. Może faktycznie dr K...
Do tej Gamety też nie mam ochoty jeździć ale poznańskie kliniki jakoś mnie nie przekonują, już chyba ten medart najbardziej. I lokalizacja dla mnie idealna.
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
nick nieaktualnyArlenka ja bym tez poleciła dr K. U niej co prawda duźe kolejki i godzinne opóźnienie nie dziwi. Ale z drugiej strony ja na pierwszej wizycie siedziałam 1,5 h i dr odpowiadała na wszystkie moje pytania
. Ja jestem bardzo zadowolona. Czułam się dobrze zaopiekowana i z charakteru mi pasuje. Po za tym ona i tak często konsultuje się z Z. Transfery robił mi i tak Z w jej asyście.
Badań dużo robi, u mnie to był strzał w dziesiątkę bo okurat wyszły mi zle wyniki. W poprzedniej klińice zupełnie skupiono się na mężu bo ma słaba morfologię a mnie trochę zaniedbano. Także w poprzedniej klinice czułam źe te pieniądze były wyrzucone w błoto.
arlenka lubi tę wiadomość
-
arlenka wrote:dzień dobry
Rozważam podejście do IVF w Medarcie. Jak odbieracie klinikę? Jakich lekarzy polecacie?
Nasza historia jest już dość długa, mamy 4 procedury za sobą (wszystkie w Białymstoku), z ostatniej córeczkę.
Ze względów finansowych to będzie nasze ostatnie podejście. CHcemy wybrać dobrze. Mieszkamy w Poznaniu więc tu nam będzie najłatwiej, ale rozważamy też Gametę Rzgów.
Z dr Ż już mieliśmy styczność i nie powiem żebyśmy się pokochali. Ale ważniejsza jest dla mnie skuteczność niż urok osobisty, więc nikogo nie skreślam.
Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady i sugestie
Witaj!
Dla mnie tylko Z!
Mamy widzę podobna historie, za nami również 4ivf, z ostatniego córka. Rozważamy ostatnie podejście, bo marzy nam się rodzeństwo. Każde ivf było u dr Z.
Zdradzisz z jakim problemem się borykacie?
A nie wolicie skorzystać z dofinansowania w innej klinice skoro mieszkacie w Poznaniu?
arlenka lubi tę wiadomość
Aina -
nick nieaktualny89Natka wrote:Też miałam teraz inseminację u dr A.B w zastępstwie... u mnie wyglądało to tak samo, powiedział że mam jeszcze chwilę być na fotelu, ale dosłownie po minucie już stwierdził że mogę się ubrać. Na pytanie czy pęcherzyk na pewno pęknie i czy będzie jeszcze kontrolne usg,bo zdażył mi się już cykl w którym pęcherzyk nie pękł umowil mnie na wizytę po 2 dniach. Podczas kontrolnego usg był nadal pęcherzyk. Dr powiedział że nie wg badań w stanach nie ma czegoś takiego jak niepękające pęcherzyki, że niekiedy nie pęka jak balon, że się rozszczelnia uwalnia się komórka i się zasklepia...
-
Wiwi92 wrote:Suselek my jutro mamy juz nas przygotowywuja tak jak bylo zaplanowane tak mamy. A wyladowalysmy wczesniej bo malej to tetno bylo wysokie. I dr Kru kazal mi odrazu na szpital. Pewnie bedziesz miala w czwartek bo planowane robia w wtorki i czwartki. My jutro rowno 40 tc. Rozwarcie mamy na 2cm, skurczy brak tetno sie ogarnelo.