MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Pom-pon wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluję porodów a za resztę trzymam kciuki.
Nasz cud niestety się skończył, serca przestały bić w 10 tc. Jestem juz po lyzeczkowaniu i fizycznie czuje się ok, lekko krwawie. Psychicznie pewnie możecie się domyślić. Musze zniknąć z forum żeby oczyścić głowę. Do kolejnej próby podejdziemy jak tylko będzie to możliwe. PozdrawiamPelna nadziei -
Berbeć wrote:Ah to.Ty jesteś u.kogo innego. A na jakiej podstawie ? Bp mi dr K nie zlecila mimo.iz mam mutacje .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Pom-pon wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluję porodów a za resztę trzymam kciuki.
Nasz cud niestety się skończył, serca przestały bić w 10 tc. Jestem juz po lyzeczkowaniu i fizycznie czuje się ok, lekko krwawie. Psychicznie pewnie możecie się domyślić. Musze zniknąć z forum żeby oczyścić głowę. Do kolejnej próby podejdziemy jak tylko będzie to możliwe. PozdrawiamStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
Bardzo mi przykro pom-pon...
Niestety do 12 tc jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia, zatrzymania bicia serduszek itd.
Niestety moze to brutalnie zabrzmi ale gdzies przeczytalam artykul ze natura wadliwe plody sama usuwa ;-(
Niestety jestem na etapie gdzie mam zagrozona ciaze i tez nie wiem co bedzie dalej... -
Tacia wrote:Bardzo mi przykro pom-pon...
Niestety do 12 tc jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia, zatrzymania bicia serduszek itd.
Niestety moze to brutalnie zabrzmi ale gdzies przeczytalam artykul ze natura wadliwe plody sama usuwa ;-(
Niestety jestem na etapie gdzie mam zagrozona ciaze i tez nie wiem co bedzie dalej...Pelna nadziei -
Pelna nadziei wrote:Nie strasz mnie... pisalam do dr Z ale nic nie odp... wiem, ze na pewno ma pacjentki i mnostwo smsow ale nieraz mnie to irytuje ze potrzebuje porady na juz a czekam z pol dnia..noe wiem MOZ po prostu to problem z zaparciami itd..
Ja też mam zaparcia od dwóch dni i mam tak samo co Ty tylko że jeszcze dodatkowo muli mnie po żołądku może to znowu jakaś jelitówkaWeź sobie nospe i poleż jak nie przejdzie to IP ja raz tak zrobiłam i się okazało, że to od strony żołądka i jelit. Ale się chociaż uspokoiłam, że z małą wszystko ok.
A Ż też na wakacjach jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:49
-
kornelkornel wrote:Ja też mam zaparcia od dwóch dni i mam tak samo co Ty tylko że jeszcze dodatkowo muli mnie po żołądku może to znowu jakaś jelitówka
Weź sobie nospe i poleż jak nie przejdzie to IP ja raz tak zrobiłam i się okazało, że to od strony żołądka i jelit. Ale się chociaż uspokoiłam, że z małą wszystko ok.
A Ż też na wakacjach jest.Pelna nadziei -
Pelna nadziei wrote:Nie strasz mnie... pisalam do dr Z ale nic nie odp... wiem, ze na pewno ma pacjentki i mnostwo smsow ale nieraz mnie to irytuje ze potrzebuje porady na juz a czekam z pol dnia..noe wiem MOZ po prostu to problem z zaparciami itd..
LadyInna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPelna nadziei wrote:Dziewczyny jestem w 12tc i od wczoraj mam taki twardy bolacy brzuch czy To jest normalne?
Jeśli od wczoraj coś takiego jest...
ja miałam twardnienia od 20tc i dr Kru obstawił mnie lekami i zakazami.
Lepiej pojechac żeby się nie okazało ze raz za mało:(
Pom- pon, bardzo współczuje
Tacia, ja miałam chyba do 20 któregoś tc ciagle na wypisach to co ty
W 7tc plamienie, w 11tc krwotok z krwiaka... ciagle coś
Potem od 20tc twardnienie brzucha i skaracajaca się szyjka.
W ciazy spokoju nie było , porod przemilczę :p dopiero po ciąży życie mnie oszczędziło.
Brak rozstępów, waga -3 kg do wagi wyjściowej, w środku wszystko zagojone. Nawet pierwsza owulacja już była.
Tacia lubi tę wiadomość
-
kornelkornel wrote:Jedziesz do kliniki ? Daj znać po wizycie.Pelna nadziei
-
Pelna nadziei wrote:Niestety dr Z nie bylo a Panie w recepcji powiedzialy ze nie moze mnie nikt inny przyjac skoro jestem pacjentka dr Z. W edekcie pojechalam do innego gin. z dzieckiem wszystko dobrze a na zaparcia czy zatwardzenie nic nie ma wiec nic mi nie dala i mecz sie czlowieku sam...
Co za głupoty ! Jak byłam u Ż to sam powiedział, że jak coś się będzie działo to mam iść do jego kolegów, ale pisać smsy.
Najważniejsze, że dzidzia ma się dobrzeCo do zaparć mi dziś przeszło po soku z buraka. Partner był w aptece i przyjechał z Melilax są to mikrowlewki kobiety w ciąży też mogą to stosować.
-
Pelna nadziei wrote:Niestety dr Z nie bylo a Panie w recepcji powiedzialy ze nie moze mnie nikt inny przyjac skoro jestem pacjentka dr Z. W edekcie pojechalam do innego gin. z dzieckiem wszystko dobrze a na zaparcia czy zatwardzenie nic nie ma wiec nic mi nie dala i mecz sie czlowieku sam...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
-
kornelkornel wrote:Co za głupoty ! Jak byłam u Ż to sam powiedział, że jak coś się będzie działo to mam iść do jego kolegów, ale pisać smsy.
Najważniejsze, że dzidzia ma się dobrzeCo do zaparć mi dziś przeszło po soku z buraka. Partner był w aptece i przyjechał z Melilax są to mikrowlewki kobiety w ciąży też mogą to stosować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 19:47
Pelna nadziei