MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
Wspolczuje.. myslalam ze jak juz jest tak daleki tydzien to szansa na zlo jest mniejsza... na pewno zadne slowa nie pomogą ale czas leczy rany...trzymaj siePom-pon wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluję porodów a za resztę trzymam kciuki.
Nasz cud niestety się skończył, serca przestały bić w 10 tc. Jestem juz po lyzeczkowaniu i fizycznie czuje się ok, lekko krwawie. Psychicznie pewnie możecie się domyślić. Musze zniknąć z forum żeby oczyścić głowę. Do kolejnej próby podejdziemy jak tylko będzie to możliwe. PozdrawiamPelna nadziei -
Wydaje mi się że przed 1 procedura aż tak badań nie zlecaja. Dr K profilaktycznie i tak pewnie kazała Ci brać folionBerbeć wrote:Ah to.Ty jesteś u.kogo innego. A na jakiej podstawie ? Bp mi dr K nie zlecila mimo.iz mam mutacje .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com]
[/url] -
Wspolczuje proponuje zbadac genetycznie plody . Bedziesz wiedziala czy trzeba szukac przyczyny gdzie indziej .Pom-pon wrote:Cześć dziewczyny. Gratuluję porodów a za resztę trzymam kciuki.
Nasz cud niestety się skończył, serca przestały bić w 10 tc. Jestem juz po lyzeczkowaniu i fizycznie czuje się ok, lekko krwawie. Psychicznie pewnie możecie się domyślić. Musze zniknąć z forum żeby oczyścić głowę. Do kolejnej próby podejdziemy jak tylko będzie to możliwe. PozdrawiamStarania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
[/url] -
Bardzo mi przykro pom-pon...
Niestety do 12 tc jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia, zatrzymania bicia serduszek itd.
Niestety moze to brutalnie zabrzmi ale gdzies przeczytalam artykul ze natura wadliwe plody sama usuwa ;-(
Niestety jestem na etapie gdzie mam zagrozona ciaze i tez nie wiem co bedzie dalej... -
Nie strasz mnie... pisalam do dr Z ale nic nie odp... wiem, ze na pewno ma pacjentki i mnostwo smsow ale nieraz mnie to irytuje ze potrzebuje porady na juz a czekam z pol dnia..noe wiem MOZ po prostu to problem z zaparciami itd..Tacia wrote:Bardzo mi przykro pom-pon...
Niestety do 12 tc jest najwieksze prawdopodobienstwo poronienia, zatrzymania bicia serduszek itd.
Niestety moze to brutalnie zabrzmi ale gdzies przeczytalam artykul ze natura wadliwe plody sama usuwa ;-(
Niestety jestem na etapie gdzie mam zagrozona ciaze i tez nie wiem co bedzie dalej...Pelna nadziei -
Pelna nadziei wrote:Nie strasz mnie... pisalam do dr Z ale nic nie odp... wiem, ze na pewno ma pacjentki i mnostwo smsow ale nieraz mnie to irytuje ze potrzebuje porady na juz a czekam z pol dnia..noe wiem MOZ po prostu to problem z zaparciami itd..
Ja też mam zaparcia od dwóch dni i mam tak samo co Ty tylko że jeszcze dodatkowo muli mnie po żołądku może to znowu jakaś jelitówka
Weź sobie nospe i poleż jak nie przejdzie to IP ja raz tak zrobiłam i się okazało, że to od strony żołądka i jelit. Ale się chociaż uspokoiłam, że z małą wszystko ok.
A Ż też na wakacjach jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 11:49

-
Odpisal ze moge wziac espumisan bo w sumie sama spytalam czy moge. Moze moglam nospe zamiast espumisanu. Juz sama nie wiem. A co to jest IP przepraszam ale nie znam tych skrotow.kornelkornel wrote:Ja też mam zaparcia od dwóch dni i mam tak samo co Ty tylko że jeszcze dodatkowo muli mnie po żołądku może to znowu jakaś jelitówka
Weź sobie nospe i poleż jak nie przejdzie to IP ja raz tak zrobiłam i się okazało, że to od strony żołądka i jelit. Ale się chociaż uspokoiłam, że z małą wszystko ok.
A Ż też na wakacjach jest.Pelna nadziei -
Kochana nie strasze bo sama jestem w ciazy i modle sie aby juz bylo po 12 tygodnia ciazy. Jezeli nie przejdzie pojechalabym na izbe przyjec. Ja wole dmuchac na zimne to nic nie kosztuje a będziesz spokojniejsza.Pelna nadziei wrote:Nie strasz mnie... pisalam do dr Z ale nic nie odp... wiem, ze na pewno ma pacjentki i mnostwo smsow ale nieraz mnie to irytuje ze potrzebuje porady na juz a czekam z pol dnia..noe wiem MOZ po prostu to problem z zaparciami itd..
LadyInna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa bym jechała na izbę przyjęć.Pelna nadziei wrote:Dziewczyny jestem w 12tc i od wczoraj mam taki twardy bolacy brzuch czy To jest normalne?
Jeśli od wczoraj coś takiego jest...
ja miałam twardnienia od 20tc i dr Kru obstawił mnie lekami i zakazami.
Lepiej pojechac żeby się nie okazało ze raz za mało:(
Pom- pon, bardzo współczuje
Tacia, ja miałam chyba do 20 któregoś tc ciagle na wypisach to co ty
W 7tc plamienie, w 11tc krwotok z krwiaka... ciagle coś
Potem od 20tc twardnienie brzucha i skaracajaca się szyjka.
W ciazy spokoju nie było , porod przemilczę :p dopiero po ciąży życie mnie oszczędziło.
Brak rozstępów, waga -3 kg do wagi wyjściowej, w środku wszystko zagojone. Nawet pierwsza owulacja już była.
Tacia lubi tę wiadomość
-
Niestety dr Z nie bylo a Panie w recepcji powiedzialy ze nie moze mnie nikt inny przyjac skoro jestem pacjentka dr Z. W edekcie pojechalam do innego gin. z dzieckiem wszystko dobrze a na zaparcia czy zatwardzenie nic nie ma wiec nic mi nie dala i mecz sie czlowieku sam...kornelkornel wrote:Jedziesz do kliniki ? Daj znać po wizycie.Pelna nadziei
-
Pelna nadziei wrote:Niestety dr Z nie bylo a Panie w recepcji powiedzialy ze nie moze mnie nikt inny przyjac skoro jestem pacjentka dr Z. W edekcie pojechalam do innego gin. z dzieckiem wszystko dobrze a na zaparcia czy zatwardzenie nic nie ma wiec nic mi nie dala i mecz sie czlowieku sam...
Co za głupoty ! Jak byłam u Ż to sam powiedział, że jak coś się będzie działo to mam iść do jego kolegów, ale pisać smsy.
Najważniejsze, że dzidzia ma się dobrze
Co do zaparć mi dziś przeszło po soku z buraka. Partner był w aptece i przyjechał z Melilax są to mikrowlewki kobiety w ciąży też mogą to stosować.

-
Ja stosowałam menthoparafinę sam lekarz mi ją przepisał .Pelna nadziei wrote:Niestety dr Z nie bylo a Panie w recepcji powiedzialy ze nie moze mnie nikt inny przyjac skoro jestem pacjentka dr Z. W edekcie pojechalam do innego gin. z dzieckiem wszystko dobrze a na zaparcia czy zatwardzenie nic nie ma wiec nic mi nie dala i mecz sie czlowieku sam...Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
[/url] -
No nie mialam sil sie klocic w recepcji wiec chociaz plus taki ze z dzieckiem ok. O widzisz o tym melilax nikt w aptece nie mowil nawet nospe pytaja czy konsultowalam z lekarzem. W razie czegos mam eneme to jest lewatywa ale tylko jednorazowo moge uzyc, a ten melilax chybalagodniejszy jest, szkoda ze zaden lekarz ani Z ani ta dzisiajw co bylam niebwskazal zadnego leku.. dziekuje za pomoc ide to zaraz kupiekornelkornel wrote:Co za głupoty ! Jak byłam u Ż to sam powiedział, że jak coś się będzie działo to mam iść do jego kolegów, ale pisać smsy.
Najważniejsze, że dzidzia ma się dobrze
Co do zaparć mi dziś przeszło po soku z buraka. Partner był w aptece i przyjechał z Melilax są to mikrowlewki kobiety w ciąży też mogą to stosować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 19:47
Pelna nadziei