MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
arlenka wrote:Ainaa dzięki za opinię.
Dofinansowanie na ten rok już się skończyło. Nie bardzo chce czekać i pozostałe kliniki jakoś mnie nie przekonują.
U nas dużo problemów. Kryptozoospermia u męża, u mnie PCO, niedrożny jeden jajowód, jeden jajnik okrojony po teratomie. W Laparoskopii z histeriskopia przed udaną procedurą znaleźli polipy(usunęli) i adenomioze w ścianie macicy (wyluszczyli). Po udanym transferze miałam jeszcze dwa krio ale nie udało się
Miałam 6 transferów, w sumie podanych 9 zarodków i jest jedna córcia. Skuteczność niska u nas dlatego chcemy trafić w dobre ręce.
Dofinansowanie sie skonczyło? A to nawet nie widziałam. Gdzies tylko ostatnio czytałam, ze są wolne miejsca w klinikach.
My tez mielismy łącznie 6 transferów, 6 udany (córeczka), po ciązy nie mielismy juz ET, bo nie mielismy mrozaczków.
Jesteście "doświadczeni", swoje przeszliście, idzcie do Ż. Wiem, że potrafi zrobić kiepskie wrazenie, ale to swietny fachowiec i bardzo dobry człowiek, nie owija w bawełne, wali prosto z mostu, ale chce pomóc. Pisze to po latach "znajomosci" z Nim. My bylismy (jestesmy) przypadkiem beznadziejnym, własciwie szanse zerowe nawet na IVF, a tymczasem jestesmy rodzicami, dzieki własnej, ale i Jego wytrwałosci.
Życzę Wam powodzenia.Aina -
MalaHD wrote:Anakonda kiedy ta wizyta? do dupy to wszystko...
Myszą co u was? -
Mała8 wrote:Nowa38-jak tam u Ciebie?zarodki badałaś, a teraz szykujesz się so transferu czy jeszcze nie? Przepraszam jeśli cos przeoczyłam
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Ainaa w invimedzie powiedzieli że na 2018 już się nie da. Może w innych klinikach tak.
Invimed umawia wizyty kwalifikacje ale na dofinansowanie na 2019.
Ainaa a u Was jaki problem?
No i teraz już nie wiem do kogo się umówić. Jedynie że nie do BWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:44
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Gabrysia czy wy zaczynacie przygotowania do malucha nr 2
? ty miałaś cesarkę, dobrze kojarzę? Bo mi K powiedziała że najszybciej mogę się u niej zjawić rok po cięciu ale działania konkretne koło wiosny jakbyśmy chcieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 15:18
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyDalia90 wrote:Ludzi pewnie do nich mniej więcej po równo, ale u Ż wizyta to pięciominutówka
. Chociaż mi to nie przeszkadza, lubię konkrety i nie przeszkadza mi jego sposób bycia
. Ale to już rzecz gustu
arlenka lubi tę wiadomość
-
Imbirek91 wrote:Gabrysia czy wy zaczynacie przygotowania do malucha nr 2
? ty miałaś cesarkę, dobrze kojarzę? Bo mi K powiedziała że najszybciej mogę się u niej zjawić rok po cięciu ale działania konkretne koło wiosny jakbyśmy chcieli
U mnie się fajnie goiło i dr Kru dał zielone światło na okolice września. Nie wiem jeszcze kiedy się zdecydujemy, bo średnio mi się uśmiecha kończyć kp (a pewnie takie będzie wskazanie).
A Ty może dłużej, bo po bliźniakach? -
Mam pytanko do dziewczyn, które rodziły na Polnej. Czy dziecko mogło być cały czas z Wami? Czy na obchód pediatry musiałyście odwieźć dziecko na noworodki na kilka godzin? A te, które miały CC, po ilu godzinach była pionizacja i po jakim czasie mogłyście dostać dziecko do siebie?
-
Campari wrote:Imbirek, a Tobie mało tej dwójeczki?
Campari lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Campari wrote:Ahahaha. Hmm.. no nie wiem
Campari lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
anakonda wrote:No jeszcze jest opcja polowania na córki oczywiście też w dwupaku
nie no najpierw musimy dokończyć budowę i zamieszkać a potem... Się zobaczy
mi K od początku mówiła że ten rok to minimum mimo że też mi się świetnie zgoiło ale ciekawe co tobie, Gabi, powie
M&K2017
M 😍 2020 -
kornelkornel wrote:Wiwi, tulisz już córcię ?
Pełna nadziei i jak wrażenia po Sz ? Wszystko ok ?Mała8 lubi tę wiadomość
Pelna nadziei