MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:Przeczytalam. Znalazlam w necie normy , ze przed punkcja nie moze byc wyzszy niz 1 a przed transferem niższy niz 10, ale dlaczego to nie wiem
edit1 inaczej juz nie umiem wytłumaczyć . Swoją drogą zaufaj lekarzowi wie co robi .
edit 2 jak się będziesz przygotowywać do crio to na 2 dni przed transferem powinien być powyżej 20 jak nie o zwiększa dawkę do czasu kiedy nie włączysz leków z progesteronem powinien byc do 1,5Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 19:08
Berbeć lubi tę wiadomość
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]
-
Dokładnie, Berbeć, dziewczyny ci wytłumaczyły
a z drugiej strony jak już niejednokrotnie pisałam teraz nie zgodziłabym się na świeży transfer nawet gdybym mogła, ale to tam moje zdanie
niemniej jeśli zarodki przetrwają do blastocysty to spokojnie ci się odmrożą bez szwanku
byle coś dotrwało do 5 doby i transfer w kolejnym cyklu
anakonda, Berbeć lubią tę wiadomość
M&K2017
M 😍 2020 -
nick nieaktualnyanakonda wrote:bo owulacja jajeczkowanie powoduje jego produkcję wzrost . w 3dc masz niski bo @ a potem powinien w czasie owulacji wzrastać a ty owulacje (punkcje) masz 2 dni po badaniu ) a u Ciebie już ten poziom jest wyższy niz powinien . Po owulacji rośnie by przyjąć zarodek, z dnia na dzień rośnie po czym jak nie dojdzie do zapłodnienia zaczyna spadać i masz @.
edit1 inaczej juz nie umiem wytłumaczyć . Swoją drogą zaufaj lekarzowi wie co robi .
edit 2 jak się będziesz przygotowywać do crio to na 2 dni przed transferem powinien być powyżej 20 jak nie o zwiększa dawkę do czasu kiedy nie włączysz leków z progesteronem powinien byc do 1,5 -
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Dokładnie, Berbeć, dziewczyny ci wytłumaczyły
a z drugiej strony jak już niejednokrotnie pisałam teraz nie zgodziłabym się na świeży transfer nawet gdybym mogła, ale to tam moje zdanie
niemniej jeśli zarodki przetrwają do blastocysty to spokojnie ci się odmrożą bez szwanku
byle coś dotrwało do 5 doby i transfer w kolejnym cyklu
-
Berbeć wrote:No mówiłaś właśnie tzn pamietałam, że ktoś mówił. No jak nic nie wyjdzie to trudno, przynajniej kiedyś nie powiem, że nie próbowałam.
-
nick nieaktualnyNowa38 wrote:Ejjj ale dlaczego ma nie wyjść. Po to masz lekarza, który czuwa nad wszystkim i jak będziesz się do jej zaleceń stosować to wyjdzie:)
A co do pierwszej części Twojego posta..no cóż..jak to tyle tego wszystkiego musi się zgodzić to ja nie wiem jakie te szanse faktycznie są.Eh.
To może trzymajcie kciuki czy coś -
Berbeć wrote:No powiem Ci, że czuwa konkret, bo wczoraj o północy przysłała mi smsa przypominającego o ovitrelle.
A co do pierwszej części Twojego posta..no cóż..jak to tyle tego wszystkiego musi się zgodzić to ja nie wiem jakie te szanse faktycznie są.Eh.
To może trzymajcie kciuki czy cośBerbeć lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Berbeć wrote:Oj podejmuje wyzwanie
Ale czy Ty wcześniej nie przejmiesz czasem kochana ?.
9 V 2019 - transfer 5.1.1 NGS 🍀 7dpt beta 67 🥰
5t5d - mamy serduszko 😍 🙏
❄️❄️❄️
12.2019 - 👧🏼 ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Berbeć, to jeszcze inaczej
Podwyższony progesteron przed punkcją / owulacją oznacza, że organizm za szybko poszedł do przodu. A że progesteron wpływa na endometrium, to szybciej będzie ono gotowe na zarodek, niż powinno i ciąża raczej się nie utrzyma.
Berbeć, Nowa38, Dalia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImbirek91 wrote:Za dużo czytasz, zdecydowanie! Po prostu sprawdza czy endo nie ma wad, których nie jesteś w stanie wychwycić bez badania tkanki pod mikroskopem, tylko tyle
To jutro mi powiedza ile dojrzałych i ile sie zaplodnilo ?
A dalsze informacje kiedy ?