MedArt Poznań
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykornelkornel wrote:Alberta, Ż powiedział, że mam do Kru iść stąd moje pytanie
Dziś widziałam na stronie Medartu, że jest nowa lekarka wiecie coś o tym ?
Ja tez poszłam do dr Kru jak dr Z wyjechał.
I już zostałam:)
Super lekarz, będę go wszystkim polecać.kornelkornel lubi tę wiadomość
-
Pelna nadziei wrote:Dziewczyny a jesli ma byc cc to np. Mimo ze jestem pacjentka dr Z to ciecie wykona ktos z medartu czy na kogo trafię to tak bedzie? Ps. A czy ktoras z Was miala po Cc potem problem z pokarmem?
Mi Ż powiedział, że jeśli będzie to planowana cesarka (mała była swego czasu ułożona miednicowo) to wykona ją Kru. -
nick nieaktualny
-
A to tak z ciekawości - teraz już lekarze nie polecają tak świętej na poród, tylko ta zła i niedobra polna?
Edit.
Własnie dzwoniłam do kliniki bo receptę potrzebuje i p. Sylwia odebrała OD RAZU! WOW!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 18:54
M&K2017
M 😍 2020 -
Lenka9419 wrote:Chyba nic nie będzie z tej Inseminacji. Podczas stosunku odczuwam ból jajników pewnie torbiele:-(.myślicie ze mogę się mylić??
Lenka9419 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTacia wrote:Kochana ja tez odczuwalam bol jajnikow bol cyckow jak na okres wrecz zero objawow ciazy i w ciaze zaszlam. Ale odpuscilam sb psychicznie bo nie ukrywam ze nastawialam sie na in vitro bo inseminacja nie mialaprawa sie udac. Zreszta mialam zaplanowane wakacje, w dniu urodzin mialam skakac z 220m komina wrecz zapieralam sie nogami ze nic z tego nie wyjdzie a tu CUD
-
nick nieaktualny
-
kornelkornel wrote:Kochana, a Ty już myślisz o porodzie ?
Ja codziennie zmieniam zdanie, a to chciałabym cc z drugiej strony przeżyłam fartem wypadek to ja nie dam rady urodzić naturalniePelna nadziei -
ladybirth wrote:Dzięki Alberta za odpowiedź
Zastanawiałam się co by było jakby zarodek nie przetrwał tego rozmnażania ale skoro dzień wcześniej to byłby czas żeby rozmrozić kolejny. To moje pierwsze crio i mam jakieś dziwne myśli
Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
3 IUI , 5IVF
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
17.08 2019 7tc :💔
24.11 2024 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
3.02 prenatalne
url=https://www.tickerfactory.com][/url]