X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną MedArt Poznań
Odpowiedz

MedArt Poznań

Oceń ten wątek:
  • gabrysia111 Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornel dr Kru jest super, powinnaś być zadowolona :)

kornelkornel lubi tę wiadomość

l22ntv73m8tqf2yc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Alberta, Ż powiedział, że mam do Kru iść stąd moje pytanie :)
    Dziś widziałam na stronie Medartu, że jest nowa lekarka wiecie coś o tym ?

Ja tez poszłam do dr Kru jak dr Z wyjechał.
    I już zostałam:)
    Super lekarz, będę go wszystkim polecać.

kornelkornel lubi tę wiadomość

• Alberta Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może panie z recepcji wymusiły cennik bo teraz odeślą do strony. Cen wizyt 250 i 150 jednak tam nie ma.

Endometrioza, 3 laparo usuniety jajnik, 2 histero polipy, PAI homo, Mthfr oba hetero, VR2 hetero
    4 IVF, 4 transfery bez sukcesu
  • antonna Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow jest cennik :o az musialam sprawdzic :-D

Ja tez polecam dr Kru :-)

👧 2017 ❤ 👶 2021
    3jgxflw10w63fzkn.png
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki laski za odpowiedzi :) Jestem spokojniejsza :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • Pelna nadziei Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jesli ma byc cc to np. Mimo ze jestem pacjentka dr Z to ciecie wykona ktos z medartu czy na kogo trafię to tak bedzie? Ps. A czy ktoras z Was miala po Cc potem problem z pokarmem?

Pelna nadziei
  • ladybirth Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Alberta za odpowiedź:) Zastanawiałam się co by było jakby zarodek nie przetrwał tego rozmnażania ale skoro dzień wcześniej to byłby czas żeby rozmrozić kolejny. To moje pierwsze crio i mam jakieś dziwne myśli :/

• kornelkornel Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei wrote:
    Dziewczyny a jesli ma byc cc to np. Mimo ze jestem pacjentka dr Z to ciecie wykona ktos z medartu czy na kogo trafię to tak bedzie? Ps. A czy ktoras z Was miala po Cc potem problem z pokarmem?

Mi Ż powiedział, że jeśli będzie to planowana cesarka (mała była swego czasu ułożona miednicowo) to wykona ją Kru.

klz9krhmyflvohw4.png

Wysłany: 20 września 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Mi Ż powiedział, że jeśli będzie to planowana cesarka (mała była swego czasu ułożona miednicowo) to wykona ją Kru.
    Mhmm no to milo ze ktos stad:)

Pelna nadziei
  • kornelkornel Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana, a Ty już myślisz o porodzie ? :)
    Ja codziennie zmieniam zdanie, a to chciałabym cc z drugiej strony przeżyłam fartem wypadek to ja nie dam rady urodzić naturalnie :)

klz9krhmyflvohw4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nic nie będzie z tej Inseminacji. Podczas stosunku odczuwam ból jajników pewnie torbiele:-(.myślicie ze mogę się mylić??

• Imbirek91 Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to tak z ciekawości - teraz już lekarze nie polecają tak świętej na poród, tylko ta zła i niedobra polna?
    Edit.
    Własnie dzwoniłam do kliniki bo receptę potrzebuje i p. Sylwia odebrała OD RAZU! WOW! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 18:54

M&K <3 2017
    M 😍 2020
  • Tacia Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka9419 wrote:
    Chyba nic nie będzie z tej Inseminacji. Podczas stosunku odczuwam ból jajników pewnie torbiele:-(.myślicie ze mogę się mylić??
    Kochana ja tez odczuwalam bol jajnikow bol cyckow jak na okres wrecz zero objawow ciazy i w ciaze zaszlam. Ale odpuscilam sb psychicznie bo nie ukrywam ze nastawialam sie na in vitro bo inseminacja nie mialaprawa sie udac. Zreszta mialam zaplanowane wakacje, w dniu urodzin mialam skakac z 220m komina wrecz zapieralam sie nogami ze nic z tego nie wyjdzie a tu CUD ;-)

Lenka9419 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Kochana ja tez odczuwalam bol jajnikow bol cyckow jak na okres wrecz zero objawow ciazy i w ciaze zaszlam. Ale odpuscilam sb psychicznie bo nie ukrywam ze nastawialam sie na in vitro bo inseminacja nie mialaprawa sie udac. Zreszta mialam zaplanowane wakacje, w dniu urodzin mialam skakac z 220m komina wrecz zapieralam sie nogami ze nic z tego nie wyjdzie a tu CUD ;-)
    Dzieki. Dodalas mi otuchy. Dla spokoju ducha napisałam do swojego lekarza czy przy duphastonie istnieje ryzyko torbieli

• Tacia Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze spokojem ;-) po to tutaj jestesmy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tacia wrote:
    Ze spokojem ;-) po to tutaj jestesmy ;-)
    Hehe :D powoli zaczynam świrowac a testuje dopiero 1 października. Chociaż zastanawiam się czy z 3 dni szybciej nie zrobić testu

Wysłany: 20 września 2018, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kornelkornel wrote:
    Kochana, a Ty już myślisz o porodzie ? :)
    Ja codziennie zmieniam zdanie, a to chciałabym cc z drugiej strony przeżyłam fartem wypadek to ja nie dam rady urodzić naturalnie :)
    Dzis akurat bylam u dr i tak podjal ten temat stad tak zapytalam hehe:) no do proodu daleko wiem:) ja bardziej z przyczyn zdrowotnych i zalecen lekarza niz ode mnie bo chcialabym moze naturalnie ale jesli lekarz powie ze cc no to nie bede sie sprzeczac. Ty juz mozesz odliczac dni:)

Pelna nadziei
  • Tacia Autorytet

Wysłany: 20 września 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka9419 wrote:
    Hehe :D powoli zaczynam świrowac a testuje dopiero 1 października. Chociaż zastanawiam się czy z 3 dni szybciej nie zrobić testu
    Ja robilam dzien wczesniej od planowanej daty

• Wiwi92 Ekspertka

Wysłany: 20 września 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelna nadziei ja po cc mialam problem z karmieniem w pierwszej dobie brak pokarmu. A co do cc to ja mialam wyznaczony termin przez dr Kru na polnej a robil mi inny lekarz

Pelna nadziei lubi tę wiadomość

Wiwi92
  • anakonda Autorytet

Wysłany: 21 września 2018, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ladybirth wrote:
    Dzięki Alberta za odpowiedź:) Zastanawiałam się co by było jakby zarodek nie przetrwał tego rozmnażania ale skoro dzień wcześniej to byłby czas żeby rozmrozić kolejny. To moje pierwsze crio i mam jakieś dziwne myśli :/
    U nas w klinice rozmrazaja w ten sam dzień. Ale tak jak napisałaś wtedy jeśli coś pójdzie nie tak mi dr powiedziała że wtedy rozmrazaja następny i czekamy aż będzie gotowy do podania . To że zarodek się nierozmrozi czy nie podejmie się dalszego rozwoju jest bardzo rzadkie więc nie snuj czarnych scenariuszy . :)

Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc 💔
    3 IUI , 5IVF

Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
    17.08 2019 7tc :💔

24.11 2024 transfer + atosiban
    1.12. 82b : 192p
    5:12 547b: > 160p
    9.12 3313b > 160p
    14.12 15122b >125p
    16.12 ❤️
    3.02 prenatalne
    url=https://www.tickerfactory.com]s-preg.png[/url]
‹‹ 983 984 985 986 987 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ