Metformina
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnella gratulacje
Cieszę się że poszło tak szybko i jesteście już razemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2018, 07:03
Agnella lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2018, 23:00
31 lat
3 lata starań
PCOS + niedoczyność tarczycy
Jajowody drożne
Fragmentacja DNA 34%
Asthenozoospermia
Teratozoospermia
Morfologia 3%
Start - nOvum Warszawa - 06.2018r
Stymulacja - 13.09.2018r
Punkcja - 24.09.2018r (18 komórek- 16 dojrzałych)
Z 6 zapłodnionych komorek - 5 wykazuje poprawne cechy zapłodnienia.
Mamy ❄❄❄❄❄ ❤
Crio - 29 Listopad 2018 r
Test - 6 Grudzień !!! + !!! (7 dpt)
Bhcg - 11 dpt - 10 Grudzień - 199,30mlU/ml
Bhcg - 13 dpt - 12 Grudzień - 372,70mlU/ml -
Agnella super fajnie że mała jest niezbyt wymagajaca,a Julka już duza panna przy niej pewnie. Rosną te nasze dzieci.
Ja niestety nie spieszę z dobrą informacja...Wczoraj zmarł syn mojej koleżanki...8lat...ostra białaczka...chyba kiedyś Wam o nim pisalam...niestety przegral
Agnella u nas tez zęby idą...ostatnia dolna trojka zostala, Robert w nd mial 40stopni temp.,niestety od zęba,jeden się przebil,zostal jeszcze jeden. Oby tez sztbko wyszedł.
My w poniedziałek jedziemy nad morze do Gdynii na 10dni. Ma być ładna,sloneczna pogoda
Mieszka się super,jakby tak od zawsze bylo,dzieci zaklimatyzowane,mega dobrze się spi,wszyscy zadowoleni.
Agnella akurat ostatnio kupilam młodemu kurtkę przeciwdeszczowa w Bonprixie,ale ja nic stamtąd nie mam i nie zaeiam raczej. Wolę oczywiście H&M i Reserved to jeśli chodzi o dzieci
Kasia co u Was? Odezwij się -
Hej dziewczyny. Żyjemy żyjemy. Agnella, serdeczne gratulacje z okazji urodzin Dominiczki . Mam nadzieje ze u was wszystko ok.
U nas dobrze, Filip duzy chłopak, duzo juz mówi, skład proste zdania, ale ogólnie od jakiegoś czasu niby mądrzejszy ale zbuntowany . Widzę ze temat szczepień sie pojawia - my mamy odłożone narazie ale napewno zaszczepimy jedna dawka na meningokoki. Niestety nasz znajomy zachorował, ledwo z tego wyszedł, jest po amputacji palcow i pod respiratorem od czasu do czasu, organizm totalnie wyniszczony, także widząc skutki zdecydowaliśmy zaszczepić i Filipa i siebie.
Do dentysty tez sie musimy wybrać, zeby od dawna mamy i juz tylko 5tki, te podobne wychodzą po drugim roku zycia?
Zaraz zobaczę co tam jeszcze napisaliście -
My w czerwcu byliśmy nad morzem, teraz znowu pod koniec września jakaś Kreta. Kas przykra sprawa z ta śmiercią syna kolezanki. Trochę mnie to przeraża... te nowotwory dziecięce. Często wspieram rożne akcje na siepomaga czy pomagam.pl. Straszne historie.
Agnella fajnie ze Julka zaakceptowała siostrzyczkę. A jak rodzina, maz? Maz pewnie na agro a rodzinka spieszy z niezapowiedziana pomocą ?
U mnie ogólnie duzo sie dzieje, po pracy o 17 odbieram Filipa, wrócimy to kolacja i zabawy i spać. Filip sie cos przestawił i zasypia po 21, ja często razem z nim padam. Tak to wlasnie u nas jest stad brak czasu. Agnella myślisz o powrocie do pracy? Kas moze nie bedzie tak zle. Na wychowawczym nie mogą zwolnić chyba? Ja w ogóle was podziwiam, raz ze w ogóle nie myśle o drugim dziecku przy tym moim szatanie a dwa - ja pragnęłam juz wrocic do pracy zeby odpocząć trochę od dziecka, pieluch, utrzymywania domu na głowie. Cieszę sie ze żłobka. Odpukać ale choroby sie skończyły, mam nadzieje tylko ze do listopada nie złapie jakiegoś syfu w tym żłobku i damy radę zaszczepić na te meningo. Mmr i ostatnia 4 dawkę 6w1 mamy narazie zaległe. -
Kaska ja wyczytalam w ulotce Hexacimy że 4dawke można podac,ale nie trzeba,więc my nie podajemy. Boję się tych szczepien,za duzo ostatnio wojol komplikacji
Ja akurat nie narzekam ze siedzę w domu,bo codziennie spotykamy sie z kolezankami z dziecmi,dzieci oswajaja się ze sobą,za rok pójdą razem do przedszkola, 4maluszki. Także jest wesolo. Dodatkowo corka ma teraz klasę komunijna,wiec chodzenie do kosciola tez nas czeste czeka...
My tez bylismy w Gdyni pogoda nad morzem w tym roku super. Dzis niestety leje od rana wrrr
Agnella jak się macie? -
Agnella powodzenia. My byliśmy dziś u dentysty,Robertowi wychodzi zepsuty zab na razie posmarowany,bedziemy chodzic.oswajac go dalej.
Kaska wy juz po MMR?
Jak wakacje?
U nas corka zaczela klasę komunijna...czasu brak na wszystko dosłownie