Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Baczka, to wspaniała wiadomość! Gratulacje Odpoczywaj spokojnie. Mi też kazali odstawić lutinus bo organizm sam wytwarza progesteron po świeżym transferze. Też się bałam ale odstawiłam i było ok, nie czułam żadnej różnicy bo nadal byłam tak samo zmęczona i śpiąca. A ucisk w brzuchu to też dobry znak
-
Jetsesmy bardzo zadowoleni z Ullevål, jest to mniejszy avdeling ale bardzo zorganizowany i bardzo przemily personel. My mielismy lekarke Johannsen cudowny lekarz.
Jesli chodzi o podejscie to naprade moge polecic ten szpital, balam sie tej zmiany i mialam watpliwosci czy dobrze robimy zmieniajac szpital, ale nie zaluje wogole, tu Maja czas dla pacjentow...
Mamy 6.slicznych mrozaczkow, a w Riksie byl tylko jeden.
Plamienie ustapilo, bylo tylko jeden dzien w sumie to nawet nie wiem czy to mozna nazwac plamieniem,bylo bardzo malo, boje sie mam nadzieje ze to maluch sie wgryzal
Kochane a powiedzcie czy tez macie takie bole od czasu do czasu jak by okres sie zblizal? I jak z piersiami? Mnie nie bola bardzo, ale mam jakies wrazliwe sutki nigdy tak nie mialam, myslicie ze to dobry znak?
E -
Czekam na okres i po 19 dniach od okresu zaczynam spray Leki już czekają w domu Na razie walczę z anemią nie wiem skąd się przyplątała ale dobrze że zdiagnozowałam to przed stymulacją i jest już coraz lepiej
U mnie nie ma co liczyć na dużą ilość jajeczek ze względu na moją chorobę byłam w klinice IVF w Polsce i niestety też to potwierdzili....... ale trzeba walczyć bo przecież wystarczy jedna zdrowa komórka jajowa.......
Evveline trzymam kciuki
-
W moim przypadku wydaje mi sie, ze duzo pomogla akupunktura, przy zastrzykach bylam bardzo spokojna bo porzednim razem troche mi odbijalo
Napewno w koncu kazda z nas sie doczeka, jestem tego pewna:) tyko trzeba cierpliwe czekac:) Trzymam za Ciebie kciuki, zeby bylo duzo pieknych i dojrzalych jajeczek:)
Dziekuje, za tydzien testuje. Kurcze wszystko idzie wytrzymac ale te dwa tygodnie sa jakas masakra...E