Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelaska myślałam żeby się przenieść ale mieliśmy problemy z autem a tarabanić się pociągiem mi się nie chciało zresztą po punkcji nie dała bym rady jechać pociągiem
Jak zapadła decyzja o In Vitro to chciałam zacząć już natychmiast i jak się nie uda to od razu podejść do drugiej procedury jednak "życie " trochę zweryfikowało moje podejście
W Riks trzeba dłużej czekać ale po nie udanej pierwszej procedurze nie miałam siły na rozpoczęcie drugiej procedury od razu więc to oczekiwanie jest mi na rękę
Jak będę musiała podejść do In Vitro trzeci raz - OBY NIE!!!!!! to postanowiliśmy że zmienimy klinikę
Ja też jak Szmivers nie dostałam podczas punkcji leków w żyłę więc tu może być przyczyna tego bólu .......
-
Baczka, ja nie czułam że się udało, bo miałam bóle jakby miesiączkowe i myślałam że nic z tego nie będzie. Poza tym nie czułam nic specjalnego. Kiedy robisz test?
W czwartek miałam pierwsze usg i zobaczyłam bicie malutkiego serca Za dwa tygodnie mam następne usg, lekarz powiedział że wtedy będzie już 90% pewności że ciąża przetrwa.
Pozdrawiam Was wszystkiealda lubi tę wiadomość
-
Baczka, ja dostałam bóle pięć dni po transferze, akurat w dzień spodziewanej miesiączki. Dlatego myślałam że nic z tego, ale nie krwawiłam, a bóle wracały codziennie przez dwa tygodnie. Piersi mi też zrobiły się wrażliwe i ciężkie w tym samym czasie (i takie są cały czas). Test zrobiłam 14 dni po transferze, tak jak mi mówili w klinice.
Trzymam kciuki za Ciebie Staraj się zrelaksować i nie myśleć o tym (wiem że to trudne!) do dnia testu -
Mam pytanko jak to jest teraz biorę lutagen 15 grudnia test
W trakcie brania lutagen może przyjść @???tfu tfu tfu czy dopiero jak odstawieniu lutagen
ja jej nie chce nie wyglądam jej woglole tylko tak pytam bo jak coś to musze być przygotowanaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2016, 12:32
Madalada