X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje ze NASZ SKARBECZEK patrzy na nas z NIEBA

Madalada
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo kiepsko skończył się tamten rok i ten zaczął
    Orientuje cie się jakie badania musze zrobić po poronieniu?nic mi nie powiedział lekarz a chyba coś powinnam

Madalada
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mię wiem dlaczego mu tekst urywa

Madalada
  • alda Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baczka :-( Bardzo mi przykro :-( Tulę Cię mocno.......

Jak ja poroniłam drugi raz to mi powiedzieli że badania robią dopiero po trzecim poronieniu :-(

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baczka bardzo mi przykro:( nawet nie wiem co napisać...

Co do badań, ja miałam robione mnóstwo badań, m.in razem z mężem robiliśmy badania genetyczne ale nie wiem jak tutaj oni do tego podchodzą.

Ściskam Cie mocno

• baczka12 Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczynki
    Pelaska mieliście juz wcześniej ivf? Gdzie robiliscie w Polsce?
    Ocztscilyscie się same czy mislyscie zabieg?
    Głową mi pęka i nie wiem jak nasze życie będzie wyglądało

Madalada
  • alda Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam tabletki cytotek na wywołanie krwawienia i oczyściłem się sama w domu.

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie..to moje pierwsze IVF , ale tak się składało, że moje 2 poronienia przeżyłam w Polsce, po 1 miałam łyżeczkowanie a po 2 oczyścilam się sama..

Wiem, że ciężko to przeżyć. Sama przechodziłam przez to 4 razy. Teraz to zabrzmi kosmiczne, ale nie poddawaj się...walcz dla maluszka, każda z nas się doczeka!

• alda Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed IVF robiłam badania genetyczne - kariotyp, i testy na trombofilie wrodzoną - nadkrzepliwość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2017, 19:15

e5skzzc.png

[**]

• Evveline Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baczka sciska Cie mocno, nie poddawaj sie...
    ja kupuje w Dani preparat, ktory ma zapobiegac poronieniom, szczegolnie jest zalecany kobietom ktore juz przeszly wczesniej poronienie. Fuctus Femina jest podawana w Dani w szpitalach do kazdego in vitro co ma zwiekszyc szanse na zajscie i urzymanie ciazy. Mi jak narazie pomaga...

E
  • pelaska Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evveline gdzie kupujesz Fructus Femine? Jak dlugo sie to zazywa? Ile kosztuje?

• Evveline Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupuje to na stronie internetowej helsebixen.dk
    Zazywa sie to trzy din przed punkcja, zalecane jest do 12 tygodnia ciazy kiedy mija najwieksze ryzyko poronienia. 10 kropli 3x dziennie w szklance wody. Koszt z przesylka to nie cale 320kr. Mi jedna buteleczka wystarczyla na miesiac, wlasnie zamowilam druga i juz czeka na poczcie :)

E
  • pelaska Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super..dzieki za informacje:) i nie przeszkadzają inne leki przy tym?

• Evveline Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, to jest 100% naturalne, ja dodatkowo biore kompleks witamin z kwasem foliowym i raz w tygodniu chodze na akupunkture. To wlasnie moja akupunkturzystka mi o tym powiedziala.

E
  • pelaska Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok...może skuszę się i ja:) ciekawe tylko na jakiej zasadzie to działa...poprawia ukrwienie macicy czy coś innego?!

• Szmivers Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2017, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baczka, strasznie mi przykro :( Trzymaj się ciepło.

• baczka12 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak jest z tym nie czepiają się na granicy ze leki obce?tzn z innego kraju? Bo słyszałam i znajomej coś zabrali na granicy bo tu nie można sprowadzać leków jak z tym jest?

Madalada
  • Evveline Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zamawialam dwa razy i doszlo, a w tym sklepie zwracaja Ci pieniadze jesli paczka zostanie zwrocona fo nich. Za pierwszym razem toll otwieral paczke a pomimo tego doszla do mnie, wczoraj odbieralam druga i ta nie byla sprawdzana

E
  • Evveline Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziala to jak klej, ktory ma pomoc zarodkowi w zagniezdzeniu sie w macicy nazwyany tez jest Babyklister lub Babyglue, na opakowaniu jest napisane ze zawiera D3.

E
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy do tego leku dołączona jest ulotka w języku norweskim ?jeśli dołączona jest tzn ze dopuszczona jest na teren Norwegii

Madalada
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ