Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia87 gratulacje 🥳
Co do Lutinus to moja gin po usg w 8 tryg powiedziala ze mogę zacząć redukować do 2 a następnie do jednej tabletkibo już nie potrzebuje ale ja przeciągałam na 3 do 10 tyg a potem 2 w 11 i chyba kilka razy wzięłam w 12.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2020, 20:32
Lolcia87 lubi tę wiadomość
-
Hej Lolcia
Hmmm,po transferze nie wiem co myśleć
Było to nasze 5 podejście i zupełnie inne niż 4 poprzednie,nie czuje zupełnie nic,czasem jajniki jak na @ takie klucie i takie jakby cmienie i nic poza tym i to jest tez czasami nie mam tak ze cały czas,nie mam ani skurczy w macicy jak to miałam przy każdym poprzednim podejściu, skurcze miałam juz nawet tego samego dnia po trasferze i ból piersi teraz tego nie mam i juz nawet męża pytałam czy widział na pewno że mi tam go wpuscili bo to jest naprawdę dziwne i tyle
Boje się okropnie,staram się nie myśleć źle,ale ciężko jest
A jak u Ciebie,wszystko dobrze,dobrze się czujesz, co powiedzili w klinice?❤Mazwopka lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Bedzie dobrze,Ja tez uwazalam ze nie wyszlo bo nic nie czulam . Pracujesz ?
U mnie dobrze w 7 tyg. Mam usg zrobic ale musze p.o. przyjezdzie ale zrobie w pl.
Tak pracuję,a po pracy normalnie domowe obowiązki pranie itp😂i jeszcze przed domem działamy i to mi duzo daje że żyje jak przed nie rozmyślam tak,ale dziś jedziemy odpoczywać na camping bo w domu nie fa rady odpocząć,będzie dalej robota 🤣
Super że wszystko dobrze,cieszę się bardzo ❤ -
Beatka to tak jak u Nas .Caly czas cos do zrobienia w domu. Nie ma szans odpoczac 😂 mysle ze lepiej jest pracowac,Ja tez wszystko robilam 🙈 nam lekarz mowil ze mamy normalnie zyc I nawt mozemy sie kochac. Ale ominelismy ten punkt 😂 wolalam nie . Jeszcze Maz pytala kiedy w koncu å ja mu ze za 2 dni mam @ to p.o. 😂
BeatkaK lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Beatka to tak jak u Nas .Caly czas cos do zrobienia w domu. Nie ma szans odpoczac 😂 mysle ze lepiej jest pracowac,Ja tez wszystko robilam 🙈 nam lekarz mowil ze mamy normalnie zyc I nawt mozemy sie kochac. Ale ominelismy ten punkt 😂 wolalam nie . Jeszcze Maz pytala kiedy w koncu å ja mu ze za 2 dni mam @ to p.o. 😂
No,lepiej jest pracować, człowiek sie tak nie skupia,mam nadzieję że się znów uda,ja oczywiście nie wytrzymam i pewnie pierwszym test zrobie po 9 dniach 🤣,wczoraj miałam taki ból głowy że płakałam z bólu i wymiotować mi się chciało,taki ból migrenowy,jeszcze trochę mnie dziś trzyma i mam tak juz 3 raz po transferze,no my też omijany ten punkt po każdym transferze,wolę dmuchać na zimne🤣u mnie z tym @ to nie wiem jak teraz,zawsze mam tak że jak mi sie przestawi to następna przychodzi już w tej nowej dacie czyli teraz powinno być 17.06 jak na razie nie ma ale z obliczeń po owulacji wychodzi że ma niby być 26.06 i wtedy by mi wyszedl 42 dniowy cykl 😱czy to możliwe?nigdy tak nie miałam -
Piersi zero nic, a jajniki bez zmian,czyli jak na @ tylko nie caly czas a np teraz czuć i później cos tam 2,3 godziny i tak caly czas
Tez mam nadzieje ze bedzie pozytywny
Niby nie każdą kobitę bolą piersi,så kobiety które wgl nic nie czują,wiec mam nadzieje że ja zaliczam się do nich 😁,nie dostałam jeszcze @wiec to mi daje też nadzieję
A jak tam u Ciebie,urlop juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2020, 08:46
-
Ja tez jajniki czasem czulam nie caly czas. Piersi tez nie caly czas,Wieczorem I rano. Bedzie pozytywny 💗💗
Ja dobrze,brzuch boli czasem. Piersi rosna ale nikt jeszcze nie wie. Boimy sie powiedziec. Chociaz siostra podejrzewa bo nie chcialam alko 😅🙈
Pogoda fatalna u nas. Wiec nie wiem co bedziemy robic. Jutro testujesz ? -
Ta kobieca intuicja 😆
A u nas od ponad 3 tyg nie pada dosłownie mamy Majorkę,ale pewnie to juz koniec lata bo u nas tak zawsze jest przyjda nagłe upały 2 3 tyg i po lecie znow jesień,wczoraj troszke kropiło jakby kot napłakał,w ogrodzie trzeba podlewać bo tak sucho,ten tydzień jeszcze się zapowiada ladny ponad 20 st a poniej deszcz i 14 st🥶😥,mam nadzieję że na naszą podróż chociaż trochę pogoda dopisze🙏
Jutro 8 dzień po nie wiem czy nie za szybko 😁 -
Lolcia87 wrote:Kupilam sobie w sobote wit.dla kobiet w ciazy plus kwas foliowy I magnez. Jakies jeszcze ?
Jak sie czujesz ?
Ja jak na razie tylko kwas foliwy 😁
Plecy okropnie bolą od wczoraj,czułam no juz je pare dni prędzej ale wczoraj się nasiliło i jajniki jak na @
A jakiej firmy masz te wit.dla kobietw ciąży?boże u nas jest jakaś masakra nic nie ma kopletnie nic a jak coś chcesz dodatkowo to litania na 5 stron i czy konsultowałam z lekarzem
A mój lekarz na urlopie
U mnie znalazlam tylko NYCO PLUS GRAVID i czy biorąc np to i kwas foliowy to nie będzie za duzo?
A jak ty się czujesz,wszytsko dobrze,jakieś objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2020, 19:45
-
Plecy to dobry znak 😗 tez mialam takie objawy . Cos czuje ze bedzie plusik 💗
Ja biore Feminovit +Dha 18 wit. Wlasnie nie wiem czy nie za duzo musze poczytac.
Z objawow to zgaga,nudnosci ale bez wymiotow jak nå razie 🙈 zmeczenie I zmiany nastroju 😅 no I glodna jestem czesciej 🙈😂 -
Co do głodu to u mnie to samo,może tak,glodna az tak nie jestem co łakomstwo 🤣
Nudności miałam jak udało nam się w lutym ale takie że jeść nie mogłam,schudłam 1kg przez tydzień,kanpaka z masłem i serem przechodziła jedynie,a jak otwierałam lodówkę to nudnosci się nasilały,a zgagi nigdy w życiu nie miałam 😁
Trzymajcie kciuki,jutro testuję ❤🙏🙏🙏