Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelaska tak ale 7 dni po transferze ból był coraz słabszy i wiadomo jak to się skończyło .......... i nie bolał mnie brzuch jak na okres po prostu zaczęłam krwawić. Przy udanym transferze ból piersi coraz silniejszy i bolał mnie cały czas brzuch jak na okres.
-
Witam. Cieszę się że Was tutaj znalazłam.Mam oczywiście ten sam problem co wy. Staramy się z partnerem od 4 lat o dziecko. W lutym rozpoczęliśmy całą procedurę w Porsgrunn. W tej chwili powinnam zacząć brać spray. Niestety - chyba z tych nerwów - opóźnił mi się @.Dzwoniłam już do kliniki w Porsgrunn i dostałam Primolut który muszę brać 4 dni i później ma przyjsc @.Mam nadzieję że wszystko się unormuje. Muszę jeszcze wykupic leki. Zastanawiam sie w ktorej aptece w Oslo kupowałyście. Pozdrawiam Was wszystkie.Alicja3
-
Alicja w każdej aptece możesz kupić jeśli nie mają leków od reki to zamówia i na drugi dzień masz do odbioru.
Jeśli rano pójdziesz a nie ma na stanie w aptece leków przed zamknięciem możesz mieć zamówia i możesz odebrać dostaniesz info ze juz saMadalada