X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • alda Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelaska tym razem w 12 dniu po transferze , poprzednim razem okres dostałam dopiero po odstawieniu progesteronu .
    Mocno trzymam kciuki za pozytywny test :-) Daj zanać :-)

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Alda:) dzisiaj sie zdolowalam bo zrobilam test rano i wyszedl negatywny...nawet cienia drugiej kreski nie bylo a to 12 dzien po transferze...na papierach z kliniki mam napisane zeby zrobic test po 16 dniach....wiec moze jeszcze jest jakis cien nadziei...

• alda Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelaska jak byś poszła na badanie krwi to beta już powinna wyjść a z testami domowymi róźnie bywa jak to piszą inne dziewczyny " sikaniec oszukaniec " ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2017, 16:37

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze kupilam jakies tanie testy i widze ze norwezki narzekają na nie....mam tez jeden clearblue ale z nim zaczekam do piatku;) 16 dni to 16 dni;)

Nie czuje tez zeby mial przyjsc okres wiec jest jeszcze nadzieja;)

• Farzi Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Pelaska. Ja zrobilam 11 dnia wieczorem i wyrzucilam do kosza na smieci. Bylam pewna ze wyszedl negatywny. Przyjaciolka kazala mi go wyjac i rzeczywiscie byla kreseczka ale praktycznie niewidzialna.Patrzylismy z mezem 10miut zeby cos zauwazyc!!!Normalny test z normalnym wynikime wyszedl mi dopiero 14 dnia po transferze. Takze spokojnie. Znam tez przypadek ze dopiero w 17 dniu test dopiero wyszedl a w 14 nie bylo sladu. Trzymam bardzo mocno kciuki.!!!

Farzi
  • pelaska Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Farzi:) ja zrobie test w 16 dniu po transferze czyli w piatek...mam nadzieje ze test ktory zrobilam byl slabej jakosci...najlepszy trzymam na piatek;)

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 10 kwietnia 2017, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farzi bolal Cie krzyz? Mi dokucza dzisiaj bardzo razem z jajnikami i pachwinami...

• Farzi Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bolal mnie krzyz i brzuch. Wszystko jak na okres tylko duzo silniejsze a piersi to juz wogole jak oszalale. Ja zrobilam 14 dnia ten test pokazujacy ktory tydzien.

Farzi
  • Zoja36 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farzi A jak teraz się czujesz? Co u Ciebie?

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • Zoja36 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelaska bądź dobrej myśli, trzymam mocno za Ciebie kciuki :)

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • pelaska Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny...:)

Farzi mnie piersi pobolewaja delikatnie...brzuch tez delikatnie czesciej kluje jak boli...ale glowa to mi peka...co dziewczyna to inaczej;)

• Farzi Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnoe ogole ok. Normalnie pracuje. Od wczoraj mam mdlosci ale nie wymiotuje no i spie duzo chociaz wydaje mi sie ze wczesniej spalam jeszcze wiecej. No i czekam na pierwsze usg ktorego sie troszke boje ale jesnoczesnie nie mogw sie doczekac.

Farzi
  • Zoja36 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Farzi będzie dobrze :D

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny można korzystać z karty tej niebieskiej norweskiej jak się jest za granicą kraju ? Np szpital czy badania ?jak to jest? Z tym norweskim ubezpieczeniem?

Madalada
  • baczka12 Koleżanka

Wysłany: 11 kwietnia 2017, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzi mi o Polskę czy można korzystać i na jakich zasadach i czy ja musze płacić za pobyt w szpitalu na badaniach?

Madalada
  • Zoja36 Autorytet

Wysłany: 12 kwietnia 2017, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karta Helfo generalnie jest tylko w nagłych wypadkach. Ale słyszałam że czasami jest możliwość skorzystania ale nie wiem na jakich zasadach.

k0kdx1hpz2nssibk.png
  • alda Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2017, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelaska daj znać po teście :-) Trzymam kciuki :-)

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2017, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Alda:) jakos nie mam dobrego przeczucia...

• alda Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2017, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pelaska i jak ?

e5skzzc.png

[**]

• pelaska Koleżanka

Wysłany: 14 kwietnia 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alda negatywny....:(

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ