NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:255,5 mIU/ml
Tak wyję, że nie mogłam powiedzieć mojej siostrze co sie stało. Rośnie... Nie wierzę, rośnie!Asia_88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny kiedy Wy odstawiałyście Encorton? Ja mam go zmniejszać o poł tabletki raz na trzy dni - czyli jak zawsze - ale juz od tego piątku (2 tygodnie od transferu). Też tak od razu Wam go odstawiali?
-
Asia_88 wrote:Dziewczyny kiedy Wy odstawiałyście Encorton? Ja mam go zmniejszać o poł tabletki raz na trzy dni - czyli jak zawsze - ale juz od tego piątku (2 tygodnie od transferu). Też tak od razu Wam go odstawiali?
Asiu ja odstawiałam tak samo jak piszesz, ale nie wiem, czy to dobre porównanie, gdyż ja u tej samej dr co Ty .
Natomiast na pierwszą wizytę ciążową trafiłam do dr Woj, bo akurat nasza dr L się rozchorowała, to też pytał, czy encorton już odstawiłam i mówił, że dobrze zrobiłam.
Asia_88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam Cetrotide ważne do końca 10.2017 ktoś zainteresowany..szkoda by się zmarnowaly..prv01.2015 iui invicta Gdańska
10.2015 iui Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Hej dziewczyny, a ja mam takie pytanie, myślę o moich mrożaczkach, chciałabym je zabrać nie długo ale jak wygląda całe to przygotowanie do crio? Na pewno będę musiała powtórzyć wszystkie badania, potem wizyty to już spory koszt a może się okazać że moje dwa maluchy nawet nie podejmą walki przy rozmrażaniu eh....ile jest takich wizyt przed i jaki jest ich koszt?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 08:12
-
Asia dziękuję!
Czekam...Endometrioza Niedoczynność tarczycy Hashimoto
IVF 2015 1 cb
IVF 2017 2 Novum Pick up 19.10. ET 21.10.
1.11. Test pozytywny
12 dpt 165,6 14 dpt 236 16 dpt 412,9 18dpt 1337 20dpt 2.129 25dpt 10.178 25 dpt ❤️
Termin porodu 04.07.2018 -
milka87 wrote:Hej dziewczyny, a ja mam takie pytanie, myślę o moich mrożaczkach, chciałabym je zabrać nie długo ale jak wygląda całe to przygotowanie do crio? Na pewno będę musiała powtórzyć wszystkie badania, potem wizyty to już spory koszt a może się okazać że moje dwa maluchy nawet nie podejmą walki przy rozmrażaniu eh....ile jest takich wizyt przed i jaki jest ich koszt?