NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w jedynej ciąży miałam klasyczny PMS - ból brzucha, ból krzyża, wzdęcie i ogólnie test robiłam dla formalności a tu plus i beta 200. Ale jedni mają takie objawy, inni żadnych, nie ma reguły
Madagaskar, Bea77 lubią tę wiadomość
-
Justa86 wrote:Już wszystko wiem. W 11 dc moje endo ma tylko 7mm więc dostalam jeszcze oprócz estrofemu progynova. Niby ma podrosnac. Ja zawsze miałam ładne endo A tu lipa. Ktoś tam wcześniej pisał o wymazach, posiewach. Jeżeli cio jest na świeżo po punkcji tzn za miesiąc to nie trzeba powtarzać. Tak jest też napisane na zgodzie na crio.wiec jedno badanie mniej;) endo można badać u siebie w mieście-ja mam 250 km do Wawy-Więc dla mnie plus. Trzeba tylko dzwonić i informować lekarza ile jest mm.
-
Estrofem 3x1 i progynova 1 x. Monitoring był w sobotę teraz pójdę w czwartek czyli po 5 dniach2015 początek starań, HSG, laparoskopia, jajowody drożne, endo I stopnia, PCOS, kilka cykli stymulowanych, 2017 IUI Białystok Bocian,start nOvum II 2018, IV 2018 ICSI, 22.05.2018 crio- 9dpt beta=15
-
Justa86 wrote:Estrofem 3x1 i progynova 1 x. Monitoring był w sobotę teraz pójdę w czwartek czyli po 5 dniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 21:31
-
Bea77 wrote:Mar2śka, masz to na świeżo to zapytam jakie były Twoje pierwsze objawy ciąży? Czy miałaś bóle jak na okres? I pytam o to czy miałaś objawy na powiedzmy tydzień po transferze.
Kochana ja przy becie 840 nie miałem żadnych objawów ciążowych, miałam tylko zapalenie pęcherza , przyszło nagle i plemienia niestety zakończyło się poronieniem, ale objawów brak.Bea77 lubi tę wiadomość
-
No i chyba tyle z mojego transferu w tym miesiącu. Mam jakieś dziwne krwawienie już 3 dzień i nie wiem skąd, okres to nie jest, jestem na Estrofemie 3x1. Dziś wieczorem mam wizytę ale jestem pewna, że przez to znowu nie będzie. K*** zawsze coś musi być źle, zawsze.
-
Witaj w klubie najpierw guzy na piersi..teraz torbiel na jajniku i tak od lutego sie bujamy z podejsciem do invStarania od 2014 roku niezliczona liczba badan zabiegow i kasy...
21.06.2018 ICSI jednej blastocysty (niestety negatyw)
04.02.2019 crio blastki ( ciąża biochemiczna) [*]
10.06.2019 crio blastki (biochemiczna) [*]
14.02.2021 kolejna procedura
03.03.2021 odwołany transfer hiperstymulacja
❄️❄️❄️❄️❄️ blastek
26.05. 2021 transfer beta 6dpt-37, 9dpt-123,11dpt - 160,13dpt-125
08.12.2022 5 transfer
6 dpt 33 8dpt 103.8 10 dpt 252 12 dpt 470 20 dpt 1631 22 dpt 389 😭
30.10.2023 laparoskopia podejrzenia wodniaka niestety sprawa jest bardziej skomplikowana niż się wydaje...
06.08 6 transfer blastka 4.1.2 8dpt 86 10dpt 208 12 dpt 418 15 dpt 1144... czekamy -
Pamiętam jak HSG nie mogłam zrobić przez pół roku przez nawracającą grzybicę, a musiałam mieć w porządku posiewy do badania i potem do zabiegów. To było 2 lata temu teraz świeży transfer przełożony przez ryzyko OHSS, to jak torbieli na jajnikach brak to nagle krew. Najgorsze że wydaje mi się, że to jakieś mechaniczne otarcie albo stan zapalny bo zaczęło się przy kapsułkach dopochwowych z probiotykiem, ale zmieniłam na doustne a dalej plamię i trochę piecze. Do kitu.
-
Zuza6 wrote:Jestem po pierwszej wizycie u dr L. Zrobił na nas dobre wrażenie. Ze względu na mój wiek dał nam szansę na powodzenie 15%. Muszę usunąć nadżerkę na którą nikt nie zwracał uwagi w poprzednich klinikach. Dał wiele do myślenia..
dziewczyny, mam pytanie czy któraś miała usunięta nadżerkę w Novum i jaki jest jej koszt?Zuza6 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilkowiec wrote:Ja miałam kolposkopie i nadżerkę wymrażaną u nich. Wg mnie koszt jakiś kosmiczny bo za wizytę z kolpo chyba coś ok 270zł a za wymrażanie coś ok 800zł. Wszędzie jest taniej.
A jak się wymraża nadżerkę? jest jakieś znieczulenie czy na żywca? czy to boli?
-
japonka wrote:Pamiętam jak HSG nie mogłam zrobić przez pół roku przez nawracającą grzybicę, a musiałam mieć w porządku posiewy do badania i potem do zabiegów. To było 2 lata temu teraz świeży transfer przełożony przez ryzyko OHSS, to jak torbieli na jajnikach brak to nagle krew. Najgorsze że wydaje mi się, że to jakieś mechaniczne otarcie albo stan zapalny bo zaczęło się przy kapsułkach dopochwowych z probiotykiem, ale zmieniłam na doustne a dalej plamię i trochę piecze. Do kitu.
Przy startowej wizycie torbiel, która nas trzymała przez pięć miesięcy. Teraz do crio też kilka cykli wstrzymania, bo jak na naturalnym to pecherzyk nie pękł, to na sztucznym urósł pecherzyk a nie powinien...
Teraz się udało podejść☺️ 4dpt więc jeszcze trochę odliczania -
Madagaskar czekamy na dobre wieści?
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale w naszej klinice leczą się Państwo Majdan.
Widziałam ich dzisiaj, normalnie czekali w kolejce jak każda para. -
A my mamy criotransfer 2 zarodków w kolejny poniedziałek
japonka, Madagaskar, sylwia80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśkaKwa wrote:Madagaskar czekamy na dobre wieści?
Dziewczyny nie wiem czy wiecie, ale w naszej klinice leczą się Państwo Majdan.
Widziałam ich dzisiaj, normalnie czekali w kolejce jak każda para.
Ja widziałam Małgorzatę Rozenek jak ostatnio byłam. Dobra reklama dla kliniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 17:15
KaśkaKwa, Madagaskar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny