NOVUM Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki2803 wrote:Lewy z całym szacunkiem do jego osoby nie przekonuje mnie. Ja na początku byłam u Traczyńskiej, nie polecam. Potem Taszycka, super babka, a drugą stymulacje u Łukasiewicz, polecam z całego serca.carola12
-
Kiedys jak probowalam sie po pierwszej procedurze zapisac do dr.Z to uslyszalam od pan z recepcji,ze dr nie przyjmuje pacjentow innych lekarzy.Teraz stoje przed wyborem czy do trzeciej procedury przystapic u lekarza kt mnie zna czy u kogos kto spojrzy swiezym okiem.carola12
-
Carola ja również jestem pacjentka dr Ł.i jak miałam wątpliwość co do progesteronu to zadzwoniłam do konsultanta, umówił mnie na konsultacje z dr na 15 a Pani dr sama zadzwoniła koło 12, także są możliwe.
Trzeba jednak liczyć się z tym że ma dużo pacjentek, często zdarzają się opóźnienia i jest trochę roztargniona ale też polecam."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
carola12 wrote:Kiedys jak probowalam sie po pierwszej procedurze zapisac do dr.Z to uslyszalam od pan z recepcji,ze dr nie przyjmuje pacjentow innych lekarzy.Teraz stoje przed wyborem czy do trzeciej procedury przystapic u lekarza kt mnie zna czy u kogos kto spojrzy swiezym okiem."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
-
nick nieaktualny
-
Nie miałam żadnych problemów ze zmianą lekarza, podczas stymulacji Traczyńska miała urlop więc musiałam iść do innego lekarza, wybrałam Taszycką, a potem jej nie było a chciałam zrobić kolejną stymulacje więc wybrałam Łukasiewicz. Faktycznie nie ma dyżuru tel ale jak coś się działo to sama dzwoniła a jak ja potrzebowałam konsultacji to dzwoniłam do rejestracji i potem oddzwaniała. Jak w 3 dobie chcieliśmy zobaczyć nasze maleństwa to specjalnie przyjechała godz wcześniej bo cały dzień miała pacjentki. Nawet nie płaciliśmy za te wizytę.
-
Bea77_2 wrote:A co myślicie o dr Wojewódzkim?
dla mnie jako lekarz jest ok.Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
Dr Łukasiewicz fajna babka .
Byliśmy u niej na dwóch wizytach i nas pamiętała. -
ana167 wrote:Tak. duzo zyskala w moich oczach po poronieniu..
Lubi medycyne i nkwosci medyczne..
Czasem roztargniona ale zwalam to na ikosc pracy, sa opoznienia, bo czasem rzedluza wizyty, a nie dziekuje bo czas minął. -
Ja też polecam Panią MŁ. Jest bardzo pozytywna, ale i też do bólu szczera co akurat według mnie jest na plus bo studzi emocje i nie pozwala cieszyć się przedwcześnie. Też mi dała swoj nr telefonu i zawsze mi odpisuje
Ana a ona Tobie robiła transfer? -
Ana to jest Wasza druga procedura? Szczęśliwy transfer też robiła ona? bo ja pierwszy miałam robiony przez Z bo ona wtedy nie robiła, ale tym razem myślę że mogłaby ona zrobić
ana167 lubi tę wiadomość
-
Ja też polecam MŁ! Właśnie za to, że kombinuje i fajnie nas traktuje. A poza tym ma bardzo szeroką wiedzę i cały czas ją poszerza i aktualizuje.
Prowadziła moją ciążę i też się nie zawiodłam.
Monika wymiataWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2018, 21:39
Asia_88 lubi tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Dziewczyny która leczy się u dr Zamory ? mam kilka pytań38 lat
Niedoczynność tarczycy po jodowaniu, IO
2015 CP,
2017 CP,
05.2018 IVF