Ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyruda85 wrote:Witajcie Dziewczyny!
Przyłączę się do Was, bo po jednym cyklu z pregnylem dostałam teraz ovitrelle.
Obecnie 11 dzień po zastrzyku, a 10dpo. Mam nadzieję, że się uda:)
gratuluję tym, którym juz się udało:)
Ruda trzymam kciuki, ja jestem 8dpo i nie mogę już wytrzymać -
nick nieaktualnyElf wrote:Ruda trzymam kciuki, ja jestem 8dpo i nie mogę już wytrzymać
Trzymam za Ciebie kciuki! -
nick nieaktualnyruda85 wrote:Ja w pt (12 dpo, 13 po zastrzyku) zrobiłam betę i wyszła 6,8 - ni w pięć ni w dziesięć. (Test z rossmana facelle-ten najtańszy jest tak czuły, że przy tym wyniku pokazał jasną, ale widoczną kreskę!). Testy dalej pozytywne (14dpo), ale brak różnic w natężeniu... Temp wysoka, ale nie robię sobie zbyt wiele nadziei!
Trzymam za Ciebie kciuki!
Rozumiem, po dwóch biochemicznych ciężko jest Ci się teraz cieszyć.
Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale wyobrażam sobie, ze pożegnanie się z tak rozbudzoną nadzieją jest bardzo bolesne.
Oby tym razem się udało.
Idziesz jutro na powtórkę bety?
-
nick nieaktualnyElf wrote:Rozumiem, po dwóch biochemicznych ciężko jest Ci się teraz cieszyć.
Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, ale wyobrażam sobie, ze pożegnanie się z tak rozbudzoną nadzieją jest bardzo bolesne.
Oby tym razem się udało.
Idziesz jutro na powtórkę bety? -
mi po ovitrelle nie pekl, zrobila sie torbiel krwotoczna . i to w cyklu z inseminacja
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualny
-
sunshine wrote:dziewczyny, czy bolał was żołądek po podaniu Ovitrelle. Zastrzyk miałam 11 dni temu i od tamtej pory żołądek mi żyć nie daje ...
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja mam za sobą jeden cykl z ovitrelle, aplikowałam go rano i cały dzień czuła się bardzo ospała
ogólnie to był mój pierwszy cykl z nim plus closhibelgyt i luteina
niestety bezowocny
obecnie jestem w kolejnym cyklu z clo, czekam na wizytę monitorującą pęcherzyki, zobaczymy co dalej lekarz zaleciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 19:15
-
Hej dziewczyny. Mam do was pytanie. 27. 01 dostałam zastrzyk ovitrelle. Jeszcze tego samego dnia zaczęło mnie boleć podbrzusze i kręgosłup. Dwa dni później przyszły mdłości. A teraz mam metaliczny posmak w ustach, mrowienie piersi i sutkow. I ból kręgosłupa. W dniu podania zastrzyku pęcherzyk dominujący miał 20. 07. Czy któraś z was aż tak odczuwala działanie ovitrelle?Drugiraz