Ovitrelle
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Mam pytanie. To pierwszy mój cykl z Clo i Ovitrelle. W 12 DC byłam na monitoringu który wskazał 3 pęcherzyki (niestety nie pamiętam wielkości, a nie mam przy sobie dokumentacji). Gin powiedział że na drugi dzień (13dc) mam wieczorem zrobić zastrzyk i powinny pęknąć wszystkie trzy (były już fajnej wielkości na USG).
Zastrzyk zrobiłam, po 30h poczułam silny ból boku (taki typowo owulacyjny). Pomyślałam że chyba pękł pęcherzyk. Trwal ok. Pół godziny i przeszlo. Po kolejnych 7h ból ponowił się, jakby pękł kolejny pęcherzyk. Oczywiście to moje domniemaniamonitoring mam dopiero jutro więc nie mam możliwości sprawdzić i lekarza.
Moje pytanie jest takie. Czy przy stymulacji owulacji wszystko pęcherzyki pękają w jednym czasie czy może się zdarzyć że pękną z ilus godzinną przerwą?Syn 2018
-
Hej dziewczyny, mam inne pytanko,
W jakich dniach serduszkujecie podczas podania ovitrelle?
Lekarz kazał nam serduszkowac w środę i w piątek a zastrzyk podać w czwartek. Będzie to mój 4 zastrzyk dlatego chcę rozważyć różne opcje.Starania od X 2020 do XII 2021 (przerwa półroczna)
Invimed Poznań VI 2022
Drożność ✔️
2 x IUI ❌️
Czynnik V (R2) układ heterozygotyczny
MTHFR układ heterozygotyczny (zarówno przy >T oraz > C)
PAI-1 układ heterozygotyczny
Przeciwciała przeciwko osłonce przejrzystej plemnika
IV 2023 punkcja:
❄️❄️❄️ 3BB ❄️ 4BA
Zamroziliśmy 13 oocytów
02 VI 2023 transfer 3BB ✊️ -
Dzień dobry
,
przygotowuję pracę badawczą w dziedzinie Psychologii. W badaniach skupiam się na tym, co wpływa na kondycję emocjonalną kobiet przystępujących do procedury in vitro, aby ustalić jak najbardziej efektywnie wspierać emocjonalnie grupę kobiet leczących się z powodu niepłodności. Twój udział w badaniu jest bardzo cenny, zarówno z perspektywy badawczej, jak i tej praktycznej. Dzięki Twojemu zaangażowaniu dowiem się, jak lepiej pomagać innym ludziom.
Bardzo proszę o Twoją pomoc w tym badaniu.
https://forms.gle/quP93Gt7csuce1HU6 -